Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   297 / 444
(#) Peter65 válasza vajdacsab hozzászólására (») Júl 21, 2015 /

Szia!
Ha 400Nm nyomatékról és 400rpm fordulatról van szó, az bizony több mint 16 kW. Az ipari gyakorlatban egy hajtóműves aszinkron motorral szokás egy ilyen feladatot megoldani. Mágneskapcsolóval Y/D indítással általában indítható még egy ekkora motor. Lehet frekiváltót vagy lágyindítót elé tenni, de jelentősen növelik az árat.
Ha csak rövid időre kell ekkora nyomaték, akkor szervo motor és hajtás lehet kedvezőbb megoldás.
Ezeknek a készülékek vásárlásánál nem az szokott lenni az elsődleges, hogy hol kapok ilyet, hanem a viszonylag magasabb áruk miatt inkább az üzemeltetési szempontok a meghatározóak. Magyarán abban az üzemben, milyen ilyen teljesítményű eszközök vannak, és a közös tartalék képzés okán ugyan olyat célszerű beszerezni.
(#) botigta válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 21, 2015 /

Igen, látom, köszi, 0 results found , eddig én is eljutottam. Sőt találtam webshopot, ahol rendelhetőnek tűnik, de mivel nem PayPal-es, hanem bankkártyával kéne fizetni, kicsit félek. Meg ennél is fontosabb lenne, hogy mi a felépítése, belső felépítése...
(#) zenetom hozzászólása Júl 21, 2015 /

Sziasztok!
PT2272-L2 SMD-ben (vagy ha nagyon nem, a DIP is jó) fellelhető valahol, az aliexpressen kívül? Lehetőleg 1 héten belül.
Előre is köszönöm!
(#) Filmmasolo hozzászólása Júl 23, 2015 /

Kéne nekem valami 1080p 25fps H.264-be hardveresen tömörítő, hangos, USB kamera modul. Sokat olvastam a netet, és nem találok ilyet, vagy nem tömörít, vagy csak ethernet csatlakozója van, vagy csak 30 fps-el megy... nem láttatok valahol pont olyat, ami nekem kell?

-moderálva-
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
(#) erdgab hozzászólása Júl 26, 2015 /

Sziasztok!
Keresek 1,2V 40mAh Ni-MH nyákba forrasztható akkumulátort,átmérője olyan 12mm és kb 5-6mm széles.Ez egy digitális időzítő kapcsolóban van a memóriát táplálja.Hol lehet ilyet kapni,vásárolni?Hogyan keressem?
(#) nedudgi válasza erdgab hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

kontel.hu
(#) orcika70 válasza erdgab hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Forrfüles mikróceruza akkumulátor, én így keresném.
(#) nedudgi válasza orcika70 hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Nem nyert. Erdgab gombakkumulátort keres.
(#) granpa válasza erdgab hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

P.ü. ment!
(#) qvasz2 válasza erdgab hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

HQ-ban is van néhány féle: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Júl 26, 2015
(#) erdgab hozzászólása Júl 26, 2015 /

Mindenkinek köszönöm a segítséget gombakku ügyben!
(#) Lacko12 hozzászólása Júl 27, 2015 /

Sziasztok!
Olyan problémával küzdök hogy 3 üzemmódot kellene kapcsolgatnom de nem találok olyan 3 állású kapcsolót aminek 4 kivezetése van (egy fix ugye a kimenet számára és 3 különálló az üzemmódoknak) létezik egyáltalán ilyen kapcsoló?
Vagy hogy tudnám kivitelezni esetleg tipp?
Jumperelés sajnos kizárva mert dobozon kívül kellene kapcsolgatni.
Előre is köszönöm a segítségeket!
(#) pjg hozzászólása Júl 27, 2015 /

pl: 3 állású kapcsoló Két áramkörös.
(#) Beatbox hozzászólása Júl 28, 2015 /

Sziasztok!

A szakdolgozatomhoz lenne szükségem egy olyan átalakítóra ami a hálózati 230 V 50 Hz váltakozó feszültségből 230 V 75 Hz váltakozó feszültséget képez. Egy 75 Hz-es síntranszformátort szeretnék meghajtani aminek a terhelt áramfelvétele körülbelül primer oldalon maximum 5 A.
Mivel tudnám ezt az átalakítást elvégezni?
A válaszokat előre is köszönöm!
(#) Buvarruha válasza Beatbox hozzászólására (») Júl 28, 2015 /

Ehhez majdnem 1.5KW-os frekvenciaváltó kell, nem lesz egyszerű és olcsó sem.

Költségbe körülbelül mire számoljak, és meg tudom építeni itthon magamnak vagy érdemes készen vásárolni?
A válaszodat köszönöm!

Szükségem lenne egy 1,5 kW-os frekvenciaváltóra ami 230 V 50Hz-ből 230 75 Hz-et állít elő ami egy síntranszformátort hajtana meg melynek primeroldali terhelt áramfelvétele maximum 5A.
Kész termékként érdemes beszerezni, vagy pedig megépíteni? Milyen árkategóriába tartozik?
(#) Gafly válasza Beatbox hozzászólására (») Júl 28, 2015 /

Mivel szakdolgozatról van szó és sináramkörről, én inkább nem ölnék bele sok pénzt (utána úgysem igazán tudod mire használni) hanem olyan konzulenst választanék, aki tud segiteni a kisérletek/mérések idejére megfelelő vasúti áramforráshoz hozzáférni. Vagy frekvenciaváltó, de magam nem állnék neki barkácsolni (ez önmagában megállna mint szakdolgozat téma).
(#) abcdabcd válasza zenetom hozzászólására (») Júl 28, 2015 / 1

Itt: Bővebben: Link - Profitech kft. PT2272-M2 van az árlista szerint, de ki tudja esetleg lehet van nekik olyan is, amit keresel, próbáld meg felhívni őket esetleg...
(#) Cavalier hozzászólása Júl 28, 2015 /

Kész frekvenciaváltót általában 3 fázisút tudsz találni, abból valami nagyon-nagyon butával elképzelhető, hogy menne, de általában letiltanak, ha nem megfelelő a terhelés. Létezik egyfázisú frekiváltó is, bár olyannal használtban még nem találkoztam. Talán itt megkérdezheted, hogy ez megfelelne-e a céljaidra.
(#) zenetom válasza abcdabcd hozzászólására (») Júl 28, 2015 /

Nagyon szépen köszönöm!
(#) zut hozzászólása Júl 29, 2015 /

Hello,
60 voltos, 60 wattos trafót keresek, hol lehet ilyet kapni?
(#) ktamas66 válasza zut hozzászólására (») Júl 29, 2015 /

(#) IKEnovice hozzászólása Júl 31, 2015 /

Sziasztok!

Hol tudok alu U profilt vásárolni, illetve méretre vágatni mm-es pontossággal Budapesten? Amiket eddig találtam, vagy azt mondták, hogy csak szállítási méretre vágják, vagy magánszemélynek nem is értékesítenek. Ötletek? Köszi előre is!
(#) Gafly válasza IKEnovice hozzászólására (») Júl 31, 2015 /

Például XVII kerület Lőrinci út 43. Bővebben: Link
(#) Kovidivi hozzászólása Aug 1, 2015 /

Sziasztok!
Vékony nyáklapot honnan lehetne szerezni? Jó lenne, ha 0.5mm vastag lenne a hordozó.
Conradból tudnék rendelni, ott hogyan tudnék rákeresni, vagy szűkíteni vastagság szerint?
Köszönöm.
(#) IKEnovice válasza Gafly hozzászólására (») Aug 1, 2015 /

Néztem már a honlapot, de valamiért nem találom az alu profilokat.
(#) Gafly válasza IKEnovice hozzászólására (») Aug 1, 2015 /

Bocsánat. Az alu elkerülte a figyelmemet...
(#) whalaky hozzászólása Aug 1, 2015 /

Sziasztok!
Egy időjárás állomás szeűt próbálnék összebarkácsolni, de valahogy sehol nem találok szélmérőt.
Eddig akár hogy kerestem csak komplett készülék volt, nekem csak a mérőre volna szükségem lehetőleg egy iránytűvel a szélirány meghatározásához aminek e kimenő jeleit egy PIC-el dolgoznám fel.
(#) Kovidivi hozzászólása Aug 1, 2015 /

Sziasztok!
Lithium cellát szeretnék vásárolni, de nem tudom, milyen méretekben gyártják, milyen méretben lehet vásárolni, és milyen méretben találok olyat, ami nem túl drága.
A számkódolást már kitaláltam, hogy az első két szám a vastagság mm-ben, a következő négy pedig a két szélesség. Jó lenne megtalálni a lehető legnagyobbat, ami elfér a készülékben, és kapható is. Pl. Ebay-en beírom a típusszámot, de nincs minden méretű cella fent, vagy pedig nagyon drága.
Pl. 302035 férne el, vagy vékonyabb, de ilyen méretű nincs is Ebay-en.
302030 már kapható, viszont 10 dollár, vagy veszek 33$-ért 10db-ot.
Esetleg szóba jöhetne még valami elterjedt helikopter akku, aminek megfelelő a mérete.
Hogyan találhatnám meg a még kapható, legnagyobb méretű cellát, ami rendes áron kapható? Próbálgassam végig a számkombinációkat?
Köszönöm.
Következő: »»   297 / 444
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem