Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Gondolkodó ház avagy házautomatizálás
Lapozás: OK   36 / 36
(#) Robin2 válasza Norberto hozzászólására (») Szo, 17:57 /
 
Pedig engem érdekelt volna, amit irtál. Szerintem inkább a Viccek, mókás történetek topikba kéne ezt beolvasztani.
(#) kameleon2 válasza teddysnow hozzászólására (») Szo, 20:36 /
 
Információrendszer-szervező az egyik szakmám. Vagyonvédelemmel és vállalati informatikai kockázatokkal is foglalkoztam. Nem tudom hallottál e az "Árgus" című szaklapról. Időnként nem ártana belepillantanod. A legrosszabb vállalati informatikai taktika: a magabiztosság és a tévedés kizárása. Kínai CCTV szerverek is "jelentettek" bizonyítottan Kínának. Ezek tények, ha gondolod visszakeresem a típusokat. Snowden sem azért menekül, mert cukrot lopott a boltból. Láttad már a google szervereit közelről? Felhő = jó nagy szerver valakinek a tulajdonában. Őt látod el önként az adataiddal. Igen - a telefonomról húzom fel a redőnyöket. P2P kapcsolaton keresztül lokális hálózatban, egyedileg kódolt rendszeren keresztül. Ha úgy tetszik - paranoiás vagyok, hogy Robin2 is boldog vigyorra húzhassa a száját.
A hozzászólás módosítva: Szo, 20:38
(#) Norberto válasza kameleon2 hozzászólására (») Szo, 20:48 / 1
 
A HE üzemeltetőjeként én már rég tiltottam volna ezt a hónapok - évek óta tartó reklámhadjáratot, ami a korábbi eszmecseréket közel nullára csökkentette. De sebaj. Örülni kell ennek is. Mert magyar. Azt hiszem, én ebben a pillanatban szüntetem meg a topik 10 éve tartó követését.

Tudod: jobb váll, bal kéz, simogatás indulhat. Mell büszkén kitol.
A hozzászólás módosítva: Szo, 20:49
(#) Robin2 válasza kameleon2 hozzászólására (») Szo, 20:50 /
 
Nézzük csak hmmm kameleon2... ki is ez az ember? Miért is ez a nickneve? Biztos rejtőzködő életmódot él, mint a névadója. Kell egy bűnbak? pont jó lesz, hiszen ért az elektronikához - ergo bombát is tud készíteni. Biztos, hogy az internetes rendelései alapján összeszedünk nála annyi alkatrészt, amennyi egy bomba előállítására is alkalmas lehetne. Ez a házvezérlősdi is álcázó tevékenység, így akar bejutni az emberek otthonába. Aztán átveszi az irányítást egy titkos kóddal. Kinai telefont használ, ami jelentéseket küld a kinaiaknak. Gmailt is használ. Akkor a pontos cím a google maps-on elérhető..... esetleg meg akarjuk semmisíteni? kiküldünk egy rakétát a mobilja koordinátái alapján...
(#) kameleon2 hozzászólása Szo, 21:13 /
 
Köszönöm az építő kritikákat.
Következő: »»   36 / 36
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Márc, 26. Vas
9:22:56
Jelenleg 388 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu