Fórum témák
» Több friss téma |
Az eredeti csak szingli, a neve elején lévő 1-es jelzi ezt. Tehát egyelőre semmi sem stimmel és kisebb káosz kezd kialakulni.
De legalább van benne logika, és kb. mindegyik gyártó ugyanazt használja, ami amúgy ritkaság
Nos tehát akkor hogy is néz ki ez a 2761I628295 nevű alkatrész? A diódáról kiderült, hogy nem jó a feszültsége, a FET meg szintén zenész.
Ez a legvalószínűbb, legalábbis agyártóból kiindulva, ugyanis A-Power jelzés van rajta a típusjelzés mellett.
Képet sajnos nem tudok róla érdemben készíteni, legfeljebb valami elmosódott pacás vackot amivel senki nem megy semmire...
Sziasztok.
Találtam a fiókomban elfekvő kijelzőket, de semmi infót nem találtam róluk,(nagyon régiek) valamikor a Mechanikai Laboratórium STM magnóiba voltak beépítve ilyenek. Kérdésem: lehetne-e használni őket valamire?, valami "mini órának" érdekességként, vagy ha érdekel valakit, szívesen elküldöm. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2012
Köszönöm szépen! Megpróbálom amit mondtatok. Remélem össze jön
Köszönöm az infót. már csupán be kell szerezni, pl.: Lomex vagy stb...
Nem olvasható rendesen a tok hátulján lévő típusszám, beírhattad volna ide.
Mellékelek egy adatlapot, bár abban a háromdigites egység négy tagból álló tokban van. Valószínű az adatlap paraméterei ettől még a tiédre is érvényesek. Nekem ebből a kijelzőből a négydigites kivitel van meg. És én is nagyon örülnék, ha a konkrét alkalmazásra megoldást kaphatnék. Üdv.
Szia, valóban nem írtam ide a típusszámot, mert nem tudtam kinagyítani. De most sikerült és megtaláltam az Adatlapját
Hello!
Micsoda kérdés.. Gondolom mindenhol használható, ahol hétszegmenses kijelzőre van szükség és biztosított a multiplex meghajtás. Pld.De én pld. arra használom, ha a dugipanelen kell kijelezni valamit próbára. Nem foglalja a helyet, és egyszerű. üdv! proli007
Üdv mindenki. Kérdésem az lenne ez milyen alkatrész lehet . 1 meghibásodott vobis tft monitorban van ami hibásan került hozzám és ezt produkálja . 1 másik topi ban már szerepel . Teszek rolla képet.
Válaszotok előre is köszönőm . A képek elég jó minőségüek ezért ha letőltitek és Paint-al nézitek akkor minden jol látható.
Szia!
Az egy Biztosíték (F1), amely át van hidalva egy vezetékdarabbal.
Heló. sejtettem de biztos ami biztos rákérdeztem.
Köszönöm a segitséget!
Szia! Ezek HP által gyártott kijelzők, nekem is vannak ilyenek, csak 5-ös csoportban. Hány darabod van belőle? (közös katódos kijelzők, 3 különálló katód)
Bocs, már csak 5 darab van a többit elajándékoztam.
Idézet: Igen már Én is tudom, megtaláltam az adatlapját.„Ezek HP által gyártott kijelzők” Amúgy milyen IC-vel lehetne őket meghajtani? Például egy számlálóhoz A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2012
A segítségeteket kérem.Szükségem lenne a képen látható csatlakozóra de semmilyen felirat nincs rajta, így nem tudok rákeresni a neten. Már próbáltam ipari csatlakozó címszóval de sikertelenül.
Ha tudnátok a típusát, megköszönném.
5 pólusú XLR
Bővebben: Link
Sziasztok
Lomtalanításkor találtam egy hatalmas hangszórót ami elvileg subláda. 8 OHm-os. Valami nagyon egyszerű erősítési kapcsolási rajz kellene (tranzisztoros) hogy a számítógépre ráköthessem. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2012
Így ebben az állapotban ezt nem szabad erősítőre kapcsolni , első lépés ezt a hangszórót szakemberrel megjavíttatni .
A javítás holnap lesz és elvileg vasárnapra lesz kész, de hogy addig se unatkozzak kellene valami egyszerű (tranzisztoros) kapcsolás.
Sziasztok! Marelli IAW 4CV motorvezérlöben találhato L9142 PD tipusu IC-t keresek illetve egy normális datasheetet,mert nem sikerült kideritenem hogy pontosan mi ez.Egy biztos hogy az injektorok kivezérlését végzi.Ha valakinek van ötlete ehhez kapcsolodoan,hálás lennékL 9142 PD
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Gondolom mindenhol használható, ahol hétszegmenses kijelzőre van szükség és biztosított a multiplex meghajtás.