Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „Na gyerekek... Ez a mackó csak akkor piacképes promóciós anyag, ha lábnyomot hímezünk a fejére” Bővebben: Link
Ez tulajdonképpen mit takar a szétterített elem...
![]() És megkérdezhetem hogy "sz" helyett mért írsz mindig "c"-t csak úgy kiváncsiság képpen? ![]()
A masik azzal az ellemmel merte a feszt,.. Az "sz" helyett "c" pedig vagy rovidites, hangzas, lustasag, mikor milyen oka van,..
Ez nagyon nagy
Bővebben: Link
Van egy taxis, turistavezető! Beszáll a kocsijába egy külföldi, elmennek a Lánchíd mellett. Megkérdi a turista: Meddig épült ez? Mondja a sofőr: 3 év. Mondja külföldi: Ez nálunk 1,5 év alatt felépül.
Elmennek az Erzsébet-híd melet. Kérdi a külföldi: Meddig épült? 2 évig. Két évig? Ez nálunk egy év alatt felépül. A taxis már berágott, elmennek a Parlament előtt. Kérdi a külföldi: Meddig épült? Taxis: Tudja a tököm, tegnap még nem volt itt! ![]() ![]() ![]() Moderálva!
Magyar meg az orosz utazik a vonaton.
A magyar elővesz egy almát. -Kérdi az orosz: Mit eszel? -Mondja a magyar: Almát. -Mondja az orosz: Almát? Hát nálunk ez 100szor ekkora. A magyar elővesz egy banánt -Kérdi az orosz: Mit eszel? -Mondja a magyar: Banánt. -Mondja az orosz: Banánt? Hát nálunk ez 100szor ekkora. A magyar már ideges. Elővesz egy paradicsomot. -Kérdi az orosz: Mit eszel? Azt mondja a magyar: Ribizlit, b... meg! ![]() Moderálva!
Mondok, ill. most írok egy nagy igazságot!
Több repülő van a tengerben, mint tengeralattjáró az égen! ![]()
Ellenben ha majd megszűnik a gravitáció ez pont az ellenkezőére fordul.
![]()
Fát vág a székely a fiával. Már jó rég vágják a fát, amikor a fiú már nem bírja tovább, és levágja a baltával az apja kezét. Fél percre rá odafordul a székely a fiához és kérdi:
- Hé, ezt viccből csináltad??? - Nem idesapám, szándékos volt. - Akkor jó, mer viccnek kicsit durva lett volna! ![]() ![]() ![]()
Ezek nagyon jóóók! Már régen voltak jó viccek
![]() Bírom az ilyen pihent vicceket
Beszélget az orosz meg a magyar orvos, arról , hogy hol fejlettebb az orvostudomány. Dicsekszik az orosz hogy bizony náluk már csodákra képesek az orvosok.
azt mondja - nemrég egy balasetben megsérült anyámnak a szeme és beültették a helyére egy márna szemét, azóta tökéletesen lát vele, olvas stb... és nem kell neki szemüveg. Néz a magyar aztán mondja Ez semmi az én bátyámnak levitte 4 ujját a gép és az orvosok beültették a helyére egy tehén tőgyét. azóta teljesen rendbe jött müszerészkedik,órát szerel, és naponta 40 liter tejet ad.Felhörren az orosz -- És látta ezt valaki -- kérdi -- mire a magyar -- Persze hogy látta , az a halszemü k**va anyád.
Hát egy kicsit gázosra sikeredett a kicsillagozósdi de ezt a viccet nem lehet másképp leirni mert elveszti az élét.
Már megbocsássatok de ez a csillagozás egy kicsit viccesnek tünik felnőtt emberek között. Mint a dedóban. Idézet: „Már megbocsássatok de ez a csillagozás egy kicsit viccesnek tünik felnőtt emberek között.” Azért vannak itt 10-12 évesek is. :yes: Jó az szerintem, kell ide.
Nem vagyunk egyformák nekem az a véleményem hogy egy túlzásba vitt dolog ez. Nem igen szoktam káromkodni de néha előfordul. Leirva pedig szinte soha. DE sajna itt mint a dedóban. Ugyanis más az ha valaki káromkodik mint egy kocsis azt valóban moderálni kell, söt én keményebben is szankcionálnám, de egy viccnek tönkretenni a poénját ezzel a csillagozással... hát azzal nem értek egyet.
10-12 évesek???? Ekkora gyerekeim vannak és sajnos olyanokat is tanulnak iskolában sőt már ovodában amihez képest ez pár "csúnyább" szó az irodalom magasfoka. Nem azt mondom,hogy nem kell korlátozni csak azt,hogy nem kellene túlzásba vinni. Az érdekes a dologban hogy a vicc végén a " csúnyábbik szót én csillagoztam ki de nem tudom mi csunya van abba hogy " a--n--y--á--d". Mert az meg tiszta csillag lett. Semmi baj, nem kell mindenben egyetértenünk igy kerek a világ.
Ma találtam egy oldalt, és gyorsan értékeltem blogomban. Ez tényleg a vicc kategória: Bővebben: Link
Nem szeretek magamtól idézni, de ez tényleg vicces...
Egy angol lord, egy francia úr és egy székely utazik a vonaton. Beül a kabinjukba egy kisasszony.
A vonat egyszercsak alagúthoz ér, elsötétedik minden. A kisasszony elfingja magát, de hogy ne szégyenkezzen, így szól az angol: - Én voltam, elnézést. Megy tovább a vonat, megint egy alagúthoz érnek. A kisasszony megint elfingja magát, megszólal a francia: - Én voltam, elnézést. Megy tovább a vonat, lassan megint egy alagúthoz érnek. Feláll a székely: - Elnézést, ki kell mennem, ha a kisasszony megint fingana akkor én voltam. ![]()
Valaki küdjön már nekem egy bukófrekvenciás homálygenerátor kapcsolást
![]()
Kettő vagy három állásút? És kell hozzá tartalék antigravitáció generátor?
8 állású nincs... Az tuti...
A NASA-nak is csak 5 állású van, 500GHz-es frekivel. Azt is csak akkor használják, mikor a közös fogmosás van a CLKC bolygó lakókkal... Általában délután 5 körül. Akkor általában még kishazánban is mérhető az alföldön egy szál Hertz kolbásszal... Coolbace...
Én ilyet élőben a Balaton mellett láttam, igaz kellett neki kb 10 perc mire kész lett, de gyönyörű volt
![]()
Haverom szavaival élve:
"Az ilyen embereket 86 példányban kellene klónozni és egyesével agyonlőni" :eplus2:
Áááááááá..... de BRUTÁLIS vagy nem kell őket bántani.
Rendezni kell nekik egy vizilabda mérkőzést. Ők játszhatnának kék sapkában, piros sapkában meg a krokodilok. ![]() ![]()
Ha már csillagozunk:
Egy angol, egy franci és egy magyar beszélget: Azt mondja az angol: -Nekünk a legnehezebb a kiejtésünk: azt írom hogy "sorry" és azt mondom hogy "szórri". Azt mondja a francia: -Szerintem meg nekünk. Azt írom hogy "bonjoir" és úgy mondom hogy "bonzsúr". Erre a magyar: -Én azt mondom nekünk. Azt írom hogy "ráléptek a lábamra", és azt mondom hogy a "k***a any*d"! ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |