Fórum témák
» Több friss téma |
Fel lehet, a fent említett modullal. nálunk még szerintem nem lehet kapni de rendelek behozok próbából egy párat és felteszem a webshopunkra.
A paradoxos cucc már kapható vagy valami hasonló.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy telepítettem egy rendszert. DSC1616-ot PS-128A szirénával. Tegnap este hívott a tulaj, hogy pittyeg egyfolytában a szirénája. *2-re semmilyen hibakódot nem adott(elmondása szerint, mert csak telefonáltam vele). Ilyenkor az akksi csere a legvalószínűbb? Az akksiban 12,4 V-ot mért, mert leszedte.
Hát kéne mérni a szirénában egy töltöfeszt.
A szirénában a töltőfesz is megvolt. Ezért gondoltam, hogy akksi baj lehet.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
Akkor nagyvaloszinüséggel aksi, de azt mi ugy szoktuk kiprobálni hogy megüvöltettjük és ha elhalgat és utánna csinál egy letrillázo hangot az azt jelenti aksi hiba, vagy van a másik verzió hogy mérsz egy kimenő áramot a sziréna irányába.
A normál töltőfesz az mennyi kb? Ha már 12V felett van az elég? Vagy 13 felett?
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2014
Hm...........
A leírás ellenére 1864-es központtal pc-1555rkz DEOL lezárással hiba nélkül működik két rendszerem is. Most nincs itthon ilyen rendszerem (paradox van csak) de legközelebb ha telepítek dsc-t, megígérem, hogy kipróbálom eggyel is és beszámolok az eredményről. Emlékeim szerint 1616-al is DEOL-al kötöttem és azzal is így volt jó. (ezt MPi-c -nek akartam válaszolni, de úgy látszik melléütöttem) A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2014
Üdv Mindenkinek!
Dsc 1616 riasztóm 2-3 havonta éjszaka felhív, mintha riasztana, pedig nincs is élesítve, nézem a tv-t. Ilyenkor mi van? Ti már találkoztatok ilyen hibával?
Az elmélet és a gyakorlat akár el is térhet...
Szia!
Nekem hasonló esetem volt, a teszt jelentés volt beállítva, érdemes megnézni. Üdv: Gábor
16 -os sorozaton kezelői zónát mindíg DEOL-ra köttöttem, és mindegyik tökéletes.
Üdv: Zsolt Kb. 15 db
Megköszönném, ha elmondanád hogy hol kell ezt megnéznem.
Szia!
A kommunikátor programozásánál találod, 348 szekció és a hívás irányokban 376 szekció. 377-ben a gyakoriságát, 702-ben, nap vagy perc. Remélem jó lesz. Üdv: Gábor
Szia!
Még egy az átvitel időpontja 378 szekció Üdv: Gábor
Szia Gábor!
Elmondom mit találtam. 348 - első négy led világít, 376 - 1 és 5 led, 378 értéke 9999, 702 - 2 led. Mit kell kikapcsolni, hogy ne zaklasson?
Szia!
Ha a 378 9999 akkor nem ez a gond mert akkor nincs teszt átvitel. Nálad más lesz a probléma. Ilyenkor már érdemes kiolvasni az eseménytárat remélhetőleg megmondja mire kommunikál. Üdv: Gábor A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2014
Még egy kérdés. Ha nem tudjuk kikapcsolni, akkor élesített állapotban is küld ilyen teszthívást? A *3-ra üres a kijelző.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2014
Szia!
Teszthívást a panel állapottól függetlenül küld, ezt a távfelügyeleten életjelnek is szokták hívni, hogy ne csak eseményre hanem rendszeresen adjon egy jelentést, hogy a panel még létezik és működik. Üdv: Gábor
Ezt nevezem! Élesített állapotban csinál egy teszthívást, és én mondjuk 500 km-ről döntsem el, hogy betörtek hozzám, vagy csak a panel ellenőrzi a vonalat.
Szia!
Ezért szoktuk letiltani amikor saját telefonra megy a hívás, a távfelügyeletnél kiírja, hogy tesz üzenet, nem riasztás! Üdv: Gábor
Hali!
Így van ezt kimondottan a távfelügyelenek jelzés nem pedig a felhasználónak. Bár 500 km-ről nem tudom mit csinál a felhasználó betörés esetén? )Üdv: Zsolt
Üdv!
Van valami megoldás arra hogy egy DSC PC 1550-es riasztónál a szabotázs hibát kitöröljem a telepítői kód nélkül? Mert tudom hogy a programozási menübe lépve törlődik csak nem tudom a kódot hozzá mert meg lett változtatva. Segítséget előre is kösz.
Sziasztok
Ma megkérdeztem egy hozzáértőt erről a ledes kezelő DEOL-EOL bekötésről. A logika amit mondott helytáll, az érzékelőt hiába kötöd DEOL-ba a kezelő csak azt veszi észre hogy megnött az ellenállás és nem tud különbségettenni szabotázs illetve alarm között.
Sziasztok 1404 vagy 1616 os központhoz szeretnék kétvezetékes füstérzékelőt programozni. Tudna valaki segíteni hogy mit kell beírnom??? [009]........? nagyon megköszönném
szia!
épp ma csináltam 009 10 04 pgm1 10 pgm2 04 az aux+ és pgm2 közé a tűzjelző, végére 2.2k Viszont én is kérnék segítséget! adott új v4.5 1616 és pk5500 lcd -s kezelő. duplaellenállásos rendszer. Tudtommal az új kezelőknél is a kezelői zónát is dupla ellenállással kell zárni. 5.6k párhuzamosan a nyitás érzékelővel, majd soros ellenállás a Z -ba s másik vége meg a B -be. A kezelői zóna (ugye lcd 8 -as helyen 8 zóna.) Zóna beállítva kettős lezárásúra. a 7. helyre is próbáltam de általában a ledes kezelők miatt a 8-asra szoktam tenni... Új LCD -st meg nem csináltam mostanság... Viszont nem látja egyáltalán... Hol hibáztam? Kinek tetszik az új DLS5 ? (véleményem szerint katasztrófálisra sikerült) S nem megy együtt a DLS2002 -vel, legalább is amióta fent van a dls5 azóta a régi 5020-as központommal nem tudok kommunikálni.. köszönöm!
köszi a segítséget, lcd kezelőt még nem kellett programoznom viszont ha csak az van a rendszerben akkor alapon a 8 as helyre rakja a központ. én nem szoktam duplát használni mert eol ban is tökéletes. Nem kell a flancolás
a kezelőí zónát meg oda rakod ahova akarod, nem törvényszerű hogy a 8 ra, de a 1616os csak 6 zónás nem?!! de mindenképp ha egy zónára programozod akkor arra ne köss érzékelőt.
üdv! tudom , hogy oda teszem ahova akarom, de a 6 zóna tele van, ezért használnám a kezelőit. S heppből tettem a 8asra... Mert ugye 1-6 ig foglalt. Én ha szerelek DEOL -t használok mindenhol. Belefér az infrákba 2ellenállás is, és a nyitásnál meg majdnem mindegy , hogy 1 vagy 2 ellenállást kell begyömöszölni
Csak eddig a régi kezelőknél, vagy a 8ledesnél kezelői zónánál csak Eol -lal működött. De ma sehogy.. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Csak eddig a régi kezelőknél, vagy a 8ledesnél kezelői zónánál csak Eol -lal működött. De ma sehogy..