Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Sokkal jobb, mint a fekete
![]() Egy kályhaventilátort próbálgatok, nem tudom lapát profilokat honnan lehetne letölteni. A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2014
Ennek publikus a forrás kódja illetve a kapcsolási rajza?
![]()
Sziasztok!
Évekkel ezelőtt a RT Évkönyv alapján készített TDA2030-as, 14W-os sztereó végfok új házat és VU métert kapott háttérvilágítással, mert már rászolgált. ![]() Köszönet proli007-nek az Analóg kivezérlésmérős cikkért! ![]()
Tetszik! Szeretem az ilyen egyszerű, minimális dizájnt.
![]()
Köszi! Én is minimál dizájn párti vagyok!
Nagyon szép lett!
Csatolom.
Szia!
Nagyon jól néz ki! Gratulálok! ![]() A ki/be kapcsolás hogy van megoldva?
Az elemet a mentes hátlappal lehet betekerni, igy zárja az áramkört. A ház alu,ami egyben a negativ.
Jó lett, de az a lyuk valóban rontja picit az összképet.
![]()
Ó, hát ez sokkal nagyobb, mint az 5 mm -es szivárvány led...
Amit nem tudsz kikapcsolni gombnyomással és nem tudod megállítani a folyamatos fadeinget. A többi igaz!
![]()
De most komolyan! Mi a baj azzal a lukkal??
![]()
Szépen működik, de nem kellene ledenként külön előtét ellenállás? Működését nézve nem, de nem igazán értem a dolgot. Így egy led árama függ attól is, hogy másik, vagy harmadik éppen bekapcsolt, vagy kikapcsolt állapotban van.
Nagyon randák a szélei, én 600 majd 1000-es csiszolópapírral szoktam csiszolni a plexit, majd farmerral "polírozom" (a vágott éleket).
Egy 3,5mm-es lyuknak? Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
![]()
Nincs annak a luknak komolyabb baja, max annyi, hogy egy Grand Canyon tátong közte és a kapcsoló között. Én kisebb lukat csináltam volna.
De én hallgatok, mert az én munkám még ilyen se szóval csitt, legalább nem óra ![]() Egyébként tetszik, és felesleges is vitatkozni róla, ki hogy csinálta volna meg ez ilyen. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2014
Te csalsz! Ez a luk már nem "az" a luk...
![]()
Félve kérdem, hány oldalt írunk még tele a lyuk kapcsán? Valóban kardinális kérdés...
Készülget szép lassan az Emmzolee féle smps tápegység
![]()
Kicsit beszálltam itthon a karácsonyi hangulatba
![]()
Én még 10. be csináltam osztálytársamnak ilyesmi karácsonyfát (555,4017), de bevallom ez sokkal jobb lett
![]()
Bővebben: Link valaki már megcsináltam helyettem ,a dizájnt
![]()
Az Atmel még nem jelentette be az új generációs autó vezérlőjét ,de nekem már megvan a kalóz verzió
![]()
Görbe az a menetes orsó, vagy csak a szemem káprázik?
Nofene! Nekem is csináltál névtáblát?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |