Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Akkumulátor töltő
 
Témaindító: josephx, idő: Jan 18, 2006
Lapozás: OK   227 / 227
(#) vargaf válasza Chipmunk1960 hozzászólására (») Szo, 13:01 /
 
Én a Win7 karaktertáblájából másolom ki a karaktereket, Arial Unicode MS karakterkészletből, ez mindig a helyes eredményt adja.
(#) Bakman válasza vargaf hozzászólására (») Szo, 15:11 /
 
Külső alkalmazás. Beírom: -ohm, kicseréli erre: Ω vagy beírom: -mik, kicseréli erre: µ stb.
(#) tbarath válasza Bakman hozzászólására (») Szo, 18:32 /
 
Én vargaf fórumtárs karaktereit (ezúton is köszönöm neki) beraktam egy html-be és kiraktam a szerveremre
(#) Alkotó hozzászólása Szo, 19:51 / 3
 
Semmi köze az akkumulátortöltéshez, de számomra is érzékeny kérdést feszegettek, és adtok igen nehézkes tanácsokat egymásnak. Persze nincs jobb sajnos, de ettől még ez nem lesz jó.
Véleményem szerint -amivel a környezetemben sokan egyetértenek- nem az említett varázslásokkal kellene elérni az egyedi karaktereket, hanem rámutatással. Ha az általam értékelhetetlen színes fejecskék sokaságát be lehet illeszteni, akkor ennek példájára a szükséges kb. néhány 10 db speciális karaktert is hasonlóan kellene felkínálni. Itt a betűtípus kötött, tehát még ez sem okozna semmilyen külön fejtörést.

Ha esetleg az illetékesek is olvassák, akkor tőlük kifejezetten kérem a lehetőség megteremtését (pl. a Word-ben tökéletes mőködik sok éve.
(#) zolika60 válasza Alkotó hozzászólására (») Szo, 20:04 /
 
Amikor a mostani rendszer alakult, akkoriban én is javasoltam, az akkor még létező Fejlesztési ötletek topicban. De már az sincs.
(#) hg6dab válasza Tomi111 hozzászólására (») Hé, 18:33 /
 
Terhelés alatt is megvolt a megfelelő bemenő feszültség? Jól oldottad meg a feladatot a Schottkyval, ez bevett gyakorlat egyéni feszültségértékek egyszerű előállítására, bár ezt az IC-t épp arra találták ki, hogy ne kelljen vele gépészkedni. Én eddig egy darabbal építettem töltőt, azzal nem volt gond, de fontos az adatlapon jelzett elkók meglegyenek közvetlen az IC lábainál. Az adatlap nem jelöli a példakapcsolásban, de én beraktam a töltő felhasználások esetén ajánlott áthidaló diódát a kimenetről a bemenetre. Áramszünet esetén megvédi az IC belső áramköreit.
Következő: »»   227 / 227
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu