Fórum témák
» Több friss téma |
van benne egy energiatakarékos üzemmod amit valszinü bekapcsoltál
Én is arra gondoltam, de átfutottam a programlapot, és ezek ki vannak kapcsolva...mintha stand by-ba lépne, 1es gomb hosszan való megnyomásával újra működik
Még egy kérdés hány particiod van? Melyikhez van rendelve a kezelő? Mert ma pont találkoztam egy ujrahasznositott kezelövel ami 08-nak volt programozva és automatikusan kilépet a használt particiobol. Ha esetleg másik particiohoz van rendelve és az nincs a 201-es szekcioba bekapcsolva akkor is kilép.
Ebben az esetben szinte lényegtelen hány partició van, mert vagy 3szor hardverreszetet csináltam és mindig fennáll a problémám...különben 1 partició van és az 1.particióra volt eddig programozva a kezelőm...egyszerüen lezárul és lezárul és lezárul
véletlenül nem global kezelőnek címezted megi?
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2012
Van alapja amit irtál...azt hiszem globálisra lett programozva...
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok. (Nem éles rendszerről van szó) Van egy 585-ös központ egy LC100PI egy PC1555RKZ és egy nyitásérzékelő. Nem boldogulok a bekötéssel, tanulni szeretnék, de nincs előttem egy minta, ha esetleg segítenétek a mit hova kötésben, akkor nem cseszném el nagyon ![]() Előre is köszönöm a segítséget.
Szia.
Tölts le egy telepítői dokumentációt, és az után kérdez, hogy átlapoztad.
Átneztem.
A billentyűzetnél az YG-t nem tudom hova kossem az infranal szinten csak azt totoztam ki hogy a tap az AUXRA megy a nyitaserzekelorol nincs leirasom.
YG=Yellow Green.
A többi bekötés is ugyanaz, mint a 1616 központnál, csak az 585-nél nincs Red-Black tápvonal, minden tápot igénylő eszközt, az Aux pontokról táplálunk.
YG=Yellow Green.
A többi bekötés is ugyanaz, mint a 1616 központnál, csak az 585-nél nincs Red-Black tápvonal, minden tápot igénylő eszközt, az Aux pontokról táplálunk.
Köszi, csak az a baj hogy nekem alapfogalmi problémáim vannak, konkrétan nem tudom mit hova.
A key meglesz, az érzékelőkkel vagyok bajban A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2012
Y G-bol melyik a + melyik a - mert hogy meg leirast sem talatam ehez a billentyuzethez?
Egyik sem! KEYBUS, igy találod meg a telepítői vagy üzembehelyezői leírásokban. Türelmesen olvasd végig az 585 leírását, többször is ha kell.
NEM YG RB de akkor sem talalom mi a + es a - R vagy B?
A kezelőn lévő jelzések R=reed /piros, pozitív/ B=bllack /fekete. negatív/ ezeket kötöd a panel AUX +.-. pontjára. a Y, G értelemszerűen a panelra csatlakozik.
Köszönöm szépen, megvan a bill meg az infra, mar csak a nyitásérzékelőre nem jövök rá,
sziréna helyén egy 1000Ohmos ellenállás van nehogy megzavarodjak
A nyitás érzékelőknek általában két kimenete van, ezt a panel Z/1, 2,...stb bemenetére, a másik kivezetés a com. jelzésre megy.
Sziasztok!
Osszebarkacsoltam az 585-ot PI az 1-esen AJtonyito a 2-es zonan. PC1555PKZ billenttyuzet. az osszes hibajelzest megszunettem, viszon a System es zona 1234 folyamatosan vilagit ha *2-t utok akkor csak a system vilagit. Na itt elakadtam, sajna a pc-link nem jott ossze mert windows7-et hasznalok.
Szia.
hát remélve, hogy a programozásban végig mentél l,/rendszer reset, kezelő beléptetés. modul felügyelet, és minden egyéb ezek után/. A zóna 1234 folyamatosan világítására a megoldás a 013 címen az 1-es opció kijelölése. Gondolom nem használsz a zónákban ellenállásokat. A 001 címen mit írtál be? A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2012
Szia!
Nem, nincs ellenallas csak a szirena helyen, kellene? Nem lattam a doksiban! Ha jol ertem a kerdest, 001-re a PI-t raktam. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2012
A programozásban meddig jutottál?
Nem jól értetted a 001 program szekció a zónákhoz A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2012
Szia nem tudom milyen doksit olvastél mert benne van szorol szora hogy ohgyan is kell az ellenállást betenni mind DEOL mind SEOL-ba mert valamilyenszinten ezen is alapszik a biztonságtechnika. A 001 gondolom én a szekcio, ott a zinák müködését tudod állitani, bright azt mondta hogy a 013-as szekcioban jelöld ki az egyest de ha enyire nem vágod akkor olvasd át tüzetesebben a doksit mert ezek mind le vannak irva.
Ha egy riasztot beszerelsz attol az még nem müködöképes programozni is kell böven. A telepitöi kézikönyvet olvasd végéi és lépésröl lépésre nézd végig a programot akkor nagyesélyel sikerülni fog. Üdv Kovács
A PC link-röl csak annyit hogy win7-tel is megy de a DLS 2002 ami jó hozzá illetve nem mindegy milyen portrol mert ha USB átalakitot használsz abban az esetben nagyon válogatos a cucc.
Nézd meg a csillag 1-et lehet hogy valamit ki bypassoltál és azért világit a system illetve még lehet hogy volt egy riasztásod csak nem vetted észre mert nincs szirénád. Másik dolog ha csak két zonát használsz akkor érdemes a többit lezárni egy ellenállással és kiütni a 202-böl hogy ne csináljon galibát.
Koszonom, mindenkinek a valaszokat, ez nem beszerelt riaszto, tok kopasz vagyok most tanulom, ha lesz valahol egy tanfolyam tuti hogy elmegyek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |