Fórum témák
» Több friss téma |
- máshogy oldják meg
- a 10k biztosan nem jó érték
Vagy PWM (555 és társai), vagy áteresztő tranzisztor amire keress...
3 féle van: 1/4" (6,4mm), 5 mm és 1/8"(3,2 mm).
Az elsöt autosboltban is kapni, az 5 mm-s kezd kimenni a divatbol, a legkisebbet meg az elektronikai boltok szoktak árulni. A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2015
Nos, én megmértem tolómércével, és 1mm-es oldalú a négyzet.. akkor ez nem az lesz, legalábbis, ha jól értem, mire vonatkozik az adat.
Hello!
Napelem cellákat hol lehet beszerezni? Kb tenyérnagyságúak kellenek LED-es áramkörhöz. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2015
Az ebay járható út? Mármint tudsz/akarsz rá várni 1 hónapot?
Járható, de az 1 hónap nem annyira nyerő. Meglátjuk.
Vagy veszel ilyet. Vagy itt vagy bármelyik barkácsáruházban és kitermeled belőle.
Sziasztok!
Kaptam egy rossz (HD4830) videokártyát. Gondoltam, mielőtt szétkapom adok neki egy esélyt, kicserélem a kondenzátorokat. 3 féle van benne: - 1500µF 6.3V 10x13mm (x2) - LF 270 C [PLF1C271MDO1] 8x12mm (x5) - LF 820 e [PLF0E821MCO6] 8x9mm (x4) Merre tudnám magyar honban beszerezni ezeket vagy helyettesítőit? 1-2 ezer forintnál nem szeretnék többet beleinvesztálni. Természetesen mind low esr és 105°C. Előre is köszi! Üdv.: PLaci A hozzászólás módosítva: Aug 27, 2015
Szia!
Az LF-ekre nincs valami konkrétérték írva, vagy úgy kell értelmezni, hogy 270µF és 820uF? Esetleg egy képet mutathatnál.
Sracok, kellene nekem valami olcso doboz, mibol bonthatnek/reciklalhatnek egyet?
A cucc kb 8*12*3cm, a Ferrero Roche-s muanyagdoboz all hozza legkozelebb, az kellene szogletesben, csak nagyon torik. Jo lenne, ha fedeles, osszepattinthato lenne. Legjobb, ha a fedele is atlatszo,mert kepernyo van ott, de majd kivagom max. kb 5-6 db kellene elsore. Ma es tegnap az Iroszerboltokat es a Tesco-t jartam, semmi. Az egesz kutyu kb tizenparezer, ehhez nem dobnek meg hozza egy 2-3ezres dobozt, ha nem feltetlenul muszaj, ezert nem jo a bolti muszerdoboz. Elore is koszi, ha valakinek eszebe jutna valami...
5db esetén ez is 800Ft Ft. Bruttó.
...és akkor egy doboz miatt kifizettél 4E magyar pengőt, plusz a nem olcsó postát, ha vidéki vagy...
Üdv.
Villanyszerelő boltban is körülnézhetnél. Ott is lehet kapni hasonlót kb. 300 - 500 Ft-ért. Igaz, nem pattintható tetővel, hanem csavaros, cserébe vízhatlan.
Sracok, koszi, de kifejezetten nem bolti dobozt, hanem valami NAGYON olcso dolgot keresek, leginkabb azt vartam, hogy valakinek leesik, hogy mondjuk irogepszalagot vett husz eve es annak a doboza pont ilyen volt, vagy eppen az x markaju bombonos doboz.
Amin meg gondolkodtam, hogy 8cm szeles kabelcsatorna meretre vagva. Ha holegfuvoval is kell kicsit alakitani, az nem baj. A kivitelnek nem kell professzionalisnak lennie, csak mivel RFID technika is van benne, ezert nem jo a fem. Mar azon agyalok, hogy a teteje plexi es a hatat meg valahogy zsugorcsovezem vagy egy vastagabb falu PET flakont melegitek ra, mert nagyjabol öntartó. Vagy plexi lap alul es felul, kozeje pedig egy meghajlitott, vastagabb plexi szalag korben. Sokakkal ellentetben nem felek a ketkezi munkatol. De ha van keszen ingyen pont ilyen, minek dolgozzak?
Sziasztok!
Hűtőbordát emberi árakon hol lehet beszerezni? Legalább 80*80-as kellene min.30-as magassággal. Köszi!
A fórum apróhirdetési szekciójában most is van pár eladó.
Sziasztok,
Ilyen kapcsoló tranzisztort hol lehet beszerezni itthon? Az 1-2 tized volt esés fontos lenne. Biztos van más tipusjelzéssel csak nem tudom, mi az.
Pl. MMUN2111 és még vannak ott hasonlók ha körülnézel.
Alapvetően új beszerzésre gondoltam, de ez is jó lesz egyelőre.
Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |