Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Köszönöm a dícséretet de zseninek még nem érzem magam
Az lesz hogy valami dobozgyártó cégtől szerzek egy ilyen méretű dobozt neki
Pedig nyákból, igazán szép dobozt lehet készíteni.
Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
Nem mondtam hogy nem lehet szépet csinálni, csak már egy éve ülök a projekten a hétvégén ki akartam próbálni már a cuccot és picit elsiettem a dobozkészítést és nem lett olyan szép de majd orvoslom ezt úgy is
Szép ez nekem tetszik !
Ma én is dobozba tettem a régen használatba lévő LCM-3 -at .. nem szép de végre dobozban van . Még reszelek egy diszkeretet az LCD -hez és kész is . Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Szia ! Olyan forgatogombot mint amilyen a 3. kepen lathato, honnan lehet venni ?
Köszönöm a te munkád is szép, és szerinted 4x20-as kijelzőhöz is lehet kapni keretet?
Sajnos nem tudom én csinálok egyet 0.5 ös INOX -bol ...
Az utolsó linken látható LED-es doboz, az micsoda? Az tetszik a legjobban.
Készül a "dobozolás mentes" verzió!!
Szép munka, de mi is akar ez lenni?
Értem 1 kijelzővel nem gondoltam hogy óra.
Ez is egy nyák-doboz. Kisebb méretben elegendően masszív, és igen jól alakítható anyag.
Egy már régebben készült fejhallgató erősítő. (Egy régebbi processzor hűtőt felhasználva.) A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Gratula, szép munka!
![]() Milyen típusú a kijelző? Tetszik a színe! A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Így estefelé én is felteszek egy készülő félben lévő valamit, hátha valaki kitalálja mi lesz ez.
Annyi segítséget adok, hogy a fedlap segít is meg nem is.
Sörnyitó?
A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
A fedlapon ledek fényjátéka lesz a bicó kerekein. Ez egy dísz.
Zenélő doboz. Esetleg csibekeltető. A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Hizányzik még a kormány, ülés, meg a hajtókar.
![]() Szerk.: ó, megelőztek. A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2014
Nem. Ilyen volt már.
A fedlap abból a nyákból van, amit annó elrontottam (még jó, hogy semmit ki nem dobok ), ezért nincs kormány meg ülés. De kerékpárhoz van, lesz köze.
Napelemes USB-s töltő. Én is hasonlón gondolkoztam valamelyik nap, csak kevesebb elektronikával.
Biciklihez fedélzeti komputer. Pld. a sebességet a nyákon a kerekekben lévő ledek forgás imitációja jelzi.
Egyéb visszajelzések a nyákbicón is ott, ahol az igaziról valamit visszajelez. Bekapcsolt lámpa, féklámpa, nemtudom még mi. De lehet ugyanez szobabiciklihez is. Akkor nem ázik be.
Talált, süllyedt!
Persze lehet kevesebb elektronikával, de én ilyen perverz vagyok és szeretek sok mindent belegondolni. Bár nem mindig sikerül, így ennél ez már a második a verzió, az első vasalón végezte. Van benne debug lehetőség is, tölthető a benne lévő akku USB-ről és a napelemről is, 5V-ot tud kiadni telefonnak, GPS-nek. (1.500mAh-s akku van benne). Méri az akkuba betöltött és kivett áramot (kapacitást), akku feszültséget, a napelem áramát feszültségét... A kihívást a napelem karakterisztikája jelenti, valahogyan meg kell keresni menet közben az aktuális maximális teljesítmény pontját, hogy hatékony lehessen. A kerékpárhoz ott kapcsolódik, hogy többnapos túrázások alkalmával szeretném használni, de a tesztek még csak most jönnek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Az lesz hogy valami dobozgyártó cégtől szerzek egy ilyen méretű dobozt neki