Fórum témák
» Több friss téma |
Az eredeti csak szingli, a neve elején lévő 1-es jelzi ezt. Tehát egyelőre semmi sem stimmel és kisebb káosz kezd kialakulni.
De legalább van benne logika, és kb. mindegyik gyártó ugyanazt használja, ami amúgy ritkaság
![]()
Nos tehát akkor hogy is néz ki ez a 2761I628295 nevű alkatrész? A diódáról kiderült, hogy nem jó a feszültsége, a FET meg szintén zenész.
Ez a legvalószínűbb, legalábbis agyártóból kiindulva, ugyanis A-Power jelzés van rajta a típusjelzés mellett.
Képet sajnos nem tudok róla érdemben készíteni, legfeljebb valami elmosódott pacás vackot amivel senki nem megy semmire...
Sziasztok.
Találtam a fiókomban elfekvő kijelzőket, de semmi infót nem találtam róluk,(nagyon régiek) valamikor a Mechanikai Laboratórium STM magnóiba voltak beépítve ilyenek. Kérdésem: lehetne-e használni őket valamire?, valami "mini órának" érdekességként, vagy ha érdekel valakit, szívesen elküldöm. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2012
Köszönöm szépen! Megpróbálom amit mondtatok. Remélem össze jön
![]()
Köszönöm az infót. már csupán be kell szerezni, pl.: Lomex vagy stb...
Nem olvasható rendesen a tok hátulján lévő típusszám, beírhattad volna ide.
Mellékelek egy adatlapot, bár abban a háromdigites egység négy tagból álló tokban van. Valószínű az adatlap paraméterei ettől még a tiédre is érvényesek. Nekem ebből a kijelzőből a négydigites kivitel van meg. És én is nagyon örülnék, ha a konkrét alkalmazásra megoldást kaphatnék. Üdv.
Szia, valóban nem írtam ide a típusszámot, mert nem tudtam kinagyítani. De most sikerült és megtaláltam az Adatlapját
Hello!
Micsoda kérdés.. ![]() De én pld. arra használom, ha a dugipanelen kell kijelezni valamit próbára. Nem foglalja a helyet, és egyszerű. üdv! proli007
Üdv mindenki. Kérdésem az lenne ez milyen alkatrész lehet . 1 meghibásodott vobis tft monitorban van ami hibásan került hozzám és ezt produkálja . 1 másik topi ban már szerepel . Teszek rolla képet.
Válaszotok előre is köszönőm . A képek elég jó minőségüek ezért ha letőltitek és Paint-al nézitek akkor minden jol látható. ![]()
Szia!
Az egy Biztosíték (F1), amely át van hidalva egy vezetékdarabbal.
Heló. sejtettem de biztos ami biztos rákérdeztem.
Köszönöm a segitséget!
Szia! Ezek HP által gyártott kijelzők, nekem is vannak ilyenek, csak 5-ös csoportban. Hány darabod van belőle? (közös katódos kijelzők, 3 különálló katód)
Bocs, már csak 5 darab van a többit elajándékoztam.
Idézet: Igen már Én is tudom, megtaláltam az adatlapját.„Ezek HP által gyártott kijelzők” Amúgy milyen IC-vel lehetne őket meghajtani? Például egy számlálóhoz A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
A segítségeteket kérem.Szükségem lenne a képen látható csatlakozóra de semmilyen felirat nincs rajta, így nem tudok rákeresni a neten. Már próbáltam ipari csatlakozó címszóval de sikertelenül.
Ha tudnátok a típusát, megköszönném.
5 pólusú XLR
Bővebben: Link
Sziasztok
Lomtalanításkor találtam egy hatalmas hangszórót ami elvileg subláda. 8 OHm-os. Valami nagyon egyszerű erősítési kapcsolási rajz kellene (tranzisztoros) hogy a számítógépre ráköthessem. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2012
Így ebben az állapotban ezt nem szabad erősítőre kapcsolni , első lépés ezt a hangszórót szakemberrel megjavíttatni .
A javítás holnap lesz és elvileg vasárnapra lesz kész, de hogy addig se unatkozzak kellene valami egyszerű (tranzisztoros) kapcsolás.
Sziasztok! Marelli IAW 4CV motorvezérlöben találhato L9142 PD tipusu IC-t keresek illetve egy normális datasheetet,mert nem sikerült kideritenem hogy pontosan mi ez.Egy biztos hogy az injektorok kivezérlését végzi.Ha valakinek van ötlete ehhez kapcsolodoan,hálás lennékL 9142 PD
|
Bejelentkezés
Hirdetés |