Fórum témák
» Több friss téma |
Pontosabban itt megtalálod ha igaz a 43-as alkatrész.
Ez alapján itthon is tudsz belőle rendelni.
Sziasztok!
Találtam egy csomó magnó-lemezjátszó alkatrészt az apám fiókjában. Tudja valaki, hogy ez a nyomógörgő vajon melyik típusba illik? Köszi a választ, ha van
Sziasztok,
ez milyen alkatrész? Egy busz fűtéséért felelős az a panel, amiben benne volt. Ha jól tudom, egy szivattyú volt arra az érintkezőre kötve amibe az alábbi alkatrész is be volt iktatva.
Ez valamilyen szuppresszordióda lesz. Ha zárlatos akkor iktasd ki.
Kétirányú (bidirectional) szupresszor dióda. pl ilyen:
Bővebben: Link
üdv.van egy tranzisztorom,hi-fi ből vettem ki ez van rá írva,(8d 79012sb),és arra volnék kiváncsi,hogy mi ez?illetve mit szólgál?valahogy így néz ki mint ami a képen van.Előre is köszönöm a választ.
Az nem tranzisztor lesz hanem integrált áramkör.
Az elején a 8d akármi is lehet (de inkább Bd), viszont a 79012 az egy negatív tápfeszültséget (-12V) stabilizáló IC lenne.
Hali! Most a világba nem fogok költeni ilyen alkatrészért.A SINI-től meg nem kéne még egy kilőtt hangszóró sem.
Sziasztok! Lomtalanításból vettem ki ezt a kincset nem tudom mi lehet talán mikrofon ház vagy valaminek a mérőfeje? Az biztos, hogy nagyon masszív réz szerkezet de a rácsos része egy retesszel teljesen lezárható. A benne lévő csatlakozó két pólusú de a mikrofon vagy más mérő szelence nem volt benne. Ez mi ez???
Köszönöm a két linket, nagyon jók, de nekem csak a képen látható szenzor-ról kellene adat.
A komplett jeladó egység túl drága. Az egész szivattyú úszott egy nagyot. ( a motor újra tekercselve, vezérlő egység javítva) Így már túl drága.
Így ránézésre akár valami radioaktív sugárzás mérőnek is lehetne a mérőfeje, amiből hiányzik a GM cső. Persze ez csak egy tipp.
Én is annak nézem.
Üdv az én motorom elektronikáján 851007-m51721sl feliratú ic van amit belinkeltél az nekem vajmi kevés 5 tüske van a panelon és a fej állórészéből kijön 2 árnyékolt 2 eres eres vezeték, hangszórót már tudok belőle alkotni de a panelon mit hova kellene kötni hogy menjen és mire kellett a 9V-os fesztabilizáló Ic?A motorról már van itt kép álltalam esetleg ha nem elég mond hogy milyen részéről kell még és csinálok!
üdv
Sziasztok!
Több alkatrészt sem találok, pedig már órák óta bogarászom. Ha valaki esetleg felismerné, megköszönném, ha segítene. -6+ 9DG -ez egy egyenirányító híd, kis SO4 tokozásban. 61CN 2702 -ez talán tranzisztor, TO92-es tok. 24CD8WP B 47 -ez SO8-as tok. Köszönöm
Köszi a segítséget közben itt Bővebben: Link meg is találtam egy hasonló mérőfejjel felszerelt sugárzás mérőt.
Bocs a szemetelésért, de lemaradt, hogy az adatlapra vagyok kíváncsi
Sajnos azt az IC-t nem találja a kugli. De ha muszáj volna szerintem egy modellmotor vezérlővel is meglehetne hajtani.
Hát igen ezeknél a motoroknál az a 6 kábel kell a meghajtásra vagy az a panel és az azon található tekercs vagy mindkettő mert ha ennyire bonyolult inkább hanyagolom a motort vagy eladom hátha kell valakinek
![]()
Van aki a nem találhatót is megtalálja. Gratulálok hozzá.
![]()
Ezer köszönet hálám örökké üldözni vagy még utána is
![]()
Sziasztok!
Szobai ventilátorban található ez az alkatrész,párhuzamosan van egy ellenállással egyenirányítás előtt fázis ágba.Felirat: CBB22400V105J. Kérdésem mi ez az alkatrész?
Azért nem minden vak tyúk talál szeget.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2012
Ez egy BRG magnó továbbítógörgő.
Helló!
Az lenne a kérdésem, ha egy SMD alkatrészen egyetlen egy 0 van az mit jelent? Az alkatrész nagyon apró, egy voltmérőben található. Alatta egy B POINT felirat van. Nem tartozik ide, de hátha segítséget kapok ![]() Ha a méréshatár szeretném megváltoztatni akkor ezt az ellenállást elég elmozdítanom? Ez van mellé írva: 200V, alatta van hely további ellenállások beültetésére. Ránézésre ugyan az mint a 0,2V-os méréshatárú v mérőm belseje. (egyforma panélműszerek, csak az egyiknek 200 a másiknak meg 0,2 a méréshatára én meg azt szeretném, hogy a 200 as is 0,2V os legyen.) Lenne itt mégy egy alkatrész! A színe szürke, téglatest alakú, akkora mint egy kis fólia kondi kondi. 22J100 van ez egyiken a másikon meg 224J100 mi lehet ez és mit jelentenek a számok? (az egyik panelmérőben ilyen a másikban olyan van.) A segítséget előre köszönöm!
A nullás feliratú morzsa egy nulla ohm-os ellenállás, azaz átkötés.
224= 220 000pF=220 nF=0,22 µF , 100V 22= 22 pF 100V A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2012
Nagyon köszönöm!
esetleg valakit nem tudsz akit pm-ben felkereshetek panelműszer ügyben?
Vannak panelműszeres topikok, írj oda.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |