Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Nyomtató probléma
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
OKÉ! Köszi!
Ráfogok jobban repülni a témára...
Ha van szkopod, nezd meg azzal az 5v-os ag simasagat, nincs-e kiszaradva a szurokondi.
Szép napot! Canon szines(CL 41) patront töltöttem. Miért van az,hogy teszt nyomtatásnál a szinek közül a cián és a sárga alig látható,erősen csíkos,a bíbor meg a fekete szinte tökéletes? Légtelenítés meg volt,a fej papírtörlőre helyezve szépen kiereszt minden színből egymás mellé tintát,meleg vízbe téve a viz szinte azonnal majdnem fekete(tehát jön át cián is). nyomtatáskor mégis a sárga alig látható,cián meg egyáltalán nem... A nyomtató tipus IP 1800. Köszönöm!
Nekem is volt ilyen problémám egy canonnal. Szerintem a nem megfelelő minőségű festék miatt lehet. Bár ezt alátámasztani nemtudom. Vettem töltött patront.
Sziasztok.valaki s.o.s ,vettem egy HP Deskjet ink Advantage 4515 nyomtatót,Word-ből nem nyomtat,valaki találkozott már hasonló problémával ?PDF-et nyomtat ha a Word-ből átalakítom,de azt se minden esetben.előre is köszi
![]()
Üdv! a gondom az, hogy több oldal nyomtatásánál az előző oldal is halványan látszik a nyomaton.. clp-300 a nyomi... mi lehet a gond?? valami infót......
Sziasztok!
Van egy régi HP1010 nyomtatóm és nincs hozzá Win7 drájver. Hogyan tudnám megoldani ,hogy a nyomtató működjön Win7 alatt? Köszi!
Vista driver van hozza? Talan azzal mukodne.
Sziasztok!
Lenne egy Epson c1100-as színes lézernyomtatóm, ami a színes lapokon alul szellemképesen nyomtat. A feketéknél nincs ilyen probléma ott egy függőleges csík kerül a nyomatra jobb oldalt végig a lapon, de azt el tudom tüntetni ha az öntiszító kart használom. Jobban aggaszt a színes nyomat, szerintetek mi lehet a probléma vele? Mellékelek képeket a fekete és a színes nyomtatásról is. Válaszotokat előre is köszönöm.
Itt egy cikk a problémádra: Bővebben: Link
Sziasztok
Egy kis segítséget kérnék,adott egy xerox phaser 6110 lézernyomtató papír felszedő nem forog mi lehet a gond? bekapcsoláskor teszt megy motor hang van papír továbbító megy,de sajnos a papír felszedő nem forog Segítségeteket előre is köszönöm
Üdv!
Szereztem egy nyomtatót, működik is, viszont a számítógépről nem tudok vele nyomtatni.Érzékeli a számítógép ,de azt írja hogy hibás az usb. Idáig nem vettem észre hogy a hátsó bemeneti csatlakozók mellet oldalt van egy levehető panel. Levettem és azt látom hogy nincs benne egy régifajta ram szerű valami. Ilyent hol lehet kapni vagy az jó hogy keresek egy régi gépben ramot? Előre is köszönöm!
Milyen nyomtató ez típusa ?
Nem feltétlenül kell bele a ram .a pc nek anélkül is fel kellene ismernie . Talán közbe rá is jöttem , de nem biztos Samsung ML3051? A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Xerox Phaser 3428
Felismeri, ki is írja a nevét mindent csak amikor rányomok hogy nyomtatás nem történik semmi. Megnézettem egy informatikussal azt mondta vigyem szervízbe.
Értem önmagával a nyomtatóval pc nélkül saját teszt oldalt tudsz nyomtatni ?
Persze!
Akkor annak mennie kellene .Talán drájver gondja van . USB 2.0 a pc tudja ezt ?
Persze tudja, próbáltam hálózaton is mindenhogyan. Azt mondta az informatikus hogy ő szerinte elromlott benne az áramköri lap és hogy azt ki kell cserélni, de akitől vettem ott még használták.
Ha elromlott volna fel sem ismerné a pc.
Hát ja... nehezen ismeri fel de felismeri egy kis segítséggel.
Az mit jelent , hogy egy kis segítséggel ?
Az automata keresés nem találja csak ha manuálisan a telepítésnél kiválasztom az USB portot.
Amikor előzőleg próbáltam nem volt jó, de most hogy próbálom semmi baja. Annyi hogy akkor win8.1 volt most meg 10. Koszi a segítséget!
Tehát megy a nyomtatás ?
Aha, lazán!
![]()
Na ennek örülök .Itt lesz a nyomtatód sémája , ha esetleg lenne valami gond.
És akkor már merhet is az a nyák gyártás . ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2015
Most meg nem veszi be a műnyomót.
![]()
Azzal tudok valamit kezdeni hogy nem tudja a nyoomtató "behúzni" a műnyomót?
Próbáljam vékonyabbal?
Miért nem tudja behúzni? Az alsó lapadagolóból , vagy ha kézzel próbálod adni neki melyik helyről nem veszi be ?
Egyik helyről sem, a kézi adagolónál látszik az a cucc ami "behúzza" a lapot és az csak forog, a lap nem mozdul. Ha kézzel elkezdem tolni a lapot akkor meg azt írja ki hogy lap elakadás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |