Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   267 / 312
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 22, 2014 / 1

(#) nagym6 hozzászólása Márc 22, 2014 /

Köszi szamóca Szpisti mindkettőtöknek, így már meg merem venni.
(#) Csongi_ válasza nzozz hozzászólására (») Márc 22, 2014 /

En epp ma lattam egy ilyent mukodes kozben. Olyan helyekre tudsz benyulni vele, ahova massal nehezen. Parkett szegolecet vagott ki vele valaki gyorsan es egyszeruen anelkul, hogy felszedte volna, vagy a padlot is felsertette volna. Hasznos tud lenni.
(#) nzozz válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Köszönöm a választ mindenkinek!
A Fein az igazi, egyszer ki is próbáltam egy barátomét. Jó masszív, minőségi gép, de a legolcsóbb készlet is 50 000Ft körül van. Annyit meg sajnos nem tudok érte kiadni. A nagyobb márkák közül gyárt még a Bosch/Bosch Professional, a Dremel ilyen gépet és esetleg a Skil -t is ebbe a listába lehet venni.
A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2014
(#) szamóca válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

No aki megvette, írhatna véleményt, mik a meglátásai.
(#) BEMcorp válasza szamóca hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Édesapám megvette, (mert nyitásra odament, és így jutott neki...), azonnal hívott, hogy menjek és vegyek magamnak, mert annyira jó és könnyű használni. Fél 11kor már 2 üzletben se volt Szegeden...
No sebaj, ami ennyire kapós, abból szoktak megint akciózni (mint az akkus fúró/behajtó is volt).
(#) szamóca válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Köszi, ugrok a motorra én is.
Lekéstem én is róla.
(#) kocsgab002 hozzászólása Márc 23, 2014 /

Sziasztok.
Segítséget kérnék.
A Ganzuniv3-ba milyen, mekkora, és hány db elem kell?

Köszönöm.
(#) nedudgi válasza kocsgab002 hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

A leírás szerint R20.
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Délután fél hatkor értem a Lidl-be, már az árcédulája sem volt a multifunkciós gépnek. Nyomatékkulcs sem volt, azt én nem akartam. Ide csak pár darabot hoznak minden ilyen népugrató akciósból.
(#) BEMcorp válasza nagym6 hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Ahogy írtam is, nyitáskor sor állt csak a multifunkciósért. Összesen 20db volt, Édesapám a 10.-et vette el (és nyitáskor ott volt...).
De azért a 20db-os készlet még mindig jobb, mint a Penny/Profi 1-2db-os 'akciós' készlete...
(#) zolika60 válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

A Pr@ktikerben is van hasonló. Mondjuk az árára nem emlékszem és a webshopban sem tudom hogyan keressem.
(#) Schnitt hozzászólása Márc 23, 2014 /

Jelentem, a Lidl-es nyomatékkulcs megvan

Szépen kidolgozott darab, 1 Nm felbontása van 28-210 Nm-ig, beállítás után lockolható.
A racsnija elég masszív, szétszedhető darab, a forgásirány változtatható, de csak jobbmenetes csavaroknál működik a nyomatékmérő.
A használati érték majd kiderül használat közben, de szerkezetileg, összerakás minőségét tekintve tetszik.
(#) Gabi válasza Schnitt hozzászólására (») Márc 23, 2014 /

Az autó kerékcsavarjain kipróbálva nekem a kis toldó levehetetlenül rászorult a racsnis részre Amúgy tényleg szép darab, ennyi pénzért.
(#) Schnitt válasza Gabi hozzászólására (») Márc 24, 2014 / 1

A kulcsfej hátulján van egy fényes gomb, azt nyomd be, és közben próbáld levenni a toldót.
Az újabb fajta crova racsnikon ezt a biztosítást használják a toldók, betétek véletlen leesése ellen, nem lehet lerángatni sem róla, a gomb megnyomása nélkül.
(#) Gabi válasza Schnitt hozzászólására (») Márc 24, 2014 /

Nagyon köszönöm. Sikerült Mindig tanul az ember...
(#) Schnitt válasza Gabi hozzászólására (») Márc 24, 2014 /

Szívesen
Rátenni is könnyebb egyébként benyomott gombbal.
(#) Schnitt hozzászólása Márc 27, 2014 /

Tegnap hirtelen felindulásból beszereztem egy hegesztő egyenirányító egységet.
Ez gyakorlatilag kb 6 kiló hűtőborda, 4 izmos dióda, és egy perforált lemez doboz szabvány csatlakozókkal (legalábbis valamikor szabvány lehetett, de nem dinse).
Szétszedtem, portalanítottam, a dobozt és a gumicsíkokat megsikáltam egy vödör vízben, ettől relative szebb lett.
Egy festés ráfér majd a dobozra.
Mindenesetre szépen működik, csak egy fojtótekercs kell még, és hegeszthetek egyenáramról
170 amperig jó lesz, felette meg nem az én súlycsoportom van már
(#) Laslie hozzászólása Ápr 1, 2014 / 1

Sziasztok!
Hosszú évek után végre eljutottam odáig, hogy a garázsban kialakíthattam egy sarkot és újjá építhettem fiatalkorom satupadját. A lapján ez látszik is.

P3300382.JPG

(#) satlokk válasza Laslie hozzászólására (») Ápr 1, 2014 /

Szia!
Ez nem semmi ám!Ezután jöhet a többi lépés.
(#) Alkotó válasza Laslie hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

A satu elhelyezése nem szerencsés. Részben nemtudsz egy 4m-es szál anyagot ketté vágni, mert a faltól nem fér el. Másik részben ha le akarsz ülni az asztalhoz forrasztgatni, vagy más célra akarod használni (szétszedni egy szivattyút, vagy felültetni a barátnődet), akkor a satu útban lesz.
(#) Laslie válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Köszönöm észrevételed, de nincs szándékomban 4m-es szál anyagot darabolni, illetve nem itt forrasztgatok. Már csak azért sem, mert télen eléggé átfagynék, mivel fűtetlen a garázs. Egyéb munkákhoz meg remélem nem lesz gond a satu elhelyezkedése.
(#) nagym6 válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Idézet:
„felültetni a barátnődet), akkor a satu útban lesz.”

Nincs útban, csak jóval nagyobb kellene. Ebbe nem lehet befogni, nem fér bele.
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2014
(#) szamóca hozzászólása Ápr 2, 2014 / 2

Készítettem egy köszörűállványt.

lg 152.jpg

(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Kösz. Pont a gyári ára miatt készítettem inkább el.
(#) Ricsi89 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Aztamindenit! Egy ilyen darab vasért elkérnek 65 ezret? Miből van ez aranyból? Szerintem a tied is lett legalább olyan jó, mint ez a gyári és a tizedébe se kerül.
(#) satlokk válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Ez igen,le a kalappal előted.
(#) Alkotó válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Nálam a fixen lecsavarozás nem vált be. Gyakran mozgatom a köszörűt, ezért egy beton "tömb" van az alján (nem túl nagy, még bírom mozgatni). Általában csak a fal mellet áll, de ha pl. szalagfűrész lapot élezek akkor ideálisabb helyzetbe pakolászom.
(#) szamóca válasza Alkotó hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Én is gondolkodtam a mobilitást illetően, de mivel ez szalagcsiszoló is, és kisebb polírozó- fényezőként is használni akarom, így a köszörüléstől nagyobb anyagnyomásnak is ki lesz téve, akkor meg jókora "tőkesúly" kellene, hogy ne billenjen meg..
Végül is ha nagyobb tér kell majd valamilyen melóhoz, akkor négy betondübelt lefúrhatok kültérben is, hisz négy 12-es csavart nem tart sokáig ki-be hajtani.
A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2014
(#) bankimajki válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 2, 2014 /

Én egy kisteherautó acélfelnijét használom talapzatnak. Kb. 30 kg lehet. Ha betonnal kiöntik, akkor lényegesen stabilabb is lehet, bár szerintem anélkül is kellően stabil.
Következő: »»   267 / 312
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem