Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Tablet használata TV okosító eszközként
Lapozás: OK   1 / 1
(#) darkdealer002 hozzászólása Dec 21, 2019 /
 
Üdvlök minden csoport tagot és látogatót!
Volna nekem egy Voyager mPAD típusú tabletem, a kijelzője teljesen tönkre ment. Azt találtam ki, hogy szeretném a TV hez használni, mint egy okosító eszközt. Található rajta egy mini-HDMI aljzat, töltő ajzat és egy audio kimenet. Érdseklődnék, hogy ha a TV-t rá kötöm a mini-HDMI pontjára akkor fogok e róla képet kapni? A TV egy Samusng 1930B típusú eszköz. Az akkumulátor helyére pedig egy hálózati töltő szeretnék forrasztani, kérdésem mekkora hálózati töltő kellene használnom, hogy folyamatosan tudja működtetni? Az audi kivezetést pedig rá kötném a TV-re. Ezt kilehet vitelezni? A tablet alaplapja teljesen jól működik viszont én nem tudnám semmire használni, kidobni meg sajnálom.
(#) Epu2 hozzászólása Dec 21, 2019 /
 
A típus alapján keresd meg az User manual-t és néz meg, hogy lehet-e külső monitor használni hozzá. A hang már egyszerűbb.
(#) mineral hozzászólása Dec 21, 2019 /
 
Idézet:
„A filmeket HDMI kábelen is kitehetjük a tévére, van kimeneti csatlakozó a tableten.”

Bővebben: Link
(#) darkdealer002 hozzászólása Dec 21, 2019 /
 
Az audio részt, akkor HDMIről megoldom, a kézikönyvet meg keresem a neten hozzá.
Volna egy másik tabletem is, annak nincsen HDMI kivezetése. Azt meg lehetne oldani, hogy a kijelző helyet valahogyan a TV-re vetítsen ki?
(#) Atis57 válasza darkdealer002 hozzászólására (») Dec 21, 2019 /
 
Szia!
Ha a TV-d WIFIs , Bluetotth -s simán.

Léteznek még USB --HDMI/SCART átalakitók is. ha a tablet tudja.
(#) nedudgi válasza darkdealer002 hozzászólására (») Dec 21, 2019 /
 
Kérdés még az érintőfelület, az vajon működik?
Ha nem, akkor még egér is kell hozzá, meg USB host adapter. Ezután csak egy USB hub van hátra, kérdés, hogy kezeli-e a tablet.
(#) vargham válasza darkdealer002 hozzászólására (») Dec 21, 2019 / 1
 
Idézet:
„Az akkumulátor helyére pedig egy hálózati töltő szeretnék forrasztani”

Nem biztos, hogy jó ötlet. Ott egy max 4.2 Volt feszéltségű akkumulátor volt. Tehát ilyen feszültséget köss oda. A táp pedig bírjon legalább 2, de inkább 3 Ampert. A sima 0,5 - 1 Amperes USB tápok kevesek lesznek oda. Más dolog lassan feltölteni egy akksit, és más kiszolgálni a készülék meg-meg ugró áramigényét.
(#) uniman hozzászólása Dec 21, 2019 / 1
 
Hello! Az alapötlet jó, azonban a kiválasztott tablet 6-7 éves procija az egy giga belső RAM-mal szerintem mára már erősen elavultnak tekinthető.
Nekem is van mini HDMI kimenetes tablettem, amellyel működött is a dolog. Azonban a tablet lassúsága miatt szenvedés volt a használata.
Ma már a 8 magos procis, 3 Gb RAM/32 Gb belső táras Android TV boxommal, és a hozzá tartozó hangvezérelt távirányítóval 1000X gyorsabb és kényelmesebb a kezelése. Ma már a beszerzési áruk is elérhető tette ezeket a gyári készülékeket...
Persze meg lehet próbálni, aztán dönteni...
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu