Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektromos távirányítós kapunyitó
 
Témaindító: wital, idő: Ápr 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   45 / 45
(#) hulala válasza petya84b hozzászólására (») Jan 7, 2018 /
 
Akkor meg "simán " felszerelhető .
(#) petya84b válasza hulala hozzászólására (») Jan 7, 2018 /
 
És ezekhez lehet világítást tenni a kapuhoz, pl ha hazaérek és nyitom a kaput akkor kapcsoljon fel addig amíg be nem csukom. Azt láttam hogy villogó van hozzá, de nekem inkább fehér fény kellene ami nem villog hanem folyamatosan ég.
(#) zsoltee0001 válasza petya84b hozzászólására (») Jan 7, 2018 /
 
Szia
Nekem SMES D2
Vezérlés van, ez bármilyen 220-as kétszárnyú kapunyitóhoz jó, van olyan változata ami végállásbemeneteket is kezel, kicsit macera a programozása, de utána már jól működik, lassító fokozat is van benne és ami neked kell a villogó lámpán kívül kezel egy relés kimenetret amire lámpát köthetsz és 3 percig mág világít.
Üdv
(#) zsoltee0001 válasza mraulajos hozzászólására (») Jan 7, 2018 /
 
Örülök hogy sikerült és , hogy megosztottad velünk, ott látok egy antenna bemenetet, igényli?
Üdv
(#) hurobby hozzászólása Szo, 22:19 /
 
Sziasztok, Beninca kapumozgató motorunk van, CP.MS4 vezérléssel. A napokban a zárás megakad, majd visszanyit a kapu (kb fél métert megy előre majd vissza). A nyitás tökéletes. A fotocellák jól működnek. Ha kézzel húzom befelé, miközben a motor is zár, akkor érzem, hogy néha megállna, de a kézi húzás hatására nem áll le teljesen, hanem zár tovább befelé. A kondenzátor előző évben lett cserélve. Ilyet esetleg tapasztalt valaki? Vagy próbáljak meg a PW (power) potin állitani, bár mintha az maxon lenne. Köszönöm szépen.
(#) uniman válasza hurobby hozzászólására (») Szo, 22:58 /
 
Hello! Ismerem ezt a motort. A motor fogaskereke és a fogasléc közötti távolságot vizsgált meg...talán túlságosan szorul a "megakadós" helyen. Nem csak a "PW", hanem az "ENCODER" potin is kéne állítanod...(ha van)
A hozzászólás módosítva: Szo, 23:02
(#) hurobby válasza uniman hozzászólására (») Vas, 16:23 /
 
Köszönöm szépen. A power-t felvettem majdnem maxra (kb 2/3-nál vagy alatta volt), az encoder maximumon volt, azt kicsit visszatekertem (tényleg csak kicsit). A kapu majd 400 kg brutális hőtágulással, s amikor nyáron szinte ujjal lehet tologatni motor nélkül, akkkor télen szorul. Esett a hó is és fagyott, s gondolom ez már sok volt a motornak. Köszi még egyszer.
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:23
(#) zsoltee0001 válasza hurobby hozzászólására (») Vas, 19:16 /
 
Szia
Én azt nem értem, ha magad is tudod, hogy mi a gond, akkor miért kérdezed?
Azt a brutális hőtágulást meg úgy hívják: "fagy" Valószínűleg a kapu sín betonja és a motor tartó beton nem egy darabból lett öntve (szívás) ha így van, akkor ez mindig is problémát fog okozni.
Üdv
(#) hurobby válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Hé, 8:23 /
 
Szia, igazából a dokumentációt elolvastam, de semmi tapasztalat és gyakorlat nincs. A powerre tippeltem, de lehet, hogy aki napi szinten ezt csinálja, vagy tapasztalt már az adott tiípussal, az egyből tudja (vagy esetleg azt tudja, hogy valami másra utal az adott jelenség). A baj az, hogy ennyi munkáért a szakembert nem tudom kihiívni, mert nem jön (nem éri meg neki, hónapokat kell várni, utána hallgatom, hogy ez mennyire nem üzlet neki, pedig sohasem alkuldtam, mindig kifizettem, amit kértek szó nélkül). A hideg-meleg időszak valóban sziívás, mert nem lehet normális végállást álliítani. Ami nyáron jó, ott télen nem ér el a pihenőre a kapu, ami télen jó, az meg befeszül nyáron, szóval ez ilyen állitgatós, de erre jött ez rá, hogy már be sem zárult. Köszönöm szépen a segiítséget, tanácsokat.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 7:29
Moderált hozzászólás
(#) mraulajos hozzászólása Hé, 10:18 /
 
Hali!
Ennél az electronikánál , csak 20M es motorral. Azt írja kijelző meghibásodásként, hogy Enc. Tudom, ez azt jelenti, hogy encoder. Ezzel hibajelenséggel, több-kevesebb hozzáértéssel lehet valamit kezdeni? Komolyabb szakműhely, esetleg panelcsere? Nem kellett foglalkoznom eddig ezzel a problémával. Ez az a szerkezet, ami a motor tetején van, illetve ide kapcsolódik?
A hozzászólás módosítva: Hé, 10:19
(#) uniman válasza mraulajos hozzászólására (») Hé, 14:26 /
 
Hello! Az "Enc"-et a beállításokban állítsd át "OFF"-ra...azt nézzük meg mit lép.
Lassítani nem fog ugyan, de...
A hozzászólás módosítva: Hé, 14:26
(#) mraulajos válasza uniman hozzászólására (») Hé, 18:47 /
 
Állítottam, akkor is kiírja. Ezért írtam, mert ezt nem értem.
(#) mraulajos válasza uniman hozzászólására (») Hé, 19:19 /
 
Mikor ráadom az áramot, nem adja be a kijelző kezdésnek pár másod percre a kezdő ikonokat.
Következő: »»   45 / 45
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu