Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Működőképes a GU-81 csővel hajtott vttc-m:
Bővebben: Link A kialakítás még nem túl szép, így arról felesleges képet mutatnom. Plazma: Bővebben: Link Szőrtelenítés: Bővebben: Link
Nagyon klassz!
Főleg gondolom este látványos. Csak úgy mellékesen ettől is olyan fura szaga lesz az ember bőrének mint a plazma lámpától?
Elegnek tunik a borda, ne aggodj. Foleg akkor ha normal szobai korulmenyek kozott fogod hasznalni es nem bulira tervezted ahol hosszabb ideig nagy kivezerlesen hasznalod.
Szőrtelenités, csak általában nem ott alkalmazzák
.Egyébként valóban működne? Szép lett
Égett keratin szag lesz
Azaz elég büdi, mintha szőrt égetnél öngyújtóval.
Ha nem lenne 50Hz-es szaggatás, és +energianövelő kapacitás lenne a tetején + földelve a katód, rásülne a kezem. A szőrről nem is beszélve
(kb 600W-nyi hő koncentrálódna 1-2 cm^3 -ben)
Sziasztok! Építettem egy, illetve két dolgot...
nem mai téma és nem is mostanság készült,de gondoltam megosztom másokkal... Spektrum analizátor Propeller clock remélem tetszenek a maguk módján!
szia!
szép munkák grat! Csak 1 észrevételem van ami szúrja a szememet Az hogy nem a te hozzászólásodat linkelted be az adott témában hanem csak a topic oldalszámát (2X katt a hozzászólásod fejlecére és azt a linket linkeld legközelebb!!) üdv! Kérésedre, link javítva--vicsys
Sziasztok!
Csináltam egy minierősítőt itthonra, gitárt erősítek vele. TDA2003-as ic van bemme, 6W-ot tud (asszem 8ohmon). Dogozát fából csináltam azért néz ki így Akarok még bele tenni belsővilágítást, hogy szép legyen. A trafója kicsit kicsi, nagy hangerőnél torzít
Első ránézésre az egyenirányító tünik kicsinek. De a 2003 is kicsi.Ha kevés a teljesítmény építs tda2030-at nem sokkal nehezebb megépíteni, esetleg hidalj kettő 2030-ast.
Jo lesz az!!
Jó lesz!
Azonban kicsit csúnyán vágtad le a plexit. Amennyiben plexit vágsz azt ajánlom, hogy szikével, vonalzó mellet karcold meg gyengén majd egyre erősebb mozdulatokkal vágd. Ha kellő képen meegvágod akkor letudod törni is.
oké. A Graezt nem kicsi 40V-ig jó és 1.5A-ig a tda2003 nem vesz fel ennyit sztem
Adatlap alapján meg tudod nézni, mekkora a max áram felvétele.
Szia!
Ha tényleg azt szeretnéd, hogy szép legyen szerintem a plexit cseréld le valami kevésbé átlátszóra. És a Graetz tényleg elég kicsi így ránézésre. A TDA2003-tól ne várj csodát minőségben és hangerőben, szóval lehet elérted a korlátait az IC-nek. Itt van az IC adatlapja: Bővebben: Link Zoli
Üdv. van két gitárom, az egyik 2 pickup-al két potméterrel egy forgókapcsolóval. a másik gitár 3 pickup-al két potméterrel egy forgókapcsolóval.mindkét gitáron a kapcsolások el vannak barkácsolva. ha tudtok rá kapcsolási rajzot, küldjetek.köszi
Ha jól néztem az datalapot akkor kevés lesz az az 1A-es híd. Nagyobbat tegyél bele.
Elkészült végre a beültető keretem egy telefon tartó-ból aluidomokból és pleksziből.
Működése : -1.a kifúrt nyákot belecsavarozom -2.az alkatrészeket bele helyezem -3.szivacsot rakok bele és rácsukom a tetőt -4.átfordítom,forrasztom Itt vannak róla a képek az utolsó kép parkoló állásban mutatja.
A lustaság viszi előre a világot . Meguntam hogy
egyesével rakosgatom forrasztgatom az alkatrészeket.
Gyári panelon láttam olyan megoldást (valósznű a te problémádhoz hasonló miatt), hogy az alkatrészlábak vége a panell síkjával kb 30 fokot zártak be, vissza voltak hajtva.
Szerintem a következőt tették a gyárban: - levágdosták az alkatrészek lábait a megfelelő hosszra, - mindet bele a panelba, lábakat visszahajtani, így nem esik ki az alkatrész, - összeset beforrasztani Persze csak kondenzátor ellenállás, diódák meg még néhány alkatrész lábai voltak visszahajtva. Elég durva volt szétbontani
Nézd meg a képeket ez nálam már nem probléma .
egyszer fogom meg a pákát , és le sem teszem míg el nem készülök , utána levagdalom a lábakat és Tadam!
Láttam a képeket, amugy tényleg ötletes. Már gondolkoztam én is hasonló szerkezeten, de nem jutottam el odaáig. Marad a lábvisszahajtásos módsze
Elkészült végre a karácsony óta bedobozolatlan Bináris órám
Hali!!
Építettem egy LED stroboszkópot Szerintem elég jó lett, a szobában pedig nagyon látványos(az igazat megvalva még kültéren sem rossz) Az alkatrészek összesen 150Ft-ba kerültek + a 2 nagyfényű LED( én öngyújtóból szereltem ki)
Nekem tetszik.
Most nagyon megy ez a LED-es strobi. Az enyém picit drágább anyagokból jöttek ki, már ha a két 555-ös IC drágának számít. Amúgy videón én is gondolkoztam, hogy raktam fel, de az volt a baj, hogy lassú a kamera, tehát van olyan, hogy nem is lehet látni néha a villogást. De amúgy nekem is pont így villog.
KAQKK:
Nagyon jó lett a beültető kereted! Én nem lustaságnak mondanám, inkább ötletességnek ![]() CSS: Nagyon jó lett az órád! Grat! Látom, érdekel a Geocaching! Nagyon jó hobbi lehet... Idézet: „Látom, érdekel a Geocaching! Nagyon jó hobbi lehet...” Igen, az! Jó is, szórakoztató is, és meg is mozgatja az embert, jó környezetben! |
Bejelentkezés
Hirdetés |

.
Azaz elég büdi, mintha szőrt égetnél öngyújtóval.
(kb 600W-nyi hő koncentrálódna 1-2 cm^3 -ben)

Az alkatrészek összesen 150Ft-ba kerültek + a 2 nagyfényű LED( én öngyújtóból szereltem ki)