Fórum témák
» Több friss téma |
Ott nincs Zener, hanem egy elrajzolt Schottky van.
Egy telefonakku sem fér el?
Az a baj, hogy csak csukott szemmel puffogtatunk egy céltáblára, mert nem tudjuk, mekkora helyre kell betenni azt az áramforrást.
Három AAA elem volt eredetileg benne. De potméter csere után az újnak a burkolata, belelógott az elemtartó részbe, így kb ennek csak a fele áll rendelkezésre. Ezt esetleg 1-2mm-rel tudom bővíteni, ha az elemtartó box egyik felét kivágom és akkor benyúlik kicsit a nyák mellé az elem. Elég monyák, de szűk a hely..
Mivel egy kacsáról van szó, ami eredetileg vízálló az alja, azt sem tehetem, hogy felcsavarozok rá egy külső elemtartó boxot. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2014
Köszönöm a segítséget! Tehát ha jól értem, akkor ez úgy működik, hogy a határérték felett szikra alakul ki a két pólusa között, így földre vezet? Mielőtt kiszedtem őket, az egyiknél vezetett. Valószínüleg valami (a fél kiló mocsokból, ami a dobozban volt) áthidalta az egyiket. Akkor ez elvileg csak akkor mehet tönkre, ha elrobbanik, mert csak a szikraközt hézagolja?
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2014
Ezek általában több feszültség tüskét is kibírnak; nagytól persze robban.
Ha minden igaz, akkor a tps51218 al helyettesíthető, de azt sem találok itthoni boltokban.
Igaz. Meg kell pucolni a szemüvegem. Megyek és átrajzolom.
BT151-800R tranyó mire való?
Ez nem tranzisztor hanem tirisztor,800V/12A áramok kapcsolgatására használható.
Szia. Eb..y-en nem nézted? Én ott találtam 1500ft körül ingyen postával.
Sziasztok! Tulajdonképpen bajban vagyok, mert megtaláltam mi ez, inkább az érdekelne - tudja-e valaki, hogy hol, miben használják: Siemens SAB80535-N . Nekem gyanús, hogy PLC magja lehet, van 2 darabom, de nem biztos, hogy fejleszteni kezdenék rá - meg nem is mai darab: adatlap. Azonban érdekelne ki, mit tud róla? Milyen nyelven programozható?
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2014
ASM ben biztos (8051 készlete), de ahogy nézem maszkprogrammozott a ROM -ja, úgyhogy nem sokat lehet kezdeni vele.
Szerencsére a belső ROM-ot ki lehet kapcsolni, úgyhogy nincs minden veszve.
Sziasztok!Ez milyen alkatrész(kép) és a tetejére az van írva hogy 10pK400.
Gondolom 10pF -os fóliakondi,nem?
Helló! Jól gondolod ez egy fólia kondenzátor.
Köszönöm! Tudnál nekem kapcsolást küldeni hogy kell alkalmazni?
Keress rá a teljesítmény szabályzóra. Vagy nézegesd át ezeket:Bővebben: Link
Hello. egy tesla hangvaltóban találtam egy barna,henger alakú valamit. A felirat- 2w 100v=cz. Ez mi lehet?Kondenzátor?Ellenállás?
Mutass egy képet. Bár ha TESLA és henger alakú barna akkor az kondenzátor lesz.
Megprobálok felrakni egy képet róla.Egyébként egy 4 mikrós kondival van parhuzamosan kapcsolva.Erről megy a magashangszóró.
Igen, az biztos hogy kondenzátor.
Ezek a kódok közül valamelyik nincs feltüntetve rajta:Bővebben: Link. Abból hogy 2w én 2nF-ra tippelnék. Ez körül belül passzol a méretéhez is. Jó lenne látni hogy pontosan hogy van felírva rá.
Ő a barna hengerre gondolt, nem az ezüst téglatestre.
Az is egy kondenzátor és valamennyi nF-os. Keress nF feliratot.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |