Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Hali,
p20-nál kupak alatt, az "exp. 03/08", mit jelenthet? addig lehet fótózni? Köszi ![]()
Üdv!
Szavatossági idő: 2008 Márciusig jó. Szerintem....
Sziasztok!
Mivel itt Nógrád megye északi határán semmiképpen nem lehet hozzájutni vas-klorid-hoz csak min. 900-1000Ft postaköltség plusszal, ezért elhatároztam hogy megpróbálkozok életemben először a másik elterjedt maratóanyaggal. A kérdésem az lenne, hogy háztartási vagy festéküzletben be tudok-e szerezni hidrogén-peroxid-ot ?
Elvileg igen, de fodrászati cikkeket árusító boltban egészen biztosan kapsz!
Fodrász-szaküzletben próbáld meg.
Ha jól tudom, van 18% -tól 36% -ig.
Köszönöm a válaszokat!
Holnap már munkanap, ez elsz az első dolgom. Egyébként vasalásos eljárással dolgozom 90g-os műnyomóval és ezzel már elég kielégítő eredményt értem el, amint a mellékletben is látszik (vas-klorid maratószerrel) Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Üdv. Mzolee
Szia !
Ez milyen kapcsolás nyákja ? Olyan ismerős. Üdv!
Szia !
Tényleg ![]() ![]() Üdv!
Igen ez biza az oldaladon lévő LM1036-os előfok panelja.
Kíváncsi leszek rá azért, hogy produkálja-e azokat a problémákat amiket a "céltopic"-ban fejtegettek egyesek.
Szia !
Idézet: „....hogy produkálja-e azokat a problémákat amiket a "céltopic"-ban fejtegettek.......” Majd írd meg a tapasztalatidat. Üdv!
Ez nagyon jó lett!
Hol vetted a műnyomót? Sima papírboltba? Vagy más speckós helyen???
Hali!
A panton-nál a vihar utcai boltjukba vettem csak ott volt 90g-os. Cím: 1035 Budapest, Vihar u. 18-28. Tel: +36 1 387-5391 Papírboltok alapból kilőve, és csak egy nyomdában találtam itt gyarmaton, de az is 115g-os volt és amit azzal készítettem az egy se lett jó. Van mégegy hely, de ott csak nagy tételben lehet kérni de van 70g-os is. (nagy tétel: >1000 ív) Mintarendelés Üdv: Mzolee
Helló! nemrégiben eltörtem a germicid csövemet, de nem akartam újat venni ezért úgy döntöttem, hogy hgli-t használok. Szereztem egy fojtót kondival egybeépítve a nagypapám cuccai közül, be is kötöttem szépen, de mikor bekapcsoltam, a trafó baromi hangosan búgott, bár a lámpa kezdett világítnai, egy perc után abbahagyta, és teljesen kikapcsolt az áramkör. mi lehet az oka ennek?
üdv
Mondjuk hogy rossz a fojtó?
![]() Komolyra ferdítve a szót: lehet kisebb teljesítményű ízzóhoz van a fojtó! Ráadásul a hgli-hez gyújtótrafó kell, úgy emlékszem!
Nos az égő új, a fojtó és a kondi régi, de állítólag tökéletesen működött előtte. A fojtó 125W-os és az égő is annyi. Majd ha lesz töltött eleme a fényképezőhöz akkor lefotózom. nekem úgy tűnik mintha valami hőleoldó vagy ilyesmi leoldala az izzóban, den nem tudom miért. Egyébként szoktak ezek trafók búgni?
Szerintem a HGLI-hez gyújtótrafó kell.
Valaki erősítsen meg, vagy cáfoljon meg, ha tudja jót mondok-e!
hát nem tudom ez most fojtó vagy gyújtó-e az a trafó, csak azt tudom hogy sorba van kötve az égővel, van mellette egy 10µF es 220V-os kondi is és az van ráírva, hogy HGLI 125W I=1,06A
Mjad hamarosan feltöltődik a fényképező akksija aztán akkor lefotózom
Mind1, a lényeg hogy nekem nem búg, viszont langyosra felmelegszik. Folytó kell.
Indításkor sem búg?
nekem az egész láda belerezeg, úgy búg...
Nem búg. Legalábbis nem hallom.
Nagyon fura... és nálad is van kondi?
én nem látok bele. ez csak egy sima kis "kocka" bemegy a 230, kijön a 230. de csak az egyik "vezeték útjába" kell a folytó, a másik direktbe megy.
Nálam is így van bekötve, csak még van egy nagy 10µF-es kondi a tarfóval párhuzamosan, nem én tettem oda, hanem úgy volt
Nekem semmilyen kondi nincs rákötve, csak a trafó, és nem búg, viszont szépen és folyamatosan világít.
Itt a fotó a gyújtó berendezésről, megjegyzem nem én csináltam...
sztem a trafó lemezeit trató csavart kicsit meghúznád, már jó is lenne
Ez egy gyárial összerakott tarfó, sajnos egy mm -t sem tudok húzni rajta.
A bekötés meg egyértelmű szerintem ott nem lehet gond. vagy mégis? Ha azt a kondit kikötöm még épp úgy mennie kell igaz? mi a szerepe annak?
sztem maga a csévetest(tekerccsel együtt) zörög(50hz-el), csak nem láttni, fogd le erőssen, és elhallgat sztem
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |