Fórum témák
» Több friss téma |
Jó estét!
Két kezelőm van a rendszerben (DSC 1864+bővítő panel). Az egyik a földszinten PK5500 LCD és az emeleten pc1555 rkz, az egyik 6-os a másik 8-as helyen, de nem tudom melyik-melyik? Az LCD kezleőn programoznám, de pl. az ajtócsengők az emeleten csipognak! Hogyan lehetne, hogy csak a lenti csipogjon (most nem az jelez)? Köszi előre is.
Ugyanez a szekció, csak a 3-as opciót kell bekapcsolni.
Azon a kezelőn, amelyiken nem akarod, kikapcsolod a csipogást: *4 funkcióval
három rövid csippanás bekapcsolva, egy hosszú, kikapcsolva.
Szia
Ez oké csak hogy a karakteres kezelőn már 20 órát mutata még az ikonoson 8-at. Viszont az ikonos kezelőn hogy állitsam be hogyha nem látom mit ütők be mert a kijelzőn nem látni semmit ha megnyomok egy gombot.
Köszi, kipróbálom!
Más. A kezelő a hibák között azt írja, hogy: "Nincs zóna szabotázs" a megnézés 6 gomb lenyomása után..... Ez mit jelent? Minden infrát DEOL-ban kötöttem be (ez alapján: http://kepfeltoltes.hu/view/141110/DEOL_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/141110/13_El_szoba_iinfra_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Teljesen ugyanazt, mint a szövegesen.
Egyébként látni, hexadecimális, vagy kapcsoló funkciós adatként, az óra feletti kis számok segítenek.
HAli!
Ezt hogy kössem be? Melyik vezetéket hova dugjam? Ezt a szirénát http://www.masco.hu/files_tc/Riasztorendszer--Alarm%20Control%20Sys...UN.pdf ehhez a rendszerhez akarom csatolni! http://kepfeltoltes.hu/view/141110/riaszt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ja és egy ilyen megoldás működik.
http://kepfeltoltes.hu/view/141110/53459074riaszt__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szia
Na tehát egy kis segítséget kérnék. Oda megyek a kezelőhöz és vakon kezdem beírni a kódokat de a megfelelő résznél ahol át kell állitani ot már látni fogom a kijelzőn a számokat remélem jól értetem,mert ez nekem egy kicsit magas még nem programoztam ilyen riasztott csak a saját gyártmányomat az persze nem ilyen komoly. ![]()
A sima ledes kijelzőn se látod, mégis tudod
![]()
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy mg5000 kphoz szeretnék pcs250 gsm modult (winload+programozókábel van ) . Miket kell beállítani lépésről lépésre . ![]()
Egyik kezelőn sem vakon írod be az adatokat! Egyszer van hang visszajelzés, másodszor van hexadecimális vagy egyes esetekben opciós visszajelzés.
Telepítő kód beüt. Három csippanás. * gomb megnyom, három csippanás. 076 szekció beüt, három csippanás, a felső sor kicsi számai jelzik, melyik opció aktív. Itt a 3. opciót kell bekapcsolni a 24 órás kijelzéshez, és a 8. opciót a zónakijelzéshez az órát felülírva. Ezután kétszer a #
Kipróbáltam, működik, de csak az első ajtón való közlekedésig!
Utána "folyamatos időközönként" csipog. Elég idegesítő!! Tudsz tanácsot adni?
Kipróbáltam, működik, de csak az első ajtón való közlekedésig!
Utána "folyamatos időközönként" csipog. Elég idegesítő!! Tudsz tanácsot adni?
Szia
Rendben majd kipróbálom a hétvégén mert apósomé a rendszer. Köszönöm a segítséget. Majd még kereslek ez ügyben ha nem gond. További szép estét.
hogy érted, hogy folyamatos időközönként csipog?
Ha kb 5-10 másodpercenként kettőt, az rendszerhiba. Ha alkalmanként ötször csippan, akkor az a zóna, amit megsértesz, az jelez. Ez bármelyik olyan zóna lehet, amin csipogás is engedve van. Azt a zónát, amelyiket nem akarod, hogy jelezzen a kezelőn, azon ki kell a csipogó opciót kapcsolni. Gyárilag az összes késleltetett, és azonnali zóna csipogó zóna. ezek kikapcsolását az advanced zone option menükben lehet kikapcsolni. Ez a 101-132 szekciók, értelemszerűen a 101 az első zóna, a 132 a 32. zóna. Ebben a menüpontban a 3. kapcsoló bit.
Igen, rendszerhibát ír az LCD kezelő...("nincs zóna szabotázs" szöveggel) .
Az előbb csináltam egy hard resetet, most semmit nem csinál, de nem is programoztam semmit. Csak megkérdeztem, 903-ban, hogy mit lát 902 után. Az a baj, hogy nem értem programozás logikáját ![]()
Ez mit jelent?
"Ebben a menüpontban a 3. kapcsoló bit."
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy mg5000 kphoz szeretnék pcs250g gsm modult (winload+programozókábel van ) . Miket kell beállítani lépésről lépésre .Hogyan kell cstlakoztatni ? Előre is köszi
Sziasztok
Egy kis segítség kellene ha a kezelőt 7-es zónára rakom és rákötöm a bejárati ajtón lévő reed kapcsolót,hogy programozam hogyha azt csak csengőnek akarom használni de úgy szeretném hogy a fent lévő kezelő is csipogjon ha belépnek az ajtón,mert jelen pillanatban minden zóna megsértésekor csipog a kezelő.Előre is köszönöm a válaszokat.
Ez engem is érdekelne, mert csináltam egy soft resetet és...
A két bejárati ajtó csipogott 3-4 alkalommal a földszinti kezelőn, aztán már csak az emeletin? A teraszajtóké egyik sem, se lenn, se fenn! A box nyitáskapcsolóját hova kössem? (egyenlőre 5,6KOhm-mal bekötöttem a bővítő panel Z8-ra)
Szia
Azthiszem közben rájötem pont a te kérdésedre kapot válaszból. Tehát én ezt úgy értelmeztem hogy nekem az öszes zónánál ahol be van kacsolva a csipogás (3.)bit ott ki kell szednem és csak a 7-es zónánál kell engedélyeznem hogy csipogjon.Remélem jól értelmeztem.
Sziasztok
Ismét lenne egy kérdésem van négy helységem amiben van négy mozgás érzékelő a következö sorendben. 1.lépcső ház(itt megyek be az épületbe) 2.folyosó(innen megyek be a szobába) 3.Kazánház 4.Szerszámos raktár A kérdés a következő,az 1.es érzékelőt késleltetetre rakom ez világos a 4.es azonalira mert egy ablakot figyel de nem tudom hogy mire tegyem a 2.est és a 3.mast mert itt van mozgás mindig pl este mert ki kell jönni úgye a szobából és le kell menni a kazánra dobni egy kis kokszott ![]() Vagy tegyem másik particióra és akkor az ki kell mindig iktatni ha le kell menni,ez lenne a kérdésem.Persze úgy szeretnék aposómék hogy este amikor elmenek aludni be legyen élesítve a rendszer nem tudom hogy meg e lehet ezt igy oldani. Előre is köszönöm. Ui:remélem még nem mentem az idegeitekre a sok kérdésemmel. ![]()
Egy kis segítséget kérek, újra!
Adott a DSC1864 központ, bővítő panel és ma bekötötték a távfelügyeletbe.. DE : Az alaplapi panelen levő 8 zóna rendesen működik, viszont a bővítőn NEM érzékelhető! Helyesebben szabotázs van, PIR viszont "fordítva"?! Ha "ugrálunk" előtte, akkor a piros led világít, tehát zárva, egyébként nyitva vannak a zónák!! A garázsajtó mikor nyitva volt, jelezte, hogy zárva (azaz nem jelezte nyitottnak a kezelő) A szerelő szerint a bővítő "kuka" (vadi új)! Lehet, kell valamit állítani a panelen a jumperekkel? A rendszer DEOL-ban kötve. Lehet én értek valami félre, de a központ képes 1 partícióhoz mind a 16 zónát hozzárendelni? Én úgy értettem, 1 partíció 1-8 zóna, 2 partíció 9-16 zóna .....8. partíció 57-64 zóna? Tudtok valami okosat mondani (írni)? Előre is köszi! ![]()
Rossz volt a zónabővítő modul!
Lett bele helyezve egy "új" és minden müxik ![]() Bekötve távfelügyeletbe, innentől kezdve kitiltva a kódolgatásból.... ![]() Kaptam egy alap sémát, alap programozással, mert így a legegyszerűbb. Pedig nagyon sokat lehetne programozni, kényelmi funkciókat kialakítani. Zónaneveket beírni (nem Zóna 1, Zóna 2,...., hanem Bejárat, előszoba infra, stb..) Köszönöm: hogy segítettetek! ![]()
Üdv! Egy DSC PC-585 ös központot szeretnék telepíteni PC1555RKZ kezelővel. Még nem kötöttem be eddig semmilyen gyári riasztórendszert. Eddig egy házi készítésű központ működött 3 mozgásérzékelővel és egy ajtóval. Az érzékelők, a sziréna és a kezelő bekötésével nem hiszem, hogy lenne bajom, inkább a telepítéstől tartok. A telepítői kézikönyv kicsit magasnak tűnt nekem...
Szóval ti mit gondoltok, fel tudom telepíteni? Segítségre biztosan szükségem lesz. (amit előre is köszönök) Esetleg valaki tudna-e majd élőben segíteni (pl:facebook messenger) A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2014
"Szóval ti mit gondoltok, fel tudom telepíteni?"
? Csak akaraterő meg leleményesség kérdése..
Sziasztok!
Van egy Satel CA10P központom, és szeretném rákötni a telefonvonalra. Azt tudom, hogy a RING és a TIP csatlakozókat kell bekötni, de milyen átviteli formát adjak meg? Az lenne a lényeg, hogyha riasztás van hívjon fel egy telefonszámot, és lehetőleg ne rejtett számmal tegye ezt meg.
Üdv! Mindkettő megvan. Lenne pár alap kérdésem: a programozás legelején olvasom: "Üsse be a programozni kívánt 3 számjegyű szakasz számot". Ilyenkor mit kell beütnöm? Találtam egy rajzot egy DEOL bekötésről, ez így korrekt?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |