Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   223 / 283
(#) mann00 válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Igen ezeket megcsinálom és utána *2 1 után 4-es hibakód van amit akkor sem múlik el ha élesítek állandóan ég a system, tehát nem az a baj hogy nemműköd a wireless key, hanem az hogy amint bepakolom a 41-esbe egyből jön ez a hiba és nem tudom kiszedni, mi a titok? Telefonvonal nincs , 15ös szekcióban 7-es kiszedve, mit kell még kikapcsolnom és hol vajon?
A hozzászólás módosítva: Ápr 6, 2015
(#) Kovabe válasza mann00 hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Alap hiba. 380-ban az 1-est kapcsold ki, az a kommunikáció. Ha még nem akart kommunikálni akkor jó lesz ha viszont igen akkor egy hideginditás kell neki.

Kikapcsoltam, nem múlt el sajna hidegindításra sem, ( már ha az a hidegindítás, hogy aksi le, táp le, táp fel aksi be...)

Hát ha a 015-ben a 7 ki van kapcsolva illetve a 380-ban az egyes ki van kapcsolav, akkor nem lehet kommunikációs hiba. A hideginditás: aksi rátol és utánna adunk csak AC-t.
Azért nézd meg hogy *2-re milyen hibát hoz.

*2- 1es világit (meg a nyolc, de azt ugye kiszedtem..) utána nyomok 1est és 4-es led világít, ami elvileg a kommunikáció (FTC) vagy nem?, hogy a fenébe kell eltüntetni? Megcsináltam újra a hidegindítást most az aksit először és úgy a táp vissza, de ugyanaz a hiba
(#) Kovabe válasza mann00 hozzászólására (») Ápr 6, 2015 1 /

Basszus amibe mi is belefutottunk de bőven, az FRK kezelönél a tampergombot be kell nyomni rendesen, különben hibát jelez.
(#) HA5AWS válasza mann00 hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Sziasztok!
Bocsánat de *2 1 gomb után nem FTC hiba van hanem "Általános rendszer tamper valamelyik modulnál".
Üdv: Gábor
(#) HA5AWS válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Szia!
Te voltál a gyorsabb!
Üdv: Gábor
(#) Kovabe válasza HA5AWS hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Igen ahogy modod de már leírtam a megoldást, sanjos okan beleesnek ebbe a hibába, még a 20éve dsc-vel foglalkozo szakemberek is.

Ohhh, hát már elég régóta ezzel szenvedek, ez eszembe se jutott, nincs is benne az a gomb, mindjárt megapplikálom, köszi!!
Nem hiszem el hogy én is belefutottam, pedig már volt régebben ugyanilyen bajom és nem jutott eszembe, ez már az öregség jele Belekovácsoltam a gombot és láss csodát, már el is múlt
Köszi mégegyszer!
De ha már így sikeresen vettem ezt az akadályt akkor azt hogy lehetne megoldani, hogy élesítéskor csippanjon a sziréna? (DSC sziréna), mint az autóriasztóknál...

014-ben az egyes be.
Itt a magyar leírás és a 24. oldal.

Be van kapcsolva, de nemcsinálódik a csippanás, lehet csak bizonyos szirénákkal működik? Az enyém egy régebbi DSC aminek a négy sarkában van a csavar és lejön az egész eleje, nem a kinyitható ajtós... Vagy PGMre kellene kötni?

Sajnos azok késnek így nem valoszinü hogy müködni fog. mert rövid a meghúzás. Probáld meg a 014ben az 1-est és a 3-ast bekapcsolni, akkor már lvileg ha nem is teljesen de az utolsó 10mp-et jeleznie kéne.

Sajna így sem megy, holnap megpróbálom másik szirénával, köszi a tippet!

A bell + és - ba kössél egy mltimétert és feszültségmérésben nézd meg hog mit csinál.
Amúgy mi signal-t használtunk és azzal müködött de az is még a régi. Most nem teljesen van elöttem a dsc hf. de talán már azon is van tiltoszál amit viszont már pgm-röl meg tudsz hajtani és ha az szirénakövetö akkor legalább klatyan amikor tiltod, ez csak ötlet már sajnos nem emlékszem pontosan hogyan is müködött.
(#) DkGrinder hozzászólása Ápr 6, 2015 /

Nem tudja valaki 1864-nél a virtuális billenytyűzet szekciószámát, sehol nem találom :-S
(#) Kovabe válasza DkGrinder hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

???
Mit is szeretnél?
Nem a global kezelő?
(#) Tibcsi77 hozzászólása Ápr 6, 2015 /

Sziasztok!

DSC 1616-os rendszerem van amire egy Signal PS 128 sziréna van rákötve. 8 vezetékes kiépités alapján lett bekötve és a probléma az hogy az akkumlátor nem kap töltést. 2-3 hónap után 10 Volt alá leeset a feszültség és a Risztó rendszer elindúlt. Megmértem a sziréna + - nál 13,6 és 13,2 Volt között mértem. Van valakinek ötlete?
(#) Kovabe válasza Tibcsi77 hozzászólására (») Ápr 6, 2015 /

Ha service állásba teszed akkor vilogg a lámpa? Illetve elképzelhető hogy megormlott az aksid, kb 3 év amit birnak.
(#) Tibcsi77 hozzászólása Ápr 6, 2015 /

Mit kéne service állásba tennem, hol mi villogjon? Az akkumlátor lemerült már párszor de feltöltöttem és tartotta a töltést. Ha a szirénában müködne a töltés akkor úgy is 13V fölött lenne a feszültség, nem?
(#) DkGrinder válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

Androidra készítettem egy kis felületet, és IT100 kártyán keresztű kezelem a DSC-t. A konkrét funkciókon kívül a billentyűzetet is meg akarom jeleníteni.Developer guide -ben írja, hogy ez a funkció le van tíltva, de nem találom, hol kell bekapcsolni :-S
(#) Kovabe válasza DkGrinder hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

Én most hirtelen beleolvastam és a 6. oldalon azt írja hogy alapból b van kapcsolva.
Probáld meg azt hogy az egyik kezelödet globálra programozod.
(#) Syn7h37ic válasza DkGrinder hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

Amikor utoljára raktam IT100-at, akkor az a 8. kezelő címen volt. Ha van egy LCD szöveges kezelőd, akkor azt állítsd át egy másik címre, mert összeakad az IT100 modullal.
(#) tomicctv válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

Köszönöm, nekiugrok!
(#) DkGrinder válasza Kovabe hozzászólására (») Ápr 7, 2015 /

Megpróbálom, remélem jó lesz :-S
(#) gypaksi hozzászólása Ápr 9, 2015 /

Sziasztok!

Előre is elnézést a dilettáns kérdésekért.

Egy DSC típusú riasztó rendszer van a lakásunkba. Az egyik szobában egy bútor építése miatt az ott lévő érzékelőt kb. 50 cm-el odébb kéne raknom. Megnéztem a vezetéket és szerencsére van annyi ráhagyás hogy odébb lehet rakni. Ha jól látom csak úgy tudom levenni a falról ha leveszem a burkolatát.
A következőket szeretném kérdezni:

Ha deaktiválva van a rendszer akkor is be fog riasztani a szabotázs funkció miatt?
Ha igen akkor a sima kódommal (amivel reggel este riasztok és deaktiválok) ki tudom kapcsolni? Vagy esetleg valami speckó szervizkód vagy valami hasonló kell?

Illetve még egy kérdés. A központi egység ajtaja is védve van ilyen szabotázs funkcióval?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Gyuri
(#) levaitamas válasza gypaksi hozzászólására (») Ápr 9, 2015 /

Hello!
Igen, valószínűleg szabotázst fog okozni, de a kódoddal le tudod állítani.
(#) Kovabe válasza gypaksi hozzászólására (») Ápr 9, 2015 /

Ha normális volt a szerelő akkor simán tudod a koddal deaktiválni de ha nincs szerencséd akkor kell a telepítői kod egy helyreállitáshoz. A KP.doboz valoszinüleg védve van és ugyan az a metodus mint az infránál.
(#) Gránátalma válasza Tibcsi77 hozzászólására (») Ápr 11, 2015 /

Szia!Hova kötöttél mit?

Szerintem ültesd le a szirénád, majd a központot teljesen és éleszd az egészet fel megint.
Kösd össze a (Bell+)-t a ps128 panelén lévő (DC+)-al, az (aux-)-t a (DC-)-al illetve a (BELL-)-t a start sorkapoccsal. Tedd be az akkut. Ekkor a sziréna feléled, ezt hanggal illetve fénnyel jelzi is neked. Majd elmégy a központhoz és elindítod azt is.
Ha mindent jól csináltál (*6 [mesterkód] 4) és szólni fog a khf..
(#) triplax hozzászólása Ápr 16, 2015 /

Sziasztok.

Segítséget szeretnék kérni .

Van egy dsc 1616h kozpont és ha proghramozom az ajtót ( 01 zona particó) és nem késleltet azonnal hangos riasztás .Központ reset ujra csak a záró ellenállássas akkor müxik .
annyi extra van ,hogy a kezelő kábelén külön két szál az ajtő a másik négy a kezelő.
most már ott tartok ,türelem hiánya miatt , hogy nem sikerült reset(pgm1 és zona 1 összeköt) után az ellenállásos dolog sem, ott is azonnal riaszt .Már próbáltam új panelt is szüzen az asztalon ellenállással megy amit berakom a rendszerbe azonnal megzavarodik.Segítsetek meret begolyozom

mindfen infót szivesen veszek.. előre is köszönöm a segítőknek.

üdv
t
Következő: »»   223 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem