Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   193 / 283
(#) DkGrinder válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

Fel lehet, a fent említett modullal. nálunk még szerintem nem lehet kapni de rendelek behozok próbából egy párat és felteszem a webshopunkra.
(#) Kovabe válasza DkGrinder hozzászólására (») Jan 22, 2014 /

A paradoxos cucc már kapható vagy valami hasonló.
(#) Szlotka hozzászólása Jan 23, 2014 /

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy telepítettem egy rendszert. DSC1616-ot PS-128A szirénával. Tegnap este hívott a tulaj, hogy pittyeg egyfolytában a szirénája. *2-re semmilyen hibakódot nem adott(elmondása szerint, mert csak telefonáltam vele). Ilyenkor az akksi csere a legvalószínűbb? Az akksiban 12,4 V-ot mért, mert leszedte.
(#) Kovabe válasza Szlotka hozzászólására (») Jan 23, 2014 /

Hát kéne mérni a szirénában egy töltöfeszt.
(#) Szlotka válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 23, 2014 /

A szirénában a töltőfesz is megvolt. Ezért gondoltam, hogy akksi baj lehet.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014

Akkor nagyvaloszinüséggel aksi, de azt mi ugy szoktuk kiprobálni hogy megüvöltettjük és ha elhalgat és utánna csinál egy letrillázo hangot az azt jelenti aksi hiba, vagy van a másik verzió hogy mérsz egy kimenő áramot a sziréna irányába.

A normál töltőfesz az mennyi kb? Ha már 12V felett van az elég? Vagy 13 felett?
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014

A normál töltöfesz 13.4- és fölötte

Köszönöm
(#) mrpriest válasza Kovabe hozzászólására (») Jan 24, 2014 /

Hm...........

A leírás ellenére 1864-es központtal pc-1555rkz DEOL lezárással
hiba nélkül működik két rendszerem is.

Most nincs itthon ilyen rendszerem (paradox van csak) de legközelebb
ha telepítek dsc-t, megígérem, hogy kipróbálom eggyel is és beszámolok
az eredményről.

Emlékeim szerint 1616-al is DEOL-al kötöttem és azzal is így volt jó.

(ezt MPi-c -nek akartam válaszolni, de úgy látszik melléütöttem)
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2014
(#) magus13 hozzászólása Jan 25, 2014 /

Üdv Mindenkinek!
Dsc 1616 riasztóm 2-3 havonta éjszaka felhív, mintha riasztana, pedig nincs is élesítve, nézem a tv-t. Ilyenkor mi van? Ti már találkoztatok ilyen hibával?
(#) MPi-c válasza mrpriest hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Az elmélet és a gyakorlat akár el is térhet...
(#) HA5AWS válasza magus13 hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Szia!
Nekem hasonló esetem volt, a teszt jelentés volt beállítva, érdemes megnézni.
Üdv: Gábor
(#) szucs1974 válasza MPi-c hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

16 -os sorozaton kezelői zónát mindíg DEOL-ra köttöttem, és mindegyik tökéletes.
Üdv: Zsolt
Kb. 15 db
(#) magus13 válasza HA5AWS hozzászólására (») Jan 25, 2014 /

Megköszönném, ha elmondanád hogy hol kell ezt megnéznem.

Szia!
A kommunikátor programozásánál találod, 348 szekció és a hívás irányokban 376 szekció. 377-ben a gyakoriságát, 702-ben, nap vagy perc. Remélem jó lesz.

Szia!
Még egy az átvitel időpontja 378 szekció

Szia Gábor!
Elmondom mit találtam. 348 - első négy led világít, 376 - 1 és 5 led, 378 értéke 9999, 702 - 2 led. Mit kell kikapcsolni, hogy ne zaklasson?

Szia!
Ha a 378 9999 akkor nem ez a gond mert akkor nincs teszt átvitel. Nálad más lesz a probléma.
Ilyenkor már érdemes kiolvasni az eseménytárat remélhetőleg megmondja mire kommunikál.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2014

Még egy kérdés. Ha nem tudjuk kikapcsolni, akkor élesített állapotban is küld ilyen teszthívást? A *3-ra üres a kijelző.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2014

Szia!
Teszthívást a panel állapottól függetlenül küld, ezt a távfelügyeleten életjelnek is szokták hívni, hogy ne csak eseményre hanem rendszeresen adjon egy jelentést, hogy a panel még létezik és működik.

