Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak nem egy fűtés, vagy vízvezeték szerelőé a gép?
Amúgy tényleg szép.
Gondolom az aggregátor ott van mellette. Már ha ilyen hűtés kell neki.
A festést nézted? Nem gyenge az rozsdás stílus.
Nem semmi!
Bővebben: Link
A szomorú, hogy ebből és a hasonlókból el is fognak adni, lesz rá vevő.
Régi mondás: Míg lósz.. van, veréb is van!
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
A kedvencem, amikor unatkozó háziasszonyok milliókat adnak egy csalónak, hogy levegye róluk a rontást...
...és még el is égetik a rossz (ártó) pénzt, egy-két millát...
Ehhez én is értek, lehet nálam jelentkezni. Valamint bizonyos korosztálynak vállalok kézrátételes mellnagyobbítást is.
Írtam, hogy csak bizonyos korosztályt.
Vagy ha én leszek 70 felett? Mert szerintem akkor igen. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
Jól mehet a biznisz, ha még válogatni is tudsz!
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A Nylon tasakokban lévő tépőzárat keresek az ebay-en. Sajnos nem tudom az angol nevét. 100 méteres tekercsekben árulják. Ha valaki tud benne segíteni, vagy az ebay-on talál valamit, akkor megköszönöm. Csak a hegeszthető tépőzárra van szükségem. Köszönöm.
Én totál azt hittem, hogy az is valami felületkezelt rézlemez. Valóban nagyon élethű a festése.
Szia Zolikám! Őket ismerem. Ebay en keresek. Köszi.
Miért ragaszkodsz az elmebajhoz amikor van itthon is?
Menőbben hangzik, ha azt mondod, hogy "íbéjről vettem"? A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
Már miért lenne elmebaj? Az Ebay, egy nagyszerű dolog!
Az elmebay alatt az eBay-t értettem.. Azt nem nagyon értem, hogy mi benne a nagyszerű, én olcsó dolgot még nem találtam, viszont olyanokat, akik nem azt kapták amit szerettek volna, vagy nem olyan álapotban, már annál inkább. Lehet, hogy olcsó, de nem nekünk..
A nevéből jön Ebaj. Ráadsásul ami itthon is van minek rendelni?
Az biza. Nekem most jött meg 5 db léptető motor meghajtó IC. L298N. 1.470Ft és 30 fillér az 5 db. Itt a Store-ban 826,77Ft /db. +Posta költség. November 7-én rendeltem meg.
Én nem értem, bármit keresek, csak drágábban találom meg, vagy nincs szállítás ide, legfeljebb nagyondrágán..
Hello.
Van itt az oldalon olyan személy aki nagy "szaki" a Feliciák terén???
Ma étteremben kihozták a levest forrón, mire ehetőre hűlt volna, elvitte a pincér az orrom elől. Gondolom azt hitte, nem kell. A második fogásnak még a fele megvolt amikor gyorsan elvitte, de ekkor már utána szóltam, hogy hozza vissza. Talán időkorlát lehet, vagy másnak is vitte, egyet többen kapnak.
Sziasztok! Ha egy anyát 50Nm-el kell meghúznom de nincs nyomaték kulcsom , meglehet valami egyszerű
eszközzel saccolni hogy ez kb. mennyi ?
Végy a kezedbe egy egy méter hosszú partvisnyelet. Tartsd az egyik végénél fogva vízszintesen. Köss a másik végére tíz deka gépsonkát.
Amennyiben a partvisnyelet a példa kedvéért súlytalannak vesszük, akkor az az erő, amivel a gravitáció ki akarja csavarni a kezedből a partvist, az nagyjából 1 Nm, vagyis egy newtonméter. Ha ugyanerre a nyélre egy kilós veknit akasztasz, az 10 Nm Ebből adódik ha a csavarkulcsot vízszintesen meghosszabbítod 1m-re és 5 kilóval terheled a végén (pl)mérleggel nyomod amíg 5 kilót mutat) , az elviekben 50Nm. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Amúgy tényleg szép.