Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én simán összeraknám ezt az autót így darabjaiból is.
![]() ![]()
Ha ilyen szépen ki van rakva nehéz rosszul összerakni.
A fenét, ha van kép akkor már csaknem. Amúgy általában nálam is több csavar van a gépekben, mint amivel én raknám össze. Így egy párat mindig meghagyok. Hadd hízzon a csavarosláda. Jó lesz máshová.
![]()
Én tudok olyan embert akinek sikerülne.
![]() ![]()
Én egyszer a fizika szertár fiókjában találtam egy furcsa lámpát, 4 üvegbúrás izzó volt benne 90 fokonként egy-egy, amelyeknek a kivezetései a lámpafoglalat oldalain voltak. Nosza egyből meg is próbáltam egy 4,5 V-os laposelemmel, hogy világít-e....és így ismertem meg, hogyan működik a polaroid fényképezőgép vakuja. :wow1:
![]()
Ne kukacoskodj. :eplus2:
Jól van. :wave:
Én gyufaszállal próbálkoztam. És meg is rázott. Azóta még csak egyszer volt ilyen élményem. (Egy rossz vasalóval.) És remélem nem is lesz több.
![]()
Nem valószínű, de én azt már nem láttam, csak a zöld foltot...
![]()
Nekem még nagy hülyeségem volt amikor a a krumliágyúm(Bővebben: Link)nem lőtt,én meg letekertem a hátulját,belenéztem,és gyújtottam
![]() Persze az egész hajam füstölt,a haverok röhögtem én meg szaladgáltam oda-vissza az udvaron ![]()
Mi pont ilyennel játszunk.
Most egy két hete abba hagytuk, mert a csö, amint luk volt , és ahol a dezodort belefújtuk, és gyújtottuk, ott elégett. ![]() ![]()
Én nem lepődöm meg ezen. Még a Kék Osztriga Bár Zenéje a Rendőrakadémiából (itt hallható) az El Bimbo (itt hallható) is egy Afgán zene Tanha Shodam Tanha, akkor Jack Sparrow miért ne lehetne...
![]()
Úgy látom a Blue Oyster maradandó károsodást okozott és senki nem mer azóta megszólalni...
![]()
Na de most már te is itt vagy... ta taram ta ra ra ta tam... :wilting:
![]()
Sziasztok fiúk! Tudja valaki, hogy ezt a filmet, hol lehet megnézni, mi ez egyáltalán? Bővebben: Link :eeknoes:
Nekem a zene kissé egyszerű, hogy ne mondjam monoton. Viszont a szöveg igen figyelemreméltó. Itt egy másik is. Legalább olyan jó, mint a többi is.
![]()
Üdv!
Nem tudom mennyire ismered az előadó munkásságát de erősen Amerika ellenes, ahol az ő zenéjének ellenkezője megy. És igen nála a szöveg a lényeg.
Ezt azt már hallottam tőle. Tisztelem a szókimondását. :yes:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |