Fórum témák
» Több friss téma |
Kb ez a cél, csak még nem egyértelműek számomra a doksiban leírtak.
Ha van előtted egy programozói lap, alap szinten elkezdheted segítek.
Sziasztok!
Van-e arra mód, hogy egy PC1555PKZ billentyűzet csipogóját teljesen kikapcsoljam (billentyű lenyomására se csipogjon)? Esetleg valami hardveres átalakítás? Ez a második billentyű a rendszerben, a központ egy DSC 1565-2P. Köszönöm.
Csillag gomb hosszan nyom, ezzel lehet hangerő, ill. hangmagasságot állítani. Addig nyomod, míg elhallgat.
Köszönöm, pár napig nem tudok most hozzányúlni, resetelem és akkor lehet hogy élek a felajánlásoddal.
Üdvözlet az uraknak. Véleményt kérnék érdemes lenne e megvennem saját célra vagyis saját kiépítésre ezt a központot? Milyen ez a központ megbízható?
PC-585 A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2012
Nem egy agytröszt, de nálam sok-sok éve teszi a dolgát panasz nélkül.
Pontosabban volt pár téves riasztás, de ott is én voltam a hibás: A csavar fölé dugtam a vezetéket a sorkapocsnál, nem alá ![]() Sajnos telefonálni nem tud, alapban...
Szia. Köszönöm gyors válaszod. Árban azért megér ennyit?
Annyi lenne a kérdésem, hogy PC1616os központ és PC1555PKZ kezelővel tudok e olyat csinálni, hogy 2 particiót is kezel? mert nekem ez nem sikerült...globális kezelői beállitásnál stand by-ba megy el, 1.particióban tökéletesen működik. Valami olyasmit olvastam, hogy az a fajta kezelő nem képes több particiót kezelni, de segitsetek ki ha tévedek...egy kezelőről szeretném irányitani a lakás particiót és a garázs particiót...valamint egy zónához illesztenék kulcsos kapcsolást, mely csak a garázst vezérli...
Szia.
A kérdésre a válasz igen , lehet két partíciót kezelni vele.
Az 585 tud komunikálni alapbol, a komunikácios probléma a sima 832 (5010) szokott lenni de ott is a CID ami hiányzik.
Segitségetket szeretném kérni.Van egy dsc 5010 központ vettem hozzá egy diamond gsm modult .Nem boldogulok vele .Ha a dsc központba bekötöm a hagyomános a volnalas telefont és beütöm ezt a számot 55550630******,akkor a központ 4 db 5 öst is tárcsázza és nem tud felhivni. Ha kihagyom a 4 darab 5 öst számot felhív Én szeretnék sms kapni .Ezért kikötöttem a volnalas telefont bekötöttem a helyére a gsm modult. 5555 dsc köpontba beütöttem telefon számnak.A dsc be kattan a telefon relé a gsm modulon lévö zöld lámpa kigyullad phone ez van rá írva De nem történik semmi 20 sec múlva kialszik és mégegyszer probálkozik . A teszt sms át jön a gsm modulbol de nem komunikálnak egymással .cid a gsm modulba kitöltötte magától.Milyen telefon számot adjak meg a 301 be, 310 mit írjak particios kodnak? 320 ba .riasztási kodnak 3A raktam többihez nem nyultam
Igazad van.
Direkt felmásztam és megnéztem, nem 585-ösöm van hanem sokkal régebbi
Szia a gsm modul tud magában komunikálni? Nem ismerem de amiket mi szoktunk telepiteni (telgsm) az csak egy telefonvonal szimulátor és csak a telefonvonalat helyyettesiti de magában nem müködik. Az 5555-öt minek ütötted a telefonszám elé? a 301 ugye a tárcsázandó telefonszám illetve a 302 és 303, a 310,311 és igy tovább pedig a particio azonosito távfelügyelet részére hogy tudja kitöl is jött a jelzés. Ha bemenetek vannak mint zona a gsm modulon akkor azt nem a telefonra kell kötni hanem a pgm kimenetre illetve a bell - mint állt. riasztás.
Üdv Kovács
Szia Elvileg a diamond mobisec tud contact id kodokból sms konvertálásra ez van a kis könyvben igen bekötöttem most a belre riasztáskor küld is sms amit beírtam a bemenet 1 be Én azt szeretném bár nem tudom lehet vagy nem ,hogy a risztó amit elküld azt értelmezze.
Magyarán ha 1 zonán van risztás akkor én is kapjak sms hogy 1 zonán riasztás.mintha távfelügyelet fele menne. Raktam ki képet hátha tudja valaki értelmezni.Igen értelek hogy telefon szimulátor mégis miota berakatam 4 hiba van komunikáció.Amikor riasztás van a system lámpa elkezd villogni amig probálozik a hivással.Mikor végzett ég tovább.
Nem fedek semmi titkot ha elmondom hogy ez ö nem fogja tudni. Azt hogy lássd a riasztás helyét is ahoz meg kell tanulnod a CID kodokat és akkro a telefonvonalra kell kötni nem a bemeneteit kell használni csak a line-t. Az mi hogy a CID kodot kitöltötte magátol?
De bizony tud a diamond sms konverziót cid kódbol. A riasztó pedig tud cid táblát kezelni, csak sajnos ki kell tölteni az 5010 ehhez tartozó szekcióit. A riasztó CID tábla esetén az első számjegyet generálja a második, harmadik jegyet kell beírni a 320-352 szekciókba.
360 szekcióban be kell állítani a ContactID módot CID tábla van minden leírásban. A legjobb CID táblázat a paradox riasztók leírásában található, az is teljesen megfelel, mivel ez nemzetközi szabvány. CID KÓDOK A táblázat első oszlopa a 3 jegyű kód, DSC esetén az első számjegyet nem kell beírni, a tízes és egyes helyértéket kell használni. A "nulla" az hexa "A" Az 5010 központot nem tartalmazza, de ez lényegtelen, 5010-nél annyi a különbség, hogy nem tud automatikus cid-et, kézzel kell feltölteni a megfelelő adatokkal. A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2012
Szia .Nem elég nekem csak a 320 kitölteni ,Ha a többihez nem nyulok és a 320 ba cak 3A írok mindenhova.Összes szekcioba kell írnom ?vagy csak FF kell a többibe.Mi az hogy particios azonosito kod. Most oda se írtam semmit két kezelö van .De ugyanazt élesiti mind a kettö.Nem osztottam több particiora..360 ba 03 van mind a két helyen 380 ba be van kacsolva 1 ,4 . 7 nem kell ?365-370 nem kell nyulni semmihez?161 be mennyi idő ez a handshake, vagy az sem számit?a dsc be elég akkor beütnöm a négy darab 5555 telefon számnak ?
Sziasztok!
Olvastam a fórumot és ezért is regisztráltam. Látom itt sok segítőkész ember van és ez jó dolog. Én is segítséget kérnék,ami nektek már lehet pofon egyszerű,nekem mégis akadást okoz. Volt egy PC5020-as központom ami meghalt és helyette vettem egy PC1616-ot viszont ha hozzá rakom a PC5108-at valamiért a *2-ben világít az 5-ös. Szerintem a probléma az hogy régi a ver száma az 5108-nak,mert ha a központon adja 9-16-ig a zónákat akkor akkor a *8 5555 903-ban az 1,9,10-es ledek világítanak. Olvastam utána és azt jelenti hogy 2 slotot foglal. Hogy tudom ezt a hibát megszüntetni? Előre is köszönöm ha segít valaki.
Szia kezd ugy hogy *5 8888 902 és egy perc elteltével 903. Másik dolog nézd meg hogy a bövittön egy kivételével minden jumper legyen rajta. a másik érdekesség viszont hogy a 1616 csak egy bövittöt kezel kettöt nem és ugyebár a 9 illetve a 10 a 903 sec.ben két bövitöre utal. A másik hogy a nem használt zonákat zárd le egy ellenállással. A bövitö tamperjét leköttötted a bövitö com-ra? Igy hirtelen enyi.
Szia!
Megnéztem és az a gondom hogy az én 5108-asom v1-es. Amire azt írja hogy 2 slotot foglal. Azért vannak nyitva a zónák,mert csak éleszteni akartam az 5108-az és direkt nem kötöttem még semmit sem rá. A tamperje be van kötve. A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2012
Még annyit olvastam róla hogy a z 5108 v1. A és B részre oszlik.
Itt 9-12 és 13-16-ig adja a zónákat. És ennél nem csak a J1,2,3 kell jumperelni hanem a J4,5,6-ot is. Viszont ha 13-16-ig tiltásra teszem a jumpereket nem jelez vissza hibát,de ugye akkor csak plusz 4 zónám van a másik 4 veszett. Ezt kellene valahogy megoldanom. Azt írták hogy kompatibilis és ezért is hagytam meg.
a 902-öt és utánna a 903-at lefuttattad??
Igen le,mert akkor jöttem rá hogy v1es.
Mert amikor csak a 4 zónám volt a 903-ban csak a 1,9 világított hiba nélkül. Mikor úgy jumpereltem hogy a másik 4 zónám is jöjjön már a 903-ban az 1,9,10 világított.
Lehetséges hogy azért jelez modulhibát,mert a bővítőn minden zónám nyitott jelenleg?
Igen de ezt már az elsö hozzászolásomban irtam.
És miért van az hogy ha csak 4 zónát ad az 5108 és mind nyitott,akkor meg nem ad hibát?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Hát még az enyém,hogy ebbe belevágtam.