Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sziasztok! Elkészültem a kis Quad 405 erősítőmmel. Videoton EA6383S táptrafója került bele. Van benne hangszóróvédelem is.
Nagyon szépen rendezett, gyönyörü, kulturàlt belsö, teljesen hibátlan, gyári kinézet. Nekem nagyon tetszik a precizitás.
Köszönöm mindenkinek. Igyekeztem minél egyszerűbb, letisztultabb külsőt.
Szia! Szép és egyszerű lett. Az első szó a gratulációé
Üdv.!
Első kapcsolásom egy lambda szonda monitor, már csak a dobozolás hiányzik és mehet az autóba
Ez most marad így, forrasztós próbapanelen, nyákot még nem csináltam, de nincs is itthon hozzá most cucc
Arra figyelj , hogy a dobozban jól öntsd ki valami kétkomponenses ragasztóval ,vagy műgyantával mert a rázkódástól előbb-utóbb tuti lesz egykét zárlat és kijön belőle a füst...
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2013
Sziasztok. Ma befejeztem a Vicsys féle "Zselés" akkumulátor töltőmet. Volt egy két kis gond de most már jól működik. (Az első laminált előlapom...van pár hiba rajta
)
Igényes!
Leírnád nekem gyors, hogy mire nyomtattad, és hogyan készítetted az előlapi matricát?
Jó lesz ez. Igényes munka, gratulálok hozzá.
Paint-be rajzoltam meg, egyszerű A4-es lapra nyomtattam ki és irodatechnikai laminálóval készítettem el. Köszönöm a dicséreteket.
Sziasztok.
Nem nagy kaland, de azért felrakom a délutáni projektet. Fázishasításos fényerőszabályzó. Rendben teszi a dolgát. Még több kép itt: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2013
Szép munka.
Szep munka ! A hangszoro kimenetet XLR konektorral oldottam volna meg.
http://globiz.hu/index.php?page=product&product_id=05195
Sziasztok,
Elkészült a forrasztóállomásom. Eredetileg digitális hőfokkijelzést is akartam hozzá, de valamiért nem akarta az igazságot... volt a fiókban egy 7107 alapú DVM, azt terveztem beépíteni, de kb. fél perc üzem után eltűnt róla minden kijelzés és a 7805 igen melegedni kezdett... Valahol azt olvastam, hogy a Solomon pákában K tipusú hőelem van, ezért a hőfokkalibrálást a neten található millivolt táblázat alapján végeztem. Egy kiszolgált ATX táp dobozába építettem be. Az előlap azért lett fából, mert eredetileg opálos plexiből akartam, de az első fúrásnál megrepedt és ugyanazzal a mozdulattal bevágtam a sarokba... azóta is ott van. A pákatartó fixen rá van csavarozva a dobozra, ezért elég stabil.
Tetszik a megoldas hogy pc tap dobozaba szerelted az elektronikat .A 3. kepen levo nyilas lattan ez jutott az eszembe...
http://www.hidramix.eu/lepcsosf2.htm
Sziasztok megmutatom az én PC tápdoboz forrasztómat is kistee kollégához csatlakozva. Már több dologra is használtam ilyen dobozt végül is nem kell hajtogatni csavarozgatni ilyenre teljesen jó. A kép csak telefonos.
A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2013
Gyönyörű, letisztult munka! Gratulálok!
Szia! Szép munka, de neked is elmondom, hogy sokkal jobb lenne, ha a trafó a doboz mértani közepén lenne. Sejted miért?
Engem érdekelne ha a véleményed, ha nem csupán esztétikai szempontok vannak.
Szép lett, gratula. Jobb, mint az enyém.
Azt még nem az majd a következő lesz, de ezen majd látom a változást
Rengeteg gyári erősítőbe van a trafó valahol a szélén. Persze a súlyponti leejtésbe is igazatok van, de szerintem nem tekinthető hibának, ha csak nem folyamatosan költöztetett az erősítő, pl rendezvények szervezésére meg hasonlók. Főleg ha gyári a doboz, és adott a trafó helye.
Hát ez elég gyenge kritika.
Különben is más ne emelgesse az én erősítőmet, inkább hallgassa. Egyébként Jani mellett voksolok azért, mert így jobban elkülönül a hálózati rész a táp és főképp a jel vezetékektől, kisebb zavart keltve.
Papamaci! Azért van ráció a dologban, nagyobb monstrumok esetén. Lásd alant.
Igen, a súlyelosztás miatt írtam. Mivel minden más szépen megvan csinálva, nekem csak ennyi közlendő észrevételem van. Teszem azért is, mert szerintem Jani ezt hurcolni fogja (meg amúgy is). Van más esztétikai is, de az az én szubjektív véleményem, és ez esetben csak hajszál hasogatás lenne.
Ha meg egy rendszer jól van megtervezve, kivitelezve, akkor már oly mindegy, hogy 1 centire, vagy 10 centire vannak a kábelek egymástól. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

)