Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Program megvan (ebbe beégetendő)?
Más élő nyelven (német, angol) találtál hozzá valamit?
Szia persze angolul van egy csomó leírás , de én nem tudok angolul.
És akkor mi a gond, Lajos?
Tedd fel és nagyobb a valószínűsége hogy segít valaki, mintha fel sem teszed. ![]()
Kedves Fórumtagok!
Hozzájutottam nemrég egy Siemens Klangmeister RS12 rádióhoz, ehhez szeretnék kapcsolási rajzot, vagy service manual-t kérni. Tud ebben valaki segíteni? Üdv.:Ty.Tamás
Sziasztok!
Egy olyan (egyszerű?) kapcsolási rajzot keresek, mellyel 10 s hosszú hangot lehet felvenni és tárolni.
Köszi, de ezzel kezdtem. Sok halott link található. És régi topic. Továbbra is keresek egy olyan (egyszerű?) kapcsolási rajzot, mellyel 10 s hosszú hangot lehet felvenni és tárolni.
Ez sem bonyolult: Bővebben: Link
Üdv! Szükségem lenne egy First Austria FA-4413 autós erősítő kapcsolási rajzára, ha valaki megtalálná megköszönném, a google nem vezetett célra :/
Egy érdekesség róla, rá van írva hogy MOSFET-es erősítő, hát igen a tápjában van 6 FET és a többi mind bipoláris tranzisztor
Sziasztok!
Laserline slh 910e3 típusú autóriasztóhoz keresek kapcsolási rajzot,ill.használati útmutatót. Azt szeretném kideríteni,hogy másféle nyomógombos egységet tudnék-e az eredetiek helyett használni? Előre is köszi a válaszokat!
Helló.azt szeretném megkérdezni hogy van itthon egy Toyota tf4001-es autómagnőm (kivezetései a képen) és hogy ezt miként kéne bekötnöm hogy megfelelően működjön(mint rádió is és magnó is).
Ez nem éppen egy ide való hozzászólás de egyébként összekötöd a bal 3-4 -et és ide kötöd a pozitív feszültséget, a negatívat pedig a bal 7-esre. Hangszórót a bal 1-2, bal 5-6, bal 8-9, jobb 1-2 és jobb 3-4 közé tudsz kötni. Na már most a bal 9-es láb vagy egy kimenet, vagy a beépített végfok tápfeszültsége. Ha bekötöd ahogy írtam és működik is a rádió de hang az nincs, akkor ezt a bal 9-es lábat is kösd fel pozitív tápra. (bal-jobb értsd: ahogy a képen van bal illetve jobb oszlop)
köszönöm a kétértelmű felvilágosítást remélem így már működni fog.
Sajnos az általad megadott módon nem kapcsolt be,nemtudom esetleg a 8,9 és a 10-es lábra nem kéne tápfesz? Ott van hogy power sluppy,de nem tudom hogy kell-e oda.
3-4-7 lábakra kötéssel be kellene kapcsolnia. 8-as az antenna mozgató motor és/vagy antenna erősítő tápja, az egy kimenet. 9-est már írtam korábban a 10-es és hozzá az 5-ös valaminek a háttérvilágítása. Nem ismerem a kocsit így nem tudom az mi lehet.
Gondolom a 10 és az 5 a képernyőjének a kontrasztja mivel már a 3,4,7,9-es láb bekötésével üzemel világít a kijelző de nem ad képet.Csak az maradt kérdés hogy azt hogyan kell beüzelelni.
Működik,feltehetőleg lecsúszott hátul a negatív pólus krokodil csipesze ezért nem üzemelt az előbb.köszönöm a kitartó segítségnyujtást.
Közben ahogy nézegettem a 10-es láb valóban valami ilyesmi lehet. Gondolom a műszerfal fényereje állítható, ezzel a bemenettel pedig a rádióé is együtt vele.
Igen az illuminenciát fel kellet hozni a +-ra a negatív oldalát pedig a - -ra,és már jó is.
Üdv!
Esetleg van valakinek Audio Sonic ST-500 típusú erősítőhöz kapcsolási rajza? Megköszönném. Üdv!
ÜDV!
Valaki tudna adni egy Renkforce SA9120-as erősítőhöz kapcsolási rajzot?
Sziasztok!
Soner TWA1200 végfok kapcsolási rajzát keresem. Ha valaki tudna benne segíteni azt megköszönném!
Sziasztok! Egy Hiki tr1665-A típusú multiméterhez keresek kapcsolásirajzot, de nem találok sajnos. Tudtok ebben segíteni nekem?
A teljes gépkönyvét lent megtalálod.
Köszi, de én nem ezt keresem, hanem a 1665-A változat gépkönyvét. A két változat abban különbözik(legalábbis ebben biztos) hogy a 1665 az nixie csöves kijelzésű, a 1665-A pedig már ledes, hétszegmenses kijelzős. De azért köszi!
Sziasztok!
Egy olyan kapcsolásra lenne szükségem, ami azt a feladatot látja el hogy aksis fúró akkujára rácsatlakoztatva nem hagyja lemerülni. lényegében figyeli a feszültséget és ha x feszültség alá csökken akkor feltölti. Mert elég rossz dolog amikor kéne az aksis és pont le van merülve mindkét aksija. Bármilyen megoldás érdekel igazából főleg olyan ami kímélné is az aksikat. Maga az aksis fúró 12V-os. Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Hello! Raktam már fel ilyen kapcsolást. Lentebb megtalálod a nyák és bekötés terveket is. Vagy keresőbe a "chg-cmp2".. üdv
Szia!
Meg is találtam őket korrekt kapcsolás minimális fiókos alkatrészekkel. Köszi szépen a segítséget!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy valakinek nincsen véletlenül meg egy Videoton RA4360 kapcsolási rajza? A Gugli is csak 3 találatot dob rá ![]()
Nem egy ritka darab volt ez, hogy ne találj legalább egyet. Kattints csak IDE !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |