Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Segítség kellene .
Egy triak-ot és egy diak-ot kellene helyettesíteni ,BDW32 és BTW11-400, én a triak-ot BTA16 -al gondoltam . HA lenne szives valaki aki jártasabb a dolgban segíteni. EZ idáig még nem találtam adatlapot ![]()
Azért én kipróbálnám a 12V-ról hogy olvasztja(mennyi idő) a 'cin'-t. Mert ha 5" alatt forró, lehet, csak 12V-os. Tönkre ne menjen!Ez aztán 'dőzs-nagymaros'! Hol markoltál bele?
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2012
Szia!
A diak típusa nem kritikus, akármelyik gyakori típus felhasználható. A triak helyettesítésére a általad jónak ítélt típus megfelelő lesz.
Elvállaltunk egy nagy múltú elektronikai cég maradványainak elszállítását,cserébe megkaptuk ami megmaradt,Mechanikai Labor névre hallgatott.Ha látnád még mit hoztam el elájulnál.
Már a pákahegy mennyiség is megzavarta az erőteremet, a többit meg el(se) tudom képzelni.
A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2012
Csak halkan mondom,ez a tizede a hegyeknek az újaknak,használtból,kb 150db van ami jó még,30db kattogós mellett
Hello!
Ha jól emlékszem, kb. 20 évvel ezelőtt ezek voltak a Sandvik akkumulátoros pákában. A páka maga csak egy pisztoly alakú tok volt. Az aksi egybe volt építve a töltővel, csak ki kellett hajlítani a hálózati csatlakozó pontokat és bedugni a konnektorba. Hogy az aksi hány volt-os volt, nem emlékszem. De mintha egy lapos elemről is tudtunk volna vele forrasztani, mikor megpusztultak az aksik. Aztán szép csendben kimentek a divatból.. üdv! proli007
Szia. Mihez kezdesz annyi kattogóssal?
Nem akarod csökkenteni a készletedet? ![]()
Eltakarítom mind,mert koszosak, és majd piac
Köszönöm,van egy rakat Minifor pákám egyet átalakítok a vékony hegyeknek,6v ról már olvad az ón és használható is a vékony hegy. Kipróbáltam nagyon jó vele apró dolgokat forrasztani
Sziasztok!
Valaki találkozott már ilyennel? Szám alapján nem tudtam beazonosítani. Valami fet lehet? A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2012
Üdv!
Milyen környezetben van? Milyen készülék?
Ez egy távirányítós sokkoló! Ez megy a kimenő tekercs primerhez.
Sziasztok.Nem tudja véletlenül valaki hogy ez milyen alkatrész? Kis fekete golyó,az egyik fele kékkel jelölve.Ez egy erősítő panelján van amit éppen javítok,de ilyet még nem láttam.Valami kis kondi lehet? Dióda biztos nem mert a multi nem mér semmit diodamérő álláson.
Szerintetek ez milyen alkatrész?kondi az biztos,de 3 lábú?
Attól még lehet dióda... A szakadt dióda pont így működik.
Tudom hogyan működik.De ami a képen van az működőképes csak a fotó miatt szedtem ki.A másik szénné égett,azért érdekelne hogy ez micsoda mert addig nemtudom cserélni.
Én ilyet szupresszorban láttam, csinálj hozzá mérő-áramkört (ha nem mérsz rajta semmit, honnan tudod, hogy működik?). A kapcsolásból nem derül ki a szerepe?
Üdv Ato01
Pedig dióda üveg golyó alakú TV-k kapcsoló üzemű táp szekunderében van sok . Több száz KHz , a két szín az kód is és/vagy polaritás jelzés . Üdv
Hali!Onnan tudom hogy működik hogy ez a darab az erősítő jó felében van,ami hibátlanul működik.Azért kéne tudnom a tipusát,mert a másik megfeketedett a hibás oldalon.Amúgy a színe szerintem a polaritást hivatott jelezni.De tényleg nem értem miért nem jelez semmit a multi.
Vissza raktam hogy lássátok milyen alkatrészek veszik körül.A panel szélén látható vájatok,azok a végfoko helyei.(BD243c)
Ez inkább valami NTC ellenállás lesz. Mekkora ellenállást mérsz rajta?
Sziasztok ez a rezonátor vagy mi,mire való?Ha a két szélső lábát mérem 130nf mutat, ha a középső-szélsőt akkor pont a felét mutatja
Ugyanarra való, mint a kvarc. Csak olcsóbb és pontatlanabb.
Köszi akkor az én nyelvezetem szerint semmire nem jó,kuka
|
Bejelentkezés
Hirdetés |