Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   196 / 1171
(#) belfi2 válasza milanw hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Szia!
Van az Everest programnak egy stabilitás tesztje.Azon tudod ellenőrizni hogy a hőfokkal együtt emelkedik e a CPU venti fordulatszáma.Lehet majd ki kell cserélned egy új ventire mert ha egy picit szorul,PL melegedés hatására akkor képtelen követni a proci hűtés igényét,még hidegen nincs vele baj.
(#) milanw válasza belfi2 hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Kösz a segitséget mindenkinek. Gyári
hűtő van rajta. Csatolok egy képet a hűtőröl, ja és a tanácsokat megfogadom.

imgres.jpg

(#) belfi2 válasza milanw hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Ha jól (a méret lehetett volna nagyobb) látom az egy hőcsöves cucc és lehet hogy eleresztette a hűtőközeget.
(#) belfi2 válasza punkkazy hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Talán ez segíthet.Bővebben: Link
(#) csturbucz hozzászólása Ápr 5, 2011 /

tud vki segíteni?a képernyőn minden óriás méretű nem tudom mit kezdjek vele.a megjelenités menüben minden stimmel. http://www.hobbielektronika.hu/forum/wtopic.php?topic_id=1870&ppid=0&pop=1#
(#) belfi2 válasza csturbucz hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Szia!
Akkor próbáld meg a beállítások menüben a felbontást és a Képernyő frissítést beállítani átállítani.)
(#) ludus válasza csturbucz hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Nem kapcsoltál be valamit a Kezeleéstechnikai központban? (kontrasztos megjelenítés, nagyító, stb)...
(#) ha9pi.feri hozzászólása Ápr 8, 2011 /

Üdv!
A gépemen lejárt a NOD32 30 napos próbaverziója, el akartam távolítani, de nem lehet. A következő hiba üzenetet írja ki: Mit lehet tenni ilyenkor?

Új kép.png

(#) ha9pi.feri válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Még egy kép:
(#) hangszoros hozzászólása Ápr 8, 2011 /

Tudja valaki a titkot ? Segíthetne előre is kösz
Ubuntuval ( 9.04 ) szeretnék Huawei modemot netre használni. A Voda programja fenn van a gépen, de nem ismeri fel a modemot, illetve nem kapcsolódik. Több fajta is van. E 220, K 3520, K 3765.
Az Ubuntusokat, PC fórumot már nyaggattam, és a 1270-et is
(#) ludus válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Szia!
Próbáld meg újratelepíteni Repair funkcióval és utána újra eltávolítani... Ilyen kis ragaszkodó program ez a NOD32...
(#) abyka1979 válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Hali!

Próbáld meg a feladatkezelőben bezárni a Nod32-t.
Ha jól hiszem egui.exe néven fut.
Ha bezártad,próbáld törölni.
Ha ez sem segít akkor próbál meg ezt:Bővebben: Link
A böngészö eszköztárad is elég zsúfot,tele sok kacattal....
Arra is ráférne egy takarítás
(#) sardi_hunor hozzászólása Ápr 8, 2011 /

Sziasztok!

Van egy PT88AS Jetway alaplapom amiben van egy intel celeron D, 2,8 ghz, 1gb ddr 400 ram es egy fx 5500, 128 bit/256 mb videokartya. A kerdesem az lenne h ha windows 7-et rakok ra akkor a amihez nincs win7 driverem az foge mukodni ? peldaul a sata raid driver nincs win7-nek akkor o felfogja magatol ismerni es fog mukodni a sata interfesz? Egyebbhez van vista driver ami jo a win7-nek is.Csak egyedul ehhez a sata raid-hez van csak xp driver es nem tudom h foge mukodni avval vagy eleve felismeri a win7.

Szerintetek?
(#) abyka1979 válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Szerintem menni fog vele.
Win7 ben van xp-mód.
Tehát ha xp-n ment itt is mennie kell.
(#) sardi_hunor válasza abyka1979 hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Mit jelent az h van xp mod?
(#) hangszoros válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Nekem a C C cleaner vitte le
(#) lacek29 hozzászólása Ápr 8, 2011 /

Sziasztok. Van nekem 1 Gigabyte EP45 UD3LR alaplapom,hozzá Intel Dualcore E6600 proci, 2G Ram,Win7 32 bites oprendszerrel. Az a problémám vele,hogy Pl ha törlök 1 olyan mappát,amiben sok file van(képek),akkor először teljesen normálisan,gyorsan töröl,de kb 5% után, 100%-ra felugrik a processzor terheltsége,és nagyon belassul az egész művelet. Ugyanez a jelenség,ha pl filmet konvertálok,akkor is 100%-on fut a processzor. Tud valaki valami ötletet ez ellen?
(#) ha9pi.feri válasza abyka1979 hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Üdv!
Ezzel az eltávolító programmal sikerült megoldani, kösz szépen!
Feri.
(#) Hegyi_zs válasza abyka1979 hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Szia!
Nincs benne alapból az XP mód,le kell tölteni a MS honlapjáról. Van viszont kompatibilitási mód XP SP 1-2-3 rendszereknek.
sardi_hunor:Bővebben: Win 7 XP mod
(#) mizsei.robi hozzászólása Ápr 8, 2011 /

Sziasztok!
Egy ismerősömtől kaptam egy connect3d 9600SE-t. A kártya nem ad képet, de melegszik. Sérülést nem látni rajta. Az érintkezőket már megtakarítottam és a GPU-n is cseréltem hőpasztát.
Szerintetek mi baja lehet és hogyan lehet helyre hozni?
(#) abyka1979 válasza Hegyi_zs hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Szia!

Kompatibilitási módra gondoltam én is az "xp mód " alatt.
(#) punkkazy hozzászólása Ápr 8, 2011 /

Üdv!
Nos, továbbra is fenn áll az hálózati problémám. Csatoltam az ipconfig-es képeket.
A pontos felállás: a szervergép drótnélküli kapcsolattal csatlakozik a szolgáltatóhoz. Kapcsolódás után egy másik, felhasználónevet és jelszót igénylő széles sávú kapcsolattal kell az internetre kapcsolódni.
A harmadik kapcsolat maga a hálózatom.
Avast van csak a gépeken, külön tűzfal nincs. Mindkét gép WIN7 Ultimate-t futtat (gondolom látszik a képeken....).
(#) abyka1979 válasza ha9pi.feri hozzászólására (») Ápr 8, 2011 /

Nincs mit....
Anno én is megszívtam így a nod-al,még az xp-s korszakomban.
(#) sardi_hunor válasza Hegyi_zs hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Koszonom a magyarazatot, de nem akarom a win7-et xp-ve valtoztatni mert pont ezert cserelem le az xp-t mert mar unom. Tehat akkor az xp raid driver mukodni fog win7 alatt is compatibiliti modban? Vagy a win7 eleve felismeri a sata raid-et es telepiti a drivert onmagatol?
(#) belfi2 válasza abyka1979 hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Hali! Szerintem a 3. hálózati lehetőséget állítsd át Otthonira.
(#) abyka1979 válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Ha win7 nem ismeri fel alapból,akkor marad a kompatibilis mód.
Úgy 99% hogy menni,működni fog.
(#) sardi_hunor válasza abyka1979 hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Sziasztok!

Na felktettem a win7-ete es mukodik csak vannak dolgok amikhez nincs driverem
Peldaul a videokartya vista driverje nem jo mert ha felrakom akkor ujrainditas utan beut a kekhalal,hiaba instalalom compatibiliti modban, nem megy, ha meg csokkentett modban leszedem akkor megy minden tovabb, es az xp drivert is felrakja de nem megy az aero!

Mit tegyek h mukodjon az aero?

Ja es a webkameram win7 driverje sem jo meg a nyomtatom win7 driverje sem jo!

Segitsetek legyszi!
(#) sardi_hunor válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Na a nyomtato driverje jo, de a videokartya es a webkamera nem megy.

Segitsetek

Es a kartya egy fx 5500 geforce, a ebkamera pedig egy Genius Eye 310
(#) coyote55 válasza sardi_hunor hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

A videókártya drivert hol találtad?
Nézz szét az nVidia oldalán, ott találsz szerintem hozzá.
A Genius más tészta, anno az XP drivert raktam fel, amíg volt kamerám, és azzal működött. A Genius támogatás szempontjából elég mostohán bánik az ügyfelekkel
(#) sardi_hunor válasza coyote55 hozzászólására (») Ápr 9, 2011 /

Hat a videokartya drivert az nvidia oldalrol toltottem le a legutolso verziot vistara, vista compatibiliti modban raktam fel, de a restart utan kekhalal es ujraindulas safe modban. Akkor le a drivert es anelkul megy. Egyes xp drivereket felismer de nem megy az aero. tettem fel win7 forcewaret a legutolsot de az sem segit, es ezeket mind az nvidia oldalarol toltottem le de semmi nem hasznal.

Mit tegyek h mukodjon valahogy az aero?

Segitseeeeeeeeeg!
Következő: »»   196 / 1171
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem