Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nézegettem az oldalt, hát vannak érdekes dolgok.
Mi ez a Hacker Gadget? - egy mikrokontrollerrel törnek gépeket? - hogy csatlakozik ez hálózatra?
Nagyon tud rögtönözni a srác, és a szöveg is vicces:
Bővebben: Link Nem rajongok nagyon a rap zenéért, de ehhez is legalább akkor tehetség kell, mint pl. 1000 ember előtt egy zongorával beethovent játszani
Fuh ha valaki nemismeri a rap zenéket ezelött halgasson meg egy Snoop Dog, Jay-Z és egy DMX számot. Ez a csávó annyira tud hogy kirázott a hideg mikor először láttam
Ha nincs hozzá video nemisgondoltam volna hogy nem az eredeti előadók azok!
De ebben az egészben az a durva, hogy nem csak rögtönöz, ne a krákogásoknál ugye előadó stílust vált. Aki már hallgatott tényleg amerikai rap zenét, az felismeri a stílust. Még utánzásban is nagyon profi.
Ui.: Tényleg hideg kirázós...
Emlékszik még valaki a kezdeti google-ra?
Íme egy kép az 1998-as Google kezdőoldalról... Mellesleg egy nagyon okos ember volt, aki kitalálta a webarchive.org-ot...
Schoszkár a BME-VIK schoszkárára készült a Schimán csapat álltal, nem az én csapatom, de ajánlom a megnézését, KO különdíjjat kapott.
Idézet: „- Hol vagy Vilmos? - Itt vagyok!" ”Továbbá: Idézet: „Stück!”
Mondom az asszonynak: Lezárták a "Számítógép építés" topicot!
Mire Ő: Miért? Már kész van?
Hát ez nagyon-nagyot zúzott
Gondolom mikor mutatta röhögtél rajta vagy 10-percig
Helló
Minap egyik haverom megosztott velem egy videót: http://www.youtube.com/watch?v=_MDVTu6m9Gk Hát talán érdemes meghallgatni előtte az eredeti számot: Pendulum-tarantula Hogy ki mit gondol róla döntsétek el magatok! üdv
Jajj ezt énis ma láttam be is akartam küldeni ide de elfelejtettem
Sztem nagyon jó már csak mert az eredeti zene is naon fain :yes: Csak nem tudtam ki az eredeti előadő, de mostmár tom 1001thx (már szerzem is megfele )
Egész hétvégén ezt nyomtuk:
Vissza mennyéééééé!!! Skájvolker Lajos Budapest rádióba, Nacsa O. csinálta
Igen, ez az idei Schönherz QPA (BME-VIK) egyik csapatának (a Himmelnek az indulója)
Villanykar, QPA forever
Bocs, hogy megkérdezem, de hanyas tankör? (ha még gólya vagy)
![]() Ja meg hogy poén is legyen: A kínai WOW játék bértáposai nagyon sokoldalú emberek. Pontossan 6.
Gólya vagyok, 4-es tankör, a terminuszban vagyok kollégiumban...
Tisztelt Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá! Üdv, a Labor,..
Ja es mig elfelejtenem, 4perc mulva jott a valasz a kollegamtol;
Tisztelt Laborans,.. Kerem faradjon le az irodamba a megfelelo idoben a megfelelo mennyiseget atveheti,.. ;o))
Ez sima computeres autó, ma már .........
Ez nagyon jóóóó!
A resistormanek után egy kis extra, legalább tudnak mivel járkálni |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Ez jó
Aki elég hülye hozzá annak teceni fog
(nekem tetszett
Ha nincs hozzá video nemisgondoltam volna hogy nem az eredeti előadók azok!