Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én simán összeraknám ezt az autót így darabjaiból is.
Bár lehet pár alátét és csavar megmaradna a végén.
Ha ilyen szépen ki van rakva nehéz rosszul összerakni.
A fenét, ha van kép akkor már csaknem. Amúgy általában nálam is több csavar van a gépekben, mint amivel én raknám össze. Így egy párat mindig meghagyok. Hadd hízzon a csavarosláda. Jó lesz máshová.
Én tudok olyan embert akinek sikerülne.
(Nem magamra gondoltam. )
Én egyszer a fizika szertár fiókjában találtam egy furcsa lámpát, 4 üvegbúrás izzó volt benne 90 fokonként egy-egy, amelyeknek a kivezetései a lámpafoglalat oldalain voltak. Nosza egyből meg is próbáltam egy 4,5 V-os laposelemmel, hogy világít-e....és így ismertem meg, hogyan működik a polaroid fényképezőgép vakuja. :wow1:
Ne kukacoskodj. :eplus2:
Jól van. :wave:
Én gyufaszállal próbálkoztam. És meg is rázott. Azóta még csak egyszer volt ilyen élményem. (Egy rossz vasalóval.) És remélem nem is lesz több.
Nem valószínű, de én azt már nem láttam, csak a zöld foltot...
Nekem még nagy hülyeségem volt amikor a a krumliágyúm(Bővebben: Link)nem lőtt,én meg letekertem a hátulját,belenéztem,és gyújtottam
.Persze az egész hajam füstölt,a haverok röhögtem én meg szaladgáltam oda-vissza az udvaron .
Mi pont ilyennel játszunk.
Most egy két hete abba hagytuk, mert a csö, amint luk volt , és ahol a dezodort belefújtuk, és gyújtottuk, ott elégett.
Én nem lepődöm meg ezen. Még a Kék Osztriga Bár Zenéje a Rendőrakadémiából (itt hallható) az El Bimbo (itt hallható) is egy Afgán zene Tanha Shodam Tanha, akkor Jack Sparrow miért ne lehetne...
Úgy látom a Blue Oyster maradandó károsodást okozott és senki nem mer azóta megszólalni...
Na de most már te is itt vagy... ta taram ta ra ra ta tam... :wilting:
Sziasztok fiúk! Tudja valaki, hogy ezt a filmet, hol lehet megnézni, mi ez egyáltalán? Bővebben: Link :eeknoes:
Nekem a zene kissé egyszerű, hogy ne mondjam monoton. Viszont a szöveg igen figyelemreméltó. Itt egy másik is. Legalább olyan jó, mint a többi is.
Üdv!
Nem tudom mennyire ismered az előadó munkásságát de erősen Amerika ellenes, ahol az ő zenéjének ellenkezője megy. És igen nála a szöveg a lényeg.
Ezt azt már hallottam tőle. Tisztelem a szókimondását. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Bár lehet pár alátét és csavar megmaradna a végén.
)

.