Fórum témák
» Több friss téma |
helló
vettem egy távirányítású helikoptert és a távirányítójában a potméter három nap alatt szétment ![]() tudjátuk ti hogy mi lehet a baja vagy hol lehet ilyen potit kapni jah amúgy négy vezeték megy bele ![]() köszi
Hello szerintem elkophatott a poti. Akkor pedig csak a csere segíthet. Azt sajnos nem tudom, hogy hol lehet ilyet venni.De várd meg az okosabbak válaszát.(lehet hogy a kontaktspré egy időre megoldja a problémát)
Be kellett volna kapcsolnod a makro gombot fényképezés előtt!
![]() ![]() ![]()
Topi mérges lesz rád!
Múltkor miután agy cikkben szájbarágosan leírta, hogy kell elfogadható minőségű képeket csinálni, akár egy kis felbontású telcsivel is, megjegyezte, hogy aki ennek ellenére... annak annyi lesz! ![]() Várom a reakcióját. ![]() Amúgy valószínüleg kínai cucc és a poti eddíg bírta, lehet egy kicsit meggörbült és a csúszka csak a két végponton ér a "rúdhoz". Sztem azt kellene megnézned milyen értékű csúszópotiról van szó. Pl. 100K-os. Aztán bemész egy elektronikai üzletbe és kérsz egy olyat.
hy
bocs a rossz minöségű képekért a csúszka renben van benne semmi baja a nyákon meg az érinkezési pontokat kihúztam egy ki ónnal de így sem jó a heli meg egy silverlit picoo-Z helikopter tehát aki már játszott ilyennel az tudja hogy hogyan kéne működnie a potinak meg a kontakt spray sem segít ralyta Idézet: „kontakt spray sem segít ralyta” nézd meg h mi van ráírva és cseréld ki!!!
hy
ösz visz ennyi van ráírva: K30354 85615TX-For-B Nov21-2006R
szia!
próbáld azt meg hogy a poti 2 szélső lábán mérsz ellemálást de előtte kösd le róla a vezetékeket és akkor kiderül hogy milyen kell bele és kicseréled olyanra amit mutat és már élvezheted is a repcsitést ![]()
hy
eddig ok de az a négy vezeték ami belemegy minek bele négy tutoomal csak három megy egy potiba meg ha veszek egy potit azt a tekergethetőset akkor majd a potit belerakom a távirányítóba és majd tekergetem ide oda? ez egy kicsit furcsa lenne ![]()
Lehet kapni csúszópotit is nem csak "tekergetőset".
még ugyanabban a méretben is kapsz szerintem. Általában a komolyabb hangszínszabályzókban és keverőkben is olyant használnak. Egyébként nem lehet, hogy a négy vezetékből kettő közös lábról van kivezetve és csak valami közösítés célja van? Pl. a föld vagy a + táp. Vagy nem lehet, hogy sztereo poti és az egyik csatornával gázt adsz a másikkal meg mást szabályot? Jó lenne egy értelmezhető fotó...
hy
négy vezeték megy bele majd a potitól a nyákra és ott van 4darab smd dióda olyan mint a 4048-as nem sztereó potméter és csak a gázt lehetett ralyta fokozatosan adagolni
ralyta...
Már másodjára írod le! én se vagyok nagy helyesíró, de ez bántja a szemem. "rajta"..."rajta"..."rajta"..."rajta"!!! HQvideoba besétálsz, bemutatod a potit és a kezedbe nyomnak 3 ugyanolyat 3 beszállítótól.
jó értem bocs
csak az a baj hogy a hqvideó kicsit messze van tőlem de a katalógusban meg nem talalok olyat te találtál a katalógusban olyat?
Hali! Szerintem ezt a poti dolgot benézted nekem iis van ien repcsim és aban eggy 4 fokozatu fokozatkapcsoló van és 5 drót a fő rotorhoz, a farokrotort meg csak eggy sima 3 állásu kapcsoló amire valóban 4 drót megy. Szerintem a téd is ugyn ez lehet legalábbis a kép alapján annak tünik.
Sziasztok
Olyanban kellene nekem segitség, hogy láttam egy haverom házimoziján olyan modszerrel van megoldva a potméter, hogy távirányitoval lehet szabályozni egy kis motorral a hangerőt. Szerintetek meg tudnám én ezt oldani? (Nekem is van házimozim, csak sajnos távirányito nélküli ) |
Bejelentkezés
Hirdetés |