Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Sőt az is , ha kibontva túl erős külső fényt kap az érzékelő.
Jaa értem akkor ha minden igaz az infra kapuk üzemelnek, ezt ki lehet lőni.
Hát kidobozolva próbálkozok vele, de bent a helyén is nem kis fény van mivel a kijelző megvilágítása belülre is csinál elég szép világosságot. A 2db mechanikus végállás kapcsolót is kimértem az is jók.
Plussz a mennyire normális, hogy lekötöttem a 3,3V-os stab bemenő 5V-ját és a lekötött lábon testhez képest 0,9V, a kimeneten 1,26V van. Úgy hogy nem kap bemenő 5V-ot... Plussz így hogy a 3,3v le van kötve nem melegszik a proci. Mikor az 1,8V volt lekötve akkor melegedett.
Néz körül a gnd vonalon ami a stabhoz megy.
Hali!
Clio II-esbe megadta magát a fejegységem, pontosabban csak a cd-olvasója. Nyáron már nehezen olvasta a cd-ket, mostanra pedig már semmit sem hajlandó beolvasni. Por nem lehet gond, mivel nyáron már megnéztem, és ahhoz képest, hogy 10+éves, szinte portalan belül. Javítható esetleg valahogy, vagy meg se próbáljam?
Külső tápról adhatok 3,3V-ot a stab helyett? Az a stab mindenképp cserés mert kiforrasztás köben sérült.
Pontosan 3.3V és a stab gnd-jére kösd a negatívot...miért forrasztottad ki? Ha megvolt a típus szerinti feszkó, akkor jó volt.
A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2015
Köszönöm, így legalább tudom próbálkozni. Van egy gyanús rész Vgnd és Vout van ráírva és ez a főpanelra van kötve. Namost itt a vgnd az test viszont a vout is sípol a test felé 076ott ír dióda vizsgálóban.
A 3,3-as stab körül nem találtam hibásnak mutatkozó alkatrészt.
A BRO és a C50-nél gyanús taknyolás van. A kettő között (VGND-VOUT) bármi lehet. Nem tudni mi van mögötte. Max 3ohm lehet annál kisebb nem mert akkor az eredő áram nagyobb mint amit a stabko elbír. Azaz ez attól függ hogy az a VOUT hány voltot takar. Ököl szabályok
![]() A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2015
A BRO-nak a párja ez zöld vezeték a végein egy végállás kapcsoló van. A BRO pont test, egyből mellette egy elko kondi negatív lába van azért olyan nagy ott a forrasztás. A C50-nél a furatszerelt szintén egy elko, az 5V ág az a rész. A Vout és gnd szerintem nem feszültségre utal hanem talán video-ra.
Viszont ahogy jobban szemügyre vettem, olyan mintha a procin lenne egy sérülés, olyan mint ami az olyan alkatrészeken szokott lenni amiből kiszállt a füst... Azon a részen ahol 2 láb egybe van forrasztva. Próbáltam lefényképezni, de még szemmel is alig látható... Gondolom az bukott ötlet, hogy egy asztali dvd komplett elektronikát+mechanikát beleépítek. Hely lenne csak hát... ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 14, 2015
Ha ez bármiben is segít Bővebben: Link
Tegnap este még próbálkoztam. A Vgnd és Vout videót jelent. Asztali dvd játszót rákötve a csatira dvd állásban megjelent a kép. Akár milyen hihetetlen a fejegység gyári mechanikáját és optikáját összekötöttem az asztali játszó elektronikájával és működik.
Az volna az elképzelésem, hogy meghagyom a gyári mechanikát és optikát a fejegységben és az asztali dvd elektronikáját teszem be. A sárga rca kimenetet rákötöm a Vout és Vgond pontra a kép már meg is van. A kérdés, már csak hogy a hangot hogy tudom rákötni? A fejegység fő paneljára hiába van egy sok eres szalagkábel alig van belőle valami használva. Hogy tudnám kideríteni, hogy a fejegységen hova kössem a dvd hangot? Az asztali dvd irányító gombjait meg simán összekötöm a fejegység irányító gombjaival. Itt egy kép a fejegység főpaneljáról ide volt kötve a lemezmeghajtója. Látszik, hogy alig van néhány szál bekötve. Vajon melyiken mehetett a hang? Balról a kettő az 5V azt tudom. A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2015
A rajz amit belinkeltek, ha a chip ua, akkor lekövethető.
R-G-L hármas lehet az?
Köszönöm a sok segítséget. Holnap kell vegyek stab-okat a dvd panel táplásához aztán ha minden igaz akkor működni fog
![]()
Működik
![]() Holnap lesz stab, hogy működjön a fejegységről. Meg rajz a kezelő gombokhoz, mert így a kijelzővel együtt van és jó volna azt kiiktatni és rákötni a fejegység gyári gombjaira. Csak elektrotanyán nincs regisztrációm a napi 2 letöltés meg lejárt már, pedig van a donot dvd-hez komplett rajz.
Számoltál az eredeti fejegység pufferelő képességével? Gondolok itt az előre olvasásra, hibajavításra. Az asztalik nem erre vannak kitalálva..
Pontosan ez az előre olvasás és hibajavítás mit takar? Az, hogy a dvd rész feszültség alá kerülésekor újra és újra be kell olvassa a lemezt és nem folytatja ott ahol abbahagyta nem zavar, ha az előre olvasás alatt erre gondoltál.
Nem erre... a rázkódás miatt mindig elveszti a fej a fókuszt ezért kb 5mp-et bepufferel és mindig a memóriából játszik le és oda is olvas első körben. Így van 5 mp-e a lejátszónak, hogy kijavítsa az olvasási hibát és újra pozicionálja a fejet.
Beolvas előre a lemezről annyi adatot, ami kitart addig a lejátszás megállása nélkül, amíg mondjuk egy bukkanó után a fejegység visszatalál arra a pontra, ahonnan olvasnia kell. Asztali készüléknél nincsenek bukkanók, kátyúk, erős rázkódás, ott így kevesebb pufferelés kell.
A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2015
Helló mindenkinek réggebben már feltettem ezt a kérdést adott egy AKAI ADV740DR tipusu fejegzségem a hibái pedig a következöek, ha cd v mem kártya v pendrive-ot teszek be nagyon halk szinte nem is szól meg ha frekvenciát váltok vagy bármit csinálok akkor pukkan eggyett, érdemes e foglalkozni vele egyáltalán haigen mi lehet a gondja hogzan orvosolhatom!!!???
Ma összehoztam a tápellátást is. Ha elég szépeket sózok az olvasó részre hallani, hogy a fej keresgél de nem áll meg a lejátszás utoléri magát. Szerintem ekkora ütést nem kap az autóban sem, 1cm-ről ráejtem az asztalra, az olvasót.
Reméljük
![]() ![]()
Sziasztok. Opel Astra F autó Blaupunkt SC-202-es autós kazettásrádió gyári teleszkópos de csak mechanikusan összetolható antennáját motorosra cserélném. Magán a rádión nincs kijelző, az autó óra/dátum/rádiófrekvencia LCD-kijelzőjén vannak a rádió jelzései megjelenítve. A rádióról kép csatolva. Azt már tudom, a motoros verziója befér az eredeti, nemmotoros helyére, létezik ebből a kocsiból ugyanis a motoros antennával szerelt is és azt is tudom, hogy a rádió ki- és bekapcsolása vezérli az antenna teleszkópszerű tagjainak lehúzását és kitolását viszont azt nem tudom, hogy a motoros antennát képes-e vezérelni (lehúzni, feltolni) a Blaupunkt SC-202 típusú rádió, ebben kérek tőletek segítséget. (Nem, nem akarok másik rádiót bele és nem akarom az autót sem újrakábelezni emiatt.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |