Fórum témák
» Több friss téma |
Végül is,akik telepítették,kijönnek..elötte rendelni kell egy Mobilcom 800 kommunikátort..és ha lehetséges,akkor zóba bővítő nélkül,ahogy tanácsoltátok,ha nem akkor marad a drágább ,nehezebb út..zóna bővítés..ha az ember gyereke nem ért hozzá,akkor a szaki bácsik ács ceruzája vastagon tud fogni!
![]() Köszönöm a segítségeteket,jelzem majd,más okulása céljából,hogy mi lett az eredmény!
Emeleti kis, és nagyszobát össze lehetne vonni 1 zónára ha nincs más megoldás.
2 külön lakás..nem emelet..
3 Zóna Felső kis szoba mozgásérzékelő
4 Zóna Felső nagy szoba mozgásérzékelő ezekre gondoltam
Erre mondta a szerelő,hogy nem megoldható,mert 2elleállásos..
Idézet: „7 Zóna szabotázs 1-2. Partició” Ha DEOL-os a rendszer, akkor ezt nem értem.
Hali!
Valószínűleg a sziréna körnek van egy külön szabotázsköre! Üdv:Zsolt A hozzászólás módosítva: Jan 11, 2014
Hello!
Akkor már nincs több ötletem, az a baj oldalakon keresztül csak találgatunk, bármennyire is szeretnénk segíteni.
Nincs semmi gond!
az elején is leírtam.hogy megcsinálni nem tudom...csak az elméleti részét szerettem volna tisztázni..hidd el,amikor egy laikus kihív egy szerelőt,kettőt,és azok mondanak olyan számot,hogy hanyat vágod magad..vagy meg sem csinálják,mert nincs kedvük,sok időben telleik..írtam,hogy a telepitő végül is megcsinálja,de miután azokat a dolgokat előadtam neki,amit ti irtatok..én sem szeretnék zóna bővítést ,ha nem kell...köszönöm a segítségeteket..
Sziasztok!
Vásároltam egy Compact GSM II. A használati utasításban nem egyértelmű számomra, hogy kell bekötni a DSC 585-ös központhoz. A cél: riasztáskor csörögjön a mobilomra Ha valaki kötött már össze ilyent segítsen. Bálint
Hello!
Mit szeretnél tudni, mi nem egyértelmű?
Szia!
A compact GSM sorkapocs + _ IN1 IN2 REL1 REL2 Hová kell kötni a központnál. Bálint
A GSM-et én az akkura szoktam kötni, nehogy beterhelje az AUX-ot. Az IN1 és IN2 bemeneteket a táp negatívhoz képest tudod indítani. Rövidzárral vagy szakadással. Ez ugy program függő. A REL1 és a REL2 NO kimenet, tehát vezérlés hatására zár.
A központnál két lehetőséged van, vagy megrelézed a BELL-t (szoktam záróirányban betenni 1N4007-et a biztonság kedvéért), vagy PGM-ről indítod a relét . Elméletben az aktivált PGM testet kapcsol, így megpróbálhatod közvetlenül a PGM-re kötni a GSM bemenetét. Ilyenkor az IN NO legyen. A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
Tamás látom te nagyon értesz hozzá! Kérdésem az lenne, hogy 1832-es központon szeretném a kezelő(Pk 5500, és 5516) jobb alsó talán F5 gomját átprogramozni.
Cél az lenne, hogy otthoni módban beriasztózás után adjon 2 perc időablakot, hogy ki tudjam pl a macskát engedni. Ha telepitői könyv melyik fejezete, stb..... az is segitség lenne KÖSZI. A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
Szia!
Az mit jelent, hogy megrelézem a BELL-t. Milyen típusú relével, ill. a diódánál a záróirány mit jelent? Bálint
Biztos, hogy te akarod ezt megcsinálni?
Szerintem keress valakit aki egy kicsit jobban ért hozzá.
Ezzel az a baj ha otthonmaradóba riasztasz és kinyitod az ajtót akkor távozóban fok élesedni :-S
kilépési idő: [*][8][Telepítői] [005][partico két számjegy] [idő másodpercben 3 számjegy] pl *8 xxxx 005 01 120 = egyes particio 2 perces kiléptetés . A funkcióbillentyűk programozása: *8 [Telepítői] [000] [funkcióbillentyű száma 1-5] [funkció 00-32] 03 Otthonmaradó élesítés pl.*8 xxxx 000 5 03 = F5 Otthonmaradó élesítés
Amikor már beélesedett a riasztó otthomaradóba , és utána nyitnám természetesen 2 percre.
Értem, szerintem ilyet nem tudsz megvalósítani funkció gombokkal legalábbis egyéb eszközök használata nélkül nem.
Van egy ötletem, a PGM 255s-ig billegtethető, ha rátenne egy relét és azzal söntölné akkor azt tudja kapcsolni egy *72 parancsal ami emlékeim szerint már hozzárendelhető egy funkciógombhoz.
Meg is találtam a funkciógomb ha PGM 1 akkor 13-ra kell programozni a funkciógombot ha PGM 2 akkor 14-re
Szia!
Véletlenül nem a gyors kilépés funkciót keresed? Otthonmaradóban *0 és van egy 2 perces ablakod vagy az első nyitásig kilépési lehetőség. A macsek vissza persze megint *0. Üdv: Gábor
Sziasztok!
Ma szereltem fel egy 1404-es központot, mikor kész voltam mindennel az istenért nem akarta a DLS 5 felismerni a panelt. Pedig azt a verzió számot adtam meg ami a panelra volt írva. Meg próbáltam felismertetni vele a panelt, de nem igazán sikerült elindítanom a folyamatot. Valaki tudna nekem segíteni ebben, hogy, hogy lehet felismertetni a panelt a DLS 5-tel. Már egy jó pár 1616-ost programoztam vele és az mind sikerült, az első 1404-es kifogott rajtam. Ha kezelőről programoznám fel(még nem nagyon csináltam), akkor a zónákat, hogy kell felprogramozni? Tudom, hogy nem csak zónadefiníciót kelll adni, hanem annál azért bonyolultabb. Előre is köszönöm a segítséget.
Vagyis nincs ilyen beállithatóság amire gondoltam?
A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2014
Szia!
A*0-nál milyen gyorsabb gombot szeretnél?
Igen valami hasonlóra gondoltam én is. Ez megoldás lehet.
Sziasztok! PC1616 panelt szeretnék összekötni egy Pady PI külső szirénával. Addig eljutottam, hogy a BELL + és - az N+ és A -ra jön kötve és az AUX a földelésre.De hova kell kötni a PC1616 panelen az AS, ASG és G -t?
És még valami: van rajz a szirénához EOL és DEOL lezáráshoz valami ellenállások használatával, de ha NC-t akarok használni akkor hogyan csináljam? ahhoz nincs rajz... Köszi szépen előre is a segítséget. Keresgéltem itt a fórumon, de nem találtam egy lépésről-lépésre leírást abszolút kezdőknek, van olyan? Nem szeretnék semmi bonyolultat, csak beüzemelni a PC1616 panelt ezzel a szirénával, PC1555KRZ kezelővel és 2 drb. PC100PI érzékelővel. Egy egyszerű szerelési útmutató kellene, hogy mit és hova kössek. Köszi szépen!
Véletlenül láttam a playáruházban egy DSC-s app-ot , mivel lehet rácsatlakozni egy központra,TL 250-el? Van valakinek tapasztalata erről.
Szia
Tapasztalat nincs sajnos de jó cuccnak tünik. A leírás szerint jó a TL 250-es modul, ha jól értelmeztem a leírást, ott azt irja interface modul kell amivel a netre tudod feldobni.
Kicsit utánanéztem, elvileg egy Envisalink nevű panel kell hozzá.Nálunk még nem kapn,i nem is nagyon drága kb.20-25 000 Ft.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |