Fórum témák
» Több friss téma |
Nem hiszem el hogy nem találtam meg ezeket.
Még egyszer köszi.
Sziasztok! Van egy Fahrenheit 28010 forrasztó állomásom 28110-es fejjel, amiben elszakadt a fűtőszál. Elég régóta megvan, a típus is régi lehet, mert nem találok hozzá betétet. A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki alkatrész forrást, esetleg kompatibilis fűtőbetétet, illetve ha egyik megoldás sem működik, passzolhat-e ez a páka az állomáshoz:
Iron-N Előre is köszönöm! T A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2013
Elvileg Ők importálják. Kiskereskedelemmel nem foglalkoznak. Keress a közeledben olyan kereskedőt, ki náluk regisztrálva van.
Sziasztok!
Hol kapható villogó gyertya led dióda, csak a dióda érdekelne. Üdv!
Szia! Kb. mindenhol. Azért hentesnél ne keresd.
Sziasztok!
Hogyan juthatok 0,5-2mm átmérőjű rézzel bevont acélrudakhoz? Előre is köszönök minden tanácsot!
Köszönöm a választ, mondjuk én sem a hentesboltra gondoltam. Én ilyen led-re gondoltam: Bővebben: Link
Mondjuk egy magyar cím, vagy egy link sokat segítene a dolgon. Üdv! A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Sziasztok!
Csak meg szeretném kérdezni hogy a Chipcad-nál magán személyként is tudok rendelni és vásárolni vagy csak cégeknek lehet.
Oké rendben köszönöm a gyors választ.
Csak még annyit hogy van az oldalukon egy regisztrációs felület és az első kérdése hogy adjak meg egy cég nevet és kötelező kitölteni ide mit írjak be? Vagy elég a vásárlói adatlapot kitölteni? A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2013
Oké köszönöm,további szép napot.
Szerintem bármelyik villamossági boltba tudnak adni.
Sziasztok!
Bp-en hol lehet hasonló 12,14,16 eres vezetéket vásárolni? Köszönöm előre is! A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2013
Köszönöm a válaszokat, de én billenő nyomógomra dondoltam, ami elengedéskor vissza áll alap helyzetbe. A képen is az van.
Köszi, utána járok.
Szerintem ez már "kábel", keresd "Farnell"-nál(-nél)!
Bocsi, elírtam, de a linkelt oldalon is úgy van írva, mint amire én gondoltam, tehát ilyen billenő nyomógombot keresek. A linkelt oldalon igen, - az van írva hogy kifutott tétel. Sajnos.
Köszi!
Betgszobába a falra szerelt nővérhívó nyomógombokat kellene kivezetni, közvetlen a beteg ágyához. Jó amit linkeltél, de úgy látom hogy ez falra szerelhető, de meg lehet oldani vezeték végre is. Ami linkeltem, az nagyon praktikus volt, nem tudom miért szüntették megy a forgalmazását/gyártását.?
Köszi a segítség! Nem szégyenlősek egy cseppet sem.
Nyilván úgy vannak vele, hogy valamiből ők is szeretnének meggazdagodni
![]()
Sziasztok
Router jelerősítőt szeretnék építeni amit a router és az antenna közé kell tenni és fali áramról működik.Valaki tud ilyet?
Létezik ilyen, ITT
De Ennek már van külön topikja!
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy Zalaegerszegen vagy környékén hol lehet gyárilag fényérzékeny NYÁK-ot venni? Sajnos itt helyben egerszegen 1 darab elektronikai bolt van, náluk nem lehet kapni, max. próbapanelt...
Nem kéne megtévesztened szegény fiút. A linkeden szereplőt megépíteni sem tudja, meg nem is alkalmas a kívánt helyre. Ez csak egyirányban erősít, és mi lesz a vissziránnyal? Azért ez a dolog nem ilyen egyszerű.
Kimondottan erre a célra találták ki a linken feltüntetett erősítőt. Én is megépítettem és működik. Továbbá Ebay-en és hasonló aukciós oldalakon is dögivel találsz ugyan ilyen készre összerakott erősítőt. Nekem is elég amatőr a tudásom ezekhez az SMD technikákhoz és össze tudtam rakni. Csak némi kézügyesség az egész.
![]()
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, sikerült kapnom 16 eres kábelt. Végül is a "Madzag Bt." volt a nyerő. Akik nem ismernék: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |