Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó
 
Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   252 / 252
(#) adam222 hozzászólása Júl 28, 2017 /
 
Sziasztok.

 

Van egy Powerwave Crow 4 csatornás lakásriasztóm amire rá van kötve a vezetékes telefon. A minap nem voltunk itthon, a riasztó be volt élesítve és volt egy nagy vihar. Valószínű hogy a dörgések hatására bekapcsolt a riasztó. A riasztóközpont úgy van beállítva hogy riasztáskor a mobilomat tárcsázza. Ez meg is történt viszont távolról telefon segítségével nem tudtam hatástalanítani, pedig elméletileg be van kapcsolva ez a funkció. Becsatolom a közont leírasát hátha valakinek ismerős. Szóval a kérdésem az, hogy hogyan tudom azt beállítani, hogy ha riasztás van akkor a feltárcsázott mobilról deaktiválni tudjam a riasztót? Illetve elvileg az is be van állítva, hogy a kimenet 120mpig legeny aktív(sziréna). Ennek ellenére kb 10-15 percig szirenazott a szomszédok elmondása szerint ami elég kellemetlen. 

Szóval a csatolt dokumentum 69. Oldalán van a 2es opció bekapcsolva az adott mobilszámhoz, mégse működik az hogy egy riasztáskor a mobiltelefon bármely billentyű lenyomására kikapcsolja a szirénát.
 

 

Köszönöm a segítséget.

PW8prog.doc
    
(#) Gafly válasza adam222 hozzászólására (») Júl 28, 2017 /
 
Ahol program fut (vagy adatbázis van), ott az meg is "kergülhet/sérülhet".
Tudom hogy nem ezt a választ vártad, de egy teljes ki/be kapcsolás csodákat tehet...
Ámbár lehet utána újra kell húzni a rendszert (legalább lesz benne gyakorlatod).

De nem értek hozzá
(#) musika hozzászólása Hé, 9:36 /
 
Tisztelt fórumozók a következő kérdésem lenne a PIR / MW al mozgásérzékelővel kapcsolatban. 2 darab radaros infra elhelyezhető - e egy nagyobb helyiségben amennyiben nem azonos frekvencián dolgozik a 2 mikrohullám?Az elképzelés szerint 180 ° fokban látná be a helyiséget az egyik fal szakasz közepén a 2 infra egymás mellett de így egymásnak háttal. a pyronix gyárt is olyan típust ami több frekvenciával kapható.(KX15DTAM) A pironyx doksi szerint elhelyezhető különböző frekvencia használatával de az installációs rajz szerint egy közös fal szakasz van közöttük.Nos a kérdés az, hogy mi a helyzet amennyiben ott nincsen egyáltalán fal.Bezavarják vajon egymást.Sajnos más optimális PIR elhelyezési lehetőség nincsen mert a helyiség több helyen légkondicionált nagy üvegfelülettel és viszonylag nagy alap területtel 15 x 15 m.
(#) levaitamas válasza musika hozzászólására (») Hé, 16:25 /
 
Szia!
DSC-vel kapcsolatban van tapasztalatom. LC-104PIMW egymással szemben, háttal is atomstabil. Igaz ÉS kapcsolatban dolgoznak.
(#) Kovabe válasza musika hozzászólására (») Hé, 17:12 /
 
Szia
Én már töbször is szereltem ilyen infrát és teljesen jól dolgoznak egymás mellett is.
(#) musika válasza levaitamas hozzászólására (») Kedd, 9:28 /
 
Szia ! Köszi a gyors választ. Amennyiben jól értelmezem akkor akkor PIR és MW közötti ÉS kapcsolatra gondolsz és nem a két érzékelő közötti kapcsoltról illetve akkor ezek egyforma frekvencián is mennek mert ebből a típusból ha jól tudom csak egy frekvenciás típus van amit ha minden igaz a Crow gyárt a Dsc nek. Pont van nekem is 2 db Crow Swan 1000 em akkor azokkal kipróbálom.
(#) musika válasza Kovabe hozzászólására (») Kedd, 9:33 /
 
Szia ! A Te segítségedet is köszönöm.Annyit megkérdezhetek , hogy különböző frekvenciájú
MW érzékelőkkel telepítetted ? vagy ez nem volt fontos kritérium és nálad is azonos frekvencián is jól dolgoztak.
(#) levaitamas válasza musika hozzászólására (») Kedd, 9:51 /
 
Igen, az infra és a radar közötti logikai ÉS-re gondolok. Az egyes eszközök külön zónát alkotnak.
(#) Kovabe válasza musika hozzászólására (») Kedd, 17:59 /
 
Nem én különböző frekiket tettem össze de a swan 1000-ből tettem fel egymás mellé is és ott nem volt baj de volt közöttük 3 cm
(#) musika válasza levaitamas hozzászólására (») Csü, 11:10 /
 
Szia köszönöm.
(#) musika válasza Kovabe hozzászólására (») Csü, 11:31 /
 
Szia ! Köszönöm. Végül én "V" alakban tettem fel 2 swan1000 et az egyik a sarokból rálát a másikra míg a másik ahhoz képest kb 45 fokban elfordítva nézi a helyiség túloldali sarkát.Kíváncsi vagyok, hogy így is jól működik-e, hála istennek még az épület nincsen "belakva" és így nagy védendő érték nincsen bent ezért szabadon kísérletezhetek.
(#) tomicctv hozzászólása Szo, 14:30 /
 
Sziasztok!

Adva vagyon egy 585-ös központ. (rkz led-es kezelővel) Most lettek kicserélve az akksik mert megadták magukat, (szirénában és központban is) illetve óravesztés miatt idő lett beállítva. Minden hiba megszűnt a rendszer tökéletesen működik, le is ellenőriztük többször is, hiba nincs! (system led sem világít) Ami mégis fura számomra, hogy élesítés közben nem csak az armed led villog, hanem világít a system is, illetve miután élesedett a rendszer, ugyanúgy világít tovább az armed leddel együtt a system led. A központ ennek ellenére tökéletesen végzi a dolgát, Én nem tapasztalok hibát. Van esetleg valami ötlet, hogy mi lehet ez? A központ nyugalmi állapotban semmi hibát nem jelez.
(#) Syn7h37ic válasza tomicctv hozzászólására (») Szo, 17:16 /
 
Igen. A riasztó úgy van programozva, hogy ha nem sértesz meg késleltetett zónát, akkor otthonmaradó módban élesedik. Ha van nyitás az ajtón, akkor, miután beélesíted, nyiss az ajtóra. Ekkor a system lednek is ki kell aludnia, ekkor fog a rendszer teljes élesítésbe váltani.
(#) tomicctv válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szo, 17:41 /
 
Úgy próbáltam, hogy egyedül voltam a lakásban, és semmi mozgás. Bent maradtam, nem mentem ki az ajtón, tehát az élesedés alatt nem sértettem zónát. Ha pl. kimentem volna élesedés alatt és ezzel zónát sértek, akkor nem otthon maradó, vagyis sima élesedés lett volna ha jól értelek?
(#) Syn7h37ic válasza tomicctv hozzászólására (») Szo, 18:20 /
 
Igen Jól értelmezed.
A hozzászólás módosítva: Szo, 18:21
(#) tomicctv válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szo, 19:59 /
 
Köszönöm a segítséged!
Következő: »»   252 / 252
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2017. Aug, 20. Vas
17:31:29
Jelenleg 346 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu