Fórum témák
» Több friss téma |
Szabotázsvédelem lehet, nem árt.
A második kezelőt az elsővel kösd párhozamosan, kivéve a tamper szálat, azt az elsőével sorba kell. Dippet állítsd át 2-re.
Hüha
Azt hogy tegyem??? ugyanis 6 eres kábelt használok. 4 megy a kezelőhöz + 2 tovább a nyitásérzékelőhöz. a hátsó bejáratnál is ez a helyzet ( 4 kezelő + 2 nyitás ). Hogy kössem sorba? ![]()
Könnyen
![]() A nyitásokat testeld le a kezelőben és máris van egy szabad ered.
Bocsi..nem igazán értem.
Tehát a nyitásérzékelő azon vezetékét ami az N-be megy bekötöm a központ Z1-be. Ami a tamper szála azt a mellette levő COM-ba kellene kötnöm...de ehelyett bekötöm a kezelő KTR-jébe ami a GT-re megy??? ez így jó? Bocsi de mint említettem eddig nem csináltam ilyet ![]() Köszi
Huh...
6 eres kábelt használsz...3 a kezelőnek(+dat-), 2 szálon meg küld be a nyitást. Ha védett helyen lesz a kezelő akkor inkább ne foglalkozz a tamperével. Hiába próbálnám elmagyarázni nem biztos, hogy megértenéd és elsőre sikerülne. Nincs gyakorlati tapasztalatod. könnyű belebonyolódni és ha egyszer hozzá kell nyúlni bővítés vagy hiba miatt nem akarok csuklani egész nap ![]() Amúgy háromnegyed óra alatt ott vagyok mezőkövesden, bekötöm és fel is programozom neked áron alul ![]()
Köszi!
Nem kötöttem be a tampert a kezelőbe. Beizzítottam a rendszert ( sziréna nélkül ) úgy néz ki jó a helyzet, jelzi melyik zónát sértettem meg. viszont a nyitásérzékelővel gondban vagyok. 4 vezetékes ( mint említettem ) viszont mind a 4 fehér ![]() kérdés: honnan tudom meg melyik a c és melyik az n? mivel a c-t kellene összekötnöm az egyik tamperszállal.
Lényegtelen, mivel az csak egy kontaktot ad.
Megcsináltam a kábelt, de nem kommunikál a 832 központal Bővebben: Link
hol a hiba, hogy kell pontosan rácsatlakozni? Bementem a programozóiba, és a fölső nyil755 öt is bevittem neki, de a szoftver nem látja. SOS kéne a segítség. Köszönöm. Privin mindíg elértek!
Ennél azért részletesebben írd le, hogy mit csinálsz.
Így kell: 1. Létrehozol egy új ügyfelet 2. Beállítod a fontosabb paramétereket az ügyfél létrehozásánál 3. mentesz 4. programozó kábel rádug a központba és bedug a laptopba 5. mérnöki módba belépés, enter 755 elindítása 6. laptopon rákattintani a csatlakozásra
hellósztok! Segítséget szeretnék kérni. Matrix 6 központnál hogy kell nvm reset-et csinálni mert kaptam egy központot de nem tudom a mérnöki kódot.előre is köszi
Hát ha be van kapcsolva a "reset mérnöki kóddal és rövidzárral" funkció akkor sehogy. El kell kérni a kódot.
értem csak a könyvbe volt egy olyan rész ha kóddal van a reset akkor csak rövidzár és 751-es cím. De ezek szerint akkor mérnöki kód kell.
Köszönöm a segítséget! Amúgy a sima resetnek van valami menete hogy mi-mi után jön?
Mérnöki kód kell.
Reset jumper rádug ->táp bekaps.->15mp vársz-> táp kikapcs.-> jumper levesz->táp vissza. Ha elfogadja a gyári kódot akkor jó lett.
Megpróbáltam de akkor mégis kód+reset -es akkor elkérem a kódot. De azért köszönöm a segítséget!
Üdv.
Helló! Lenne még egy kérdésem ha nem baj. Az lenne a gondom hogy a Matrix 6 központot felprogramozom rendesen DEOL -os érzékelőkkel de nem érzékel semmit. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
Helló! Lenne még egy kérdésem ha nem baj. Az lenne a gondom hogy a Matrix 6 központot felprogramozom rendesen DEOL -os zónával de nem érzékel semmit. Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
Szia!
Megfelelően kötötted be? Bele raktad a 2db 4k7-es ellenállást? Megfelelően?
Rájöttem mi volt a problem, mivel az érzékelő olyan volt hogy belső ellenállás választás is lehetséges volt csak én erre nem jöttem rá elsőre és hogy bele tettem a külsőt is azért zakkant meg a központ.
hi mindenki!
pyronix 424 riasztót szeretnék telepíteni. Tud valaki segíteni? Melléképületeket szeretnék védeni úgy , hogy a központ s a kezelő a főépületben van. 3db mozgásérzékelő és 2db nyitás lenne a rendszeren . kapcsolási rajz kellene.Tud valaki segíteni? köszi mindenki
Segítséget kérek!
Pyronix riasztó telepítésnél problémába ütköztem . Zónaduplázásnál a Z1re rátettem egy nyitást és egy infrát.A nyitáshoz párhuzamosan tettem egy 4kilóst az infránál egy 2kilóst és egy 4kilóst . a központ szabotást mutat az 1es zónán . A többi zóna rendben van ! Tud valaki segíteni? Köszi
Az infránál a 2k2 kell az alarmba, a 4k7 a tamperbe de sorosan!
Akkor a nyitás jó csak az infránál kell átkötni?
Remélem jól kivehető és érthető.
Köszi , így van most kötve. Ha az ajtót kinyitom szabotázst mutat. ha becsukom be tudom élesíteni.
Az a gond hogy ha nincs beélesítve a központ és az ajtó nyitva van szabotázst mutat , ha az ajtó be van csukva akkor nincs hibaüzenet és betudom élesíteni a rendszert.
Úgy van kötve ahogy lerajzoltad. Nem tudom mi lehet a hiba?!
Az ellenállás jó?? Biztos , hogy 4k7?
Kösd ki a hurkot a központ zónáról és mérj a hurokba. 11K6 -ot kell mérned ha minden nyitva van, nyugalomban csak 4k7-et. Ha csak az ajtó van nyitva akkor 9K4 kell mérned. A soros 4k7-et jól kötötted be?
Köszi Frecsko!
Én nem figyeltem oda a kötésre . A nyitásnál sorba tettem az ellenállást nem párhuzamosan. Köszi a segítséget, kezdő vagyok a riasztó szerelésben. Most ismerkedem a pyronix rendszerel. Tudsz abban segíteni , hogy GSM pagert hogy kell a központhoz installálni? Előre is köszönöm a segítséget.
Típust írj ,mit szeretnél hozzá csatlakoztatni?
Wilarm GSM mini.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2012
Annyira nem rajongok az ilyen sms-küldő hülyeségekért.
Erről lenne szó? A programozása le van írva. A központhoz csatlakoztatása...a sziréna kimenetről vezérelsz egy relét (ha riasztás van a szirénával együtt működésbe lép a relé), a relé C-NC kimenetével rövidre zárod az IN1 bemenetet. Gondolom a testhez képest kell, ki kell próbálni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |