Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Csak annyit helyesbítenék, hogy nem félig van töltve, hanem csak egészen kevés víz van benne, de valóban hűvezető cső és így működik. Amúgy ez a hűtő valami harman kardon házimozierősítőnek a processzorát hűti elvileg..
A hozzászólás módosítva: Jún 24, 2014
Szép. Kár, hogy AB osztályú. Egy rendesebb PWM-hez nem kell ennyi faxni. És még szebb a hangja is.
Nem úgy értettem, hanem ha változtatni akarnál a monitor elhelyezésen, akkor mindenestül kéne rakosgatni, ez némi akadály...
Ha szemmagasságban nagyjából betekintésre merőlegesen el tudod helyezni a szerkezetet akkor semmi. Oldalról/felülről nem látszik olyan jól az LCD technológia miatt.
Készülő csöves fejhallgató erősítőmből összedobtam egy deszkamodellt, amíg nem készül el a többi komponens, addig így marad
Soha nem gondoltam volna, hogy a "deszkamodellt" szó szerint kell érteni, de belátom, megint tévedtem. Szuper jól néz ki, gratulálok. Másnál (nálam) gyakran a végleges kivitel nincs így kidolgozva.
Pedig miért ne lehetne, magam is így teszek. A doboz jelentőségének jó része, csak dizájn.
Pont úgy van elhelyezve
![]() De nem nagyon nézem a monitort, hogy mi folyik rajta.
Szép estét , elmaradt kis cuccokat végre dobozba helyeztem .
Ezek olyan lassan készültek el hogy el sem hiszem, mindig csak félre toltam és olyan ráérősen készült . Bővebben: Link PCM2704 és PCM2900 as USB DAC , hangkártya ... A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
Szép, szép... (Bezzeg amikor piros plexit akartam venni, senkinek nem volt. Most meg, fedlapnak is elég. Ejj, Bogár Imre bácsi...!)
Ezek pici darabok csupán 70X120mm , véletlen bementem egy helybéli üveges műhelybe és mit látok a polcon na mit sok szabási hulladékot , és mind szines.
Szuper. Ilyen jót venni se lehet. Jó alkatrészek, szép nyák, szép dobozolás. Én az egyszer megépülő csöves erősítőmbe szeretném beépíteni. Modulként fog belemenni.
A TDA1554Q minierősítőm eddigi legminibb megvalósítása, Wima 4,7 µF bemenő, 1000µF Low ESR helyi puffer. A hűtés bőven elegendő, csak alig érezhetően langyos a nap végére is. A doboz 10*8*4 cm. Ez most 12 V-os kapcsitápról megy.
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
A NYÁK vasalással készült?
A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Szinte gondoltam De manapság egy ilyen mühelyben mindennel foglalatoskodnak , és még lézer -el is vágnak ha kell ...
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
Ez az új 3D technológia
Én úgy látom, hogy szénaboglya modell - más néven légszerelés...
Ez szép teljesítmény volt. Nem a tekercselőgép, hanem a második mondat. Egy szuszra felolvasni sem lehetne, olyan hosszú. Nem ártana tagolni is néha!
Egyébként a tekercselő gép ügyes jószág. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Megint nem látom az erősítő kísérletek cikkedet! (Még szerencse, hogy lementettem, mostanában akarom kipróbálni!) Ez - IC-vel - jobb?
Elkészültem az újabb kis kütyümmel.
![]() DPTP System - Bináris óra. Egyelőre még csak az elektronikával készültem el, de készül a doboz is hozzá. Szép lesz nagyon ![]() Egy kis videó: Bővebben: Link A kábelezés még nem 100%, hogy így marad, de a dobozolás szűkössége miatt nem tehetek tüskesort.
Atyavilág, mit követett el az a szerencsétlen 7805? Nyákfúráskor használj magasabb fordulatot, kisebb előtolást, úgy szebb lesz a furat (feltéve, hogy vág a fúród). Miért nem tervezted egy nyákra, akkor nem kéne kábelezni.
A 7805-nek nincs semmi baja.
Úgy terveztem meg a nyákot, hogy rá tudjam fektetni a nyákra, alatta hővezető paszta van, hogy frankón tudjon hűlni ha kell. A 7805-ös fülén lévő furaton keresztül van leforrasztva a nyákra egy átmenő vastagabb huzallal. Ez azért kell, hogy nagyon passzosan illeszkedjen a nyákhoz a fém felület, hogy minél optimálisabb legyen a hővezetés. Azért terveztem meg kettő nyákra a kapcsolást, hogy kisebb helyre tudjam berakni. Majd a dobozolás fog teljes képet adni mit miért tettem.
A hővezető paszta magában nem fog hűteni! Kellene hozzá még valami fém felület ami átveszi a hőt! Amúgy jó ötlet volt a kettéválasztás, mert így valóban kisebb helyet foglal.
Ez egyáltalán nem fog "frankón" hűlni.
Az FR4-es üvegszálas nyák, hűtőként alkalmazva nagyon rossz választás. Ilyet nem csinálunk, így nem szerelünk stab-ot. Ez hiba. A nyákot át lehetne tervezni, és a stabot rendesen, szakszerűen szerelni.
Hello. Egy barátom kérésére készítettem egy LCD kijelzős turbo nyomás mérőt a lenti link alapján.
Bővebben: Link
Üdv! Ez Nagyon Szép lett!
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Kissé összeszedettebb lett a tied, mint az eredeti
Gratulálok hozzá! |
Bejelentkezés
Hirdetés |