| Fórum témák 

» Több friss téma | 
				Gondod volt vele? Már nem lehet változtatni mert szállítás alatt van. Tudsz ajánlani jobbat? 
				Félreértettél. Nem ezzel a típussal volt bajom, úgy amblok az egész ilyen pageres eszközöket nem szeretem. 
				Köszi a segítséget csak egy kicsit agódok ,hogy neked nem nyerte el a tetszésed.						 
				De ha nincs sima telefonvonal és kéri az ügyfél valamit tenni kell.						 
				Keresek 424 hez zónabövítőt.Tudsz segíteni hol kaphatok?						 
				Akkor inkább kösse távfelügyeletre. Jobban jár. Most fizeti a kártyafeltöltést, az alapköltséget, az sms-eket ( teszt, riasztás, jó sok téves riasztás) 
				Ahol a központot vetted  vagy tőlem, de nem emlékszem, hogy van e    A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2012 
				Nézd meg légyszi hogy van_ e nálad s megegyezünk!						 
				Hi! Tudom nem ide tartozik de dvr rögzítő ügyben tudsz segíteni? 
				Milyenben? Kiválasztásban? Vagy elakadtál valahol?						 
				Asztali analóg dvr rögzítövel van gondom . Beletettem a hddt s nem ismeri fel.						 
				Formáznám de azt mondja hogy nincs hdd.						 
				A HDD felpörög bekapcsoláskor? A jumper rajta van? 
				Most megfogtál! Szerintem igen, a jumpert hol találom? 
				Meg fogom nézni! Mit tegyek a jamperel?						 
				Rakd "Master" módba. Mint a számítógépeknél.						 
				Oksa! Köszönom , holnap megnézem. A sípolást ki lehet kapcsolni? 
				Így madártávlatból nem tudom. Nyomj "enter"-t neki.						 
				Nem értem,csak valamikor elkezd sípolni. Valószinű riasztás lehetet csak nagyon zavaró ha sípol. 
				Szia! Ne haragudj, de elfelejtettem. Holnapra megnézem. 
				Hi! Ha 424 központot resettelem elfelejti a mérnöki kódot? 
				Mindent elfelejt. De, ha be van kapcsolva az NVM reszet, akkor kell a kód is mert indítgathatod újra, nem fog semmit elfelejteni. 
				milyen lépések kellenek a resetteléshez? 
				Táptalanítsd, reset jumpert dugd rá. Táp vissza. Vársz 15másodpercet, táp le, jumper lehúz, táp vissza.						 | Bejelentkezés Hirdetés |