Fórum témák
» Több friss téma |
Szia
020-ban beállitottad? illetve a 202-ben bekapcsoltad? A kezelöd tudja hogy ő a 8-dik? Tudom hogy alap kérdések de itt van a kuta elásva hogy az egyiket véletlenül átugrottad.
igen, a 020 ban be van állítva a kezelő 8 8. zóna
a 202 ben pedig hozzá van rendelve 1. particióhoz mind a 8 zóna. Bár dls5 -ben csináltam, de a lényeg ugyan az. Csak minden máshol van... de a szekció az adott.. Amúgy valóban, ezek szoktak a hibák lenni.. de sajnos ezen már túl vagyok...
A kezelő tudja hogy ő a 8-dik és a 020-ban végigütötted a 7*00-át? Azt nézd meg hogy magában a kezelöben ha lezárod egy ellenállással, akkor mit csinál.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
DSC 1565-2P központot szeretném programozni(kiolvasni) számítógéppel. Soros kábelnél mit kell bekötni (RX-TX-GND) , illetve a központ panelon lévő 4 érintkezőből ? (4 érintkezőnél csak a két szélsőnél látok írást SI, SO , illetve fordítva is rá lehet dugni a csatit) Milyen programot lehet hozzá használni ? Esetleg valaki el is tudná küldeni? A kezelőn engedélyezni kell elérést, hogy kommunikáljon? Ha lehet lépésről lépésre leírná valaki ? Köszönöm a segítséget előre. (sokat visszaolvastam, de nem leltem)
Szia
Emlékeim szerint TX=SI RX=SO a két középsö láb a GND. Program a DLS 2002 amit ajánlok hozzá (ezt tudom hogy müködik), a programozásnál belépsz a mérnökibe ott 499, mérnöki, 499 és már meg is van a kommunikáció ja persze a DLS-t be kell állitani.
Szia ! Köszönöm. Kábel ok, belépés ok, programot még nem sikerült le szednem. Esetleg van linked ahonnan le tudom tölteni? (XP,van soros port) Kösz.
Ha nincs meg a 12,9V a szirénában töltő fesznek akkor szívtál.
Mostanában sok a PS128-ra a panasz. Hosszú töltő kábelnél már kevés a fesz az akkunak és hamar kinyíródik.
Köszi, de ott regisztrálni kell és nincs cég nevem.
Elküldeni nem tudja valaki? vagy ez nem fut közkézen?Csatlakozók közül is többet találtam. Így készítettem el: RS232 - Központ 3-SI 5-GND 5-GND 2-SO Soros portban 4-6 rövidre kötve. Ez így jó lehet? Köszi a segítséget
Végül is igen,a szabotázs kör lett közösítve egy másik zónával...de ezt a zónát meg is kellett cserélni,mert ez kezelői zóna volt,és egy alaplapival felcserélve már működött...volna,ah nem Mobilcom800-as egységet hozunk hozzá,mert mint kiderült az csak Voice kártyával kommunikál,normál szolgáltatói kártya nem jó hozzá..
Mobilcom800 most keresgélünk..GSM modemmel ott vagyok,ahol az elején tartottam..de már legalább "csak"venni kell egy jót hozzá,ami tudja azt,amit én szeretnék,és nem 50 000 ft.. Telefonnal ki-be riasztható legyen(távriasztás),ezt mi is nyomon tudjuk követni,tehát vagy visszahívás riasztás esetén,vagy különböző számú csengetés a ki,és be riasztásnál..ne SMS-ben kommunikáljon velünk,hanem hanghívással..illetve legalább 3 telefonszámra programozható legyen..és ne kerüljön annyiba,mint a riasztó mindenestül.. ![]() Eddig ezt az egyet találtam.. GSM modul
Én nem tudom elküldeni de szerintem egyszerübb ha felprogramozod kézből. A mérnökit tudod?
Mi az a mérnöki kód pl egy 1616-nál?
Biztos hogy bele szeretnél turkálni. A mérnöki koddal tudod modositani a programot.
Én nem szeretném, csak sokszor olvastam ezt a kifejezést, de a leírásban még nem találkoztam vele (engineer code), nem is értem, mi szüksége van egy telepítőnek vagy felhasználónak ilyen kódra. PC-s programozásnál kerülhet ez elő?
Gondoltam megkérdezem.
Arra legföépp a telepítönek van szüksége hogy bele tudjon turkálni a lelkivilágába illetve annak van szüksége aki rá szeretne csatlakozni pl PC-vel. Arra megkérlek hogyha Érden vagy akkor inkább hagyd békén, illetve a szomszédok érdekében ne nyulj hozzá.
Egy telepítőnek nem a telepítői kód kell? Az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni.
Igen Kovabe! Bár, mint feljebb írtam dls 5-tel csinálom, így az alapból beírja a 00 -t
Csináltam már egy párszor így billentyűzet zónát. sőőt pár hete is, de akkor csak sima 8led -essel. Simán ment.. ![]() Megnézed esetleg mit böktem el? Még egy kérdés.. igaz nem ennél a melónál, de üvegkábeles DIGI -s net tv tel csomagnál szokott működni a telefon megcsörgetés? (residential) A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2014
Du 5 után mert most még melozok de akkor szivesen.
Mivel érdekel a téma, a DSC Hungária főmérnökét kérdeztem. Mérnöki kód = Telepítői kód.
(Érd és a szomszédok hogyan kerülnek ide?) A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2014
Érdi vagyok és nem szerencsés ha a szomszédban üvölt a riaszto. Bocsi de ez is egy szakma.
(Kihitte volna, 8 éve ebből élek.)
Köszönök minden tájékoztatást. A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2014
Bocs csak olyan alap kérdéseket teszel fel ami tényleg kell egy induláshoz.
Nem szeretnék vitázni, mindössze arról van ezek szerint szó, hogy egy kifejezést jó magyar szokás szerint többféle képpen értelmeznek.
nem akarom megvédeni Tamást, de először én nekem sem esett le a mérnöki kód kifejezés... de a 006 árulkodott
Ok . Megpróbálom. Tudom.
Köszi a segítséget.
Na itt vagyok, a telefonvonal tapasztalataink szerint csak is kizárolag analog vonalon müködik. A zona programozáshoz még annyit hogy ránézésre minden jó de a *8 mérnöki 202-e szekciót nem látom hogy be van e kapcsolva, iletve még egy dolog hogy talán az LCD-s kezelönél be kell állitani hogy bemenet és nem kimenet. Kezelő programozásban nézd meg a 077-es szekció 3-át hogy ki kell legyen kapcsolva.
A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2014
nálam működött az internet alapu telefonvonal is a T-Homos...
Szerencsés vagy.
DSC1616
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

vagy ez nem fut közkézen?