Ezt nevezem! Élesített állapotban csinál egy teszthívást, és én mondjuk 500 km-ről döntsem el, hogy betörtek hozzám, vagy csak a panel ellenőrzi a vonalat.

Szia!
Ezért szoktuk letiltani amikor saját telefonra megy a hívás, a távfelügyeletnél kiírja, hogy tesz üzenet, nem riasztás!
(#) szucs1974 válasza HA5AWS hozzászólására (») Jan 26, 2014 /

Hali!
Így van ezt kimondottan a távfelügyelenek jelzés nem pedig a felhasználónak.
Bár 500 km-ről nem tudom mit csinál a felhasználó betörés esetén? )

Üdv: Zsolt
(#) Brienter hozzászólása Jan 28, 2014 /

Üdv!
Van valami megoldás arra hogy egy DSC PC 1550-es riasztónál a szabotázs hibát kitöröljem a telepítői kód nélkül? Mert tudom hogy a programozási menübe lépve törlődik csak nem tudom a kódot hozzá mert meg lett változtatva.
Segítséget előre is kösz.
(#) Kovabe hozzászólása Jan 28, 2014 /

Sziasztok
Ma megkérdeztem egy hozzáértőt erről a ledes kezelő DEOL-EOL bekötésről. A logika amit mondott helytáll, az érzékelőt hiába kötöd DEOL-ba a kezelő csak azt veszi észre hogy megnött az ellenállás és nem tud különbségettenni szabotázs illetve alarm között.
(#) djuri hozzászólása Jan 28, 2014 /

Sziasztok 1404 vagy 1616 os központhoz szeretnék kétvezetékes füstérzékelőt programozni. Tudna valaki segíteni hogy mit kell beírnom??? [009]........? nagyon megköszönném
(#) lacbp válasza djuri hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

szia!

épp ma csináltam 009 10 04

pgm1 10
pgm2 04

az aux+ és pgm2 közé a tűzjelző, végére 2.2k

Viszont én is kérnék segítséget! adott új v4.5 1616 és pk5500 lcd -s kezelő.
duplaellenállásos rendszer.
Tudtommal az új kezelőknél is a kezelői zónát is dupla ellenállással kell zárni. 5.6k párhuzamosan a nyitás érzékelővel, majd soros ellenállás a Z -ba s másik vége meg a B -be.

A kezelői zóna (ugye lcd 8 -as helyen 8 zóna.) Zóna beállítva kettős lezárásúra. a 7. helyre is próbáltam de általában a ledes kezelők miatt a 8-asra szoktam tenni... Új LCD -st meg nem csináltam mostanság...

Viszont nem látja egyáltalán...

Hol hibáztam?

Kinek tetszik az új DLS5 ? (véleményem szerint katasztrófálisra sikerült) S nem megy együtt a DLS2002 -vel, legalább is amióta fent van a dls5 azóta a régi 5020-as központommal nem tudok kommunikálni..

köszönöm!
(#) djuri válasza lacbp hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

köszi a segítséget, lcd kezelőt még nem kellett programoznom viszont ha csak az van a rendszerben akkor alapon a 8 as helyre rakja a központ. én nem szoktam duplát használni mert eol ban is tökéletes. Nem kell a flancolás a kezelőí zónát meg oda rakod ahova akarod, nem törvényszerű hogy a 8 ra, de a 1616os csak 6 zónás nem?!! de mindenképp ha egy zónára programozod akkor arra ne köss érzékelőt.
(#) lacbp válasza djuri hozzászólására (») Jan 28, 2014 /

üdv! tudom , hogy oda teszem ahova akarom, de a 6 zóna tele van, ezért használnám a kezelőit. S heppből tettem a 8asra... Mert ugye 1-6 ig foglalt. Én ha szerelek DEOL -t használok mindenhol. Belefér az infrákba 2ellenállás is, és a nyitásnál meg majdnem mindegy , hogy 1 vagy 2 ellenállást kell begyömöszölni Csak eddig a régi kezelőknél, vagy a 8ledesnél kezelői zónánál csak Eol -lal működött. De ma sehogy..
Következő: »»   193 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem