Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nézegettem az oldalt, hát vannak érdekes dolgok.
Mi ez a Hacker Gadget? - egy mikrokontrollerrel törnek gépeket? - hogy csatlakozik ez hálózatra?
Nagyon tud rögtönözni a srác, és a szöveg is vicces:
Bővebben: Link Nem rajongok nagyon a rap zenéért, de ehhez is legalább akkor tehetség kell, mint pl. 1000 ember előtt egy zongorával beethovent játszani
Fuh ha valaki nemismeri a rap zenéket ezelött halgasson meg egy Snoop Dog, Jay-Z és egy DMX számot. Ez a csávó annyira tud hogy kirázott a hideg mikor először láttam
![]() ![]()
De ebben az egészben az a durva, hogy nem csak rögtönöz, ne a krákogásoknál ugye előadó stílust vált. Aki már hallgatott tényleg amerikai rap zenét, az felismeri a stílust. Még utánzásban is nagyon profi.
Ui.: Tényleg hideg kirázós...
Emlékszik még valaki a kezdeti google-ra?
Íme egy kép az 1998-as Google kezdőoldalról... Mellesleg egy nagyon okos ember volt, aki kitalálta a webarchive.org-ot...
Schoszkár a BME-VIK schoszkárára készült a Schimán csapat álltal, nem az én csapatom, de ajánlom a megnézését, KO különdíjjat kapott.
Idézet: „- Hol vagy Vilmos? - Itt vagyok!" ![]() Továbbá: Idézet: „Stück!” ![]() ![]()
Mondom az asszonynak: Lezárták a "Számítógép építés" topicot!
Mire Ő: Miért? Már kész van?
Hát ez nagyon-nagyot zúzott
![]() Gondolom mikor mutatta röhögtél rajta vagy 10-percig ![]()
Helló
Minap egyik haverom megosztott velem egy videót: http://www.youtube.com/watch?v=_MDVTu6m9Gk Hát talán érdemes meghallgatni előtte az eredeti számot: Pendulum-tarantula Hogy ki mit gondol róla döntsétek el magatok! üdv
Jajj ezt énis ma láttam be is akartam küldeni ide de elfelejtettem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Egész hétvégén ezt nyomtuk:
Vissza mennyéééééé!!! Skájvolker Lajos Budapest rádióba, Nacsa O. csinálta ![]()
Igen, ez az idei Schönherz QPA (BME-VIK) egyik csapatának (a Himmelnek az indulója)
Villanykar, QPA forever ![]() ![]() ![]()
Bocs, hogy megkérdezem, de hanyas tankör? (ha még gólya vagy)
![]() Ja meg hogy poén is legyen: A kínai WOW játék bértáposai nagyon sokoldalú emberek. Pontossan 6.
Gólya vagyok, 4-es tankör, a terminuszban vagyok kollégiumban...
![]()
Tisztelt Uram!
Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, hogy szíveskedjen 2 ml vért és 2 g székletet számunkra eljuttatni. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá! Üdv, a Labor,..
Ja es mig elfelejtenem, 4perc mulva jott a valasz a kollegamtol;
Tisztelt Laborans,.. Kerem faradjon le az irodamba a megfelelo idoben a megfelelo mennyiseget atveheti,.. ;o))
Ez sima computeres autó, ma már .........
Ez nagyon jóóóó!
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |