Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   288 / 380
(#) erik001 hozzászólása Nov 5, 2015 /

Sziasztok.
Technics Sa Ax-530 erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot.
Valaki tud hozzá azt meg köszönném.
Köszönöm előre is.
Üdv Erik.
(#) eyess válasza erik001 hozzászólására (») Nov 5, 2015 / 1

Parancsolj

Bővebben: Link
(#) erik001 válasza eyess hozzászólására (») Nov 5, 2015 /

Köszönöm szépen.
Eddig eljutottam én is csak hogy bírom letölteni vagy valami ?
Mert itt csak az első oldalt mutatja :/

Lent van egy egy aláhúzott kis szöveg rész / processing/ ezt majd meg fogod találni.Az oldal betöltése után az át fog változni Get Manual szövegre , arra kell rákattintani , és már jön is aminek jönni kell.
A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2015
(#) erik001 válasza eyess hozzászólására (») Nov 5, 2015 /

Meg van le is jött köszönöm szépen

Szívesen , és reméljük hasznodra válik majd a javítás során,.
A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2015
(#) vipera1997 hozzászólása Nov 7, 2015 /

Sziasztok!
Van nekem egy kapcsolásom amit kiegészítettem egy 7812 stabilizált tápegységgel, nem találtam olyan topikot ahol ezt meg lehetne kérdeznem, ezért ide írok.
Valaki le tudja nekem ellenőrizni a rajzot, nem-e le maradt valami.
Köszönöm előre is.
(#) proli007 válasza vipera1997 hozzászólására (») Nov 7, 2015 /

Hello! Nem találtál topikot? Ez szerinted mi? De a kapcsolást ne linkeld mert nálam az Advisor hibát jelez..
(#) vipera1997 válasza proli007 hozzászólására (») Nov 7, 2015 /

Köszönöm, sajnálom hogy ide írtam
(#) proli007 válasza vipera1997 hozzászólására (») Nov 7, 2015 /

Simán kitöröltetheted a Modival, csak egy kérés..
(#) Tetye hozzászólása Nov 15, 2015 /

Sziasztok!
Valakinek esetleg lenne rajza a Mean Well SD-25A-5 tiusú DC-DC konvertehez?
Az a gondom vele hogy 5V helyett 9-16V jón ki (állítható).
Nem jutok vele dűlőre.
köszi!
(#) enree hozzászólása Nov 15, 2015 /

Sziasztok!
Keresek (lehetőleg PIC-es) LCD-s óra kapcsolást, amiben lehet ébresztést beállítani (egy locsolórendszert kell, hogy indítson). Nem kell semmi egyéb faxni rá... Vicsys timer kapcsolása tökéletes lenne, ha LCD-s lenne, de sajna nem az... Előre is köszi, ha valaki tud segíteni. Tele van a net mindenfélével, de vagy nem publikus a HEX, vagy 1000más dolgot is tud, ami felesleges nekem... :/
(#) Csabesz666 hozzászólása Nov 15, 2015 /

Sziasztok, sehol nem találom ennek a panelnak a kapcsolási rajzát . Légyszíves segítsetek! PR-800 Class A Class AB Professional Stage Power Amplifier Board

PR-800
A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2015
(#) DiveZ hozzászólása Nov 19, 2015 /

Sziasztok!
Segítségre van szükségem.
Adott pár db LED ami megfelelően meg van táplálva és éjszakai irányfényként működik a gyerkőcök szobájában.
Különben nem látnak elaludni
Jelenleg manuális üzemmód, van rajta egy kapcsoló. Este bekapcs, reggel kikapcs.

Ezt szeretném kicsit automatizálni.
1. Bekapcs után x idő elteltével kapcsoljon ki.
2. Fényérzékelö kapcsolja.

Tovább gondolt változat pl folyosóra:
Mozgásérzékelő bekapcsolja (persze egy sötétségkapcsolóval kiegészítve) majd adott idő után kikapcsolja magát.

Ráadásul ha lehet picike érzékelőkre volna szükség.

Lehet, hogy egyszerűbb, mint gondolom csak az időzítés bekavar

Illetve egy másik feladat ahol annyival bonyolultabb a dolog, hogy ott (ha van ilyen) kb 30 apró mozgásérzékelő kellene, hogy dolgoztasson 1-1 LEDet...
Ez mondjuk lépcsőre menne "gyalogfénynek"

Előre is köszönöm a segítséget.
(#) proli007 válasza DiveZ hozzászólására (») Nov 19, 2015 /

Hello! Első változatra itt a megoldás. A másodikat egy mozgásérzékelő is tudja.
(#) bakmor hozzászólása Nov 21, 2015 /

Helló
Keresek magnat edition 22hq 550w autós erősítő kapcsolási rajzot.
Köszi a segítséget.
(#) jocika57 hozzászólása Nov 21, 2015 /

Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni! Keresek kapcsolási rajzot egy battery charges- hez. Ez az akutöltő egy takarítógépen van. Az adatlapján ez található: Gyártó: MEG Mechanik Gmbh Gießübel

battry charges SML 2412-ob
input 230VAC/2A/47-63 Hz
primary fuse 250V4AT
output 24VDC/12A

Segítségeteket előre is köszönöm!
(#) Karesz 50 hozzászólása Nov 23, 2015 /

Sziasztok!
Ha valakinek meglenne a Soundlab CPA504 autós végfok kapcsolási rajza, nem kellene annyit bogarásznom
Köszönöm!
(#) szikorapéter hozzászólása Nov 28, 2015 /

Üdv. Universum AV 4056 EQ-s erősítő kapcsolási rajzát keresném! Aki esetleg ismerni nagyon megkönnyítené vele a dolgom. A válaszokat előre is köszönöm.
(#) hobbyboby hozzászólása Nov 29, 2015 /

Kapcsolási rajzait keresem vészvilágítás elektronikáknak.
Általában van bennük egy 8 W-os kis fénycső, de áramszünet idejére egyből akkumulátoros üzemre váltanak át.

Például egy ilyen.
PALMI 10A-0224

Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2015
(#) Sebi válasza hobbyboby hozzászólására (») Nov 29, 2015 /

Mire irányul a rajz kérése? Javítani kell egy hibásat, vagy magad akarsz építeni egyet?
Első esetben - nagy valószínűséggel - vissza kell rajzolni egy viszonylag egyszerű áramkört, megérteni a működését, majd megkeresni a hibát (amit sok esetben már a visszarajzoláskor meg lehet találni).
Második esetben keresel egy fénycső inverter rajzot a kiválasztott akkufeszültségre és egy egyszerű tápegységgel megvalósítod az akku töltését.
(#) szucsistvan123 hozzászólása Nov 29, 2015 /

Helló!
Keresem a 200W Quad405 és/vagy Castone CPA400 kapcsolási rajzát!
(#) hobbyboby válasza Sebi hozzászólására (») Nov 29, 2015 /

Inkább javítani kellene. Egyszerűen nem viszi a csövet.
Érdekes, de csupán két pólussal kötődik a fénycsőhöz, tehát a gyújtószálakat egyáltalán nem terheli. Akkor viszont "nagyon feszültség" kell hozzá, hogy egyből áthúzzon az egész.
Akksi nélkül azonban be sem indul a cucc ...
És nem igazán tolja vissza az áramot csepptöltésben, ha éppen van áram ...
(#) Sebi válasza hobbyboby hozzászólására (») Nov 30, 2015 /

Nem oly nagy a feszültség, hanem nagyfrekvenciás - általában blocking oszcillátoros - a táp.
Általában egy kisebb teljesítmény tranzisztor nyöszörög benne, ami a kis trafóról kapja a visszacsatolást. Amíg nem gyújt a cső, addig 4-500V-os csúcsfesz is lehet a szekunderen, ettől kialakul az ív, ami beterheli az égési feszültségre, ezért nem kell fűteni. (Szakadt fűtőszálú csövekkel is használható, az épeknél előnyös rövidre zárni a két-két csapot, hogy ne az egyik végénél izzon a fűtőszál.)
(#) enree hozzászólása Dec 2, 2015 /

Sziasztok!
Olyan kapcsolást keresek, ami két power ledet felváltva kapcsol be majd kapcsol ki, deimmelve. Tehát nekem egy sima astabil nem jó, olyan kell ami lassan felúsztatja, majd lassan le és ezt ellen fázisban teszi a két leddel. Ha nem kapcsolja ki teljesen (tehát marad rajta egy kis "előfűtés" szerű) az nem baj. Lehet PIC-es, AVR, vagy analóg, mindenre vevő vagyok, előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
E.
(#) pont válasza enree hozzászólására (») Dec 2, 2015 /

Ha AVR-t tudsz programozni akkor milyen kapcsolás kellene? Hogy az OC lábak össze vannak kötve egy, a ledekhez való tranzisztoros kimenettel? Bocs de nem értem.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2015

demo.png

(#) enree válasza pont hozzászólására (») Dec 2, 2015 /

Ha van kész doksi, össze tudom rakni, ha van HEX, be tudom égetni, de a nulláról nem tudom megoldani... Bocs, de én se értem, mit nem értesz ezen.
(#) pont válasza enree hozzászólására (») Dec 2, 2015 / 1

Ha addig nem lesz jobb ajánlat este írok egy progit, csak akkor mekkora áram folyik a ledeken, és mennyi legyen a le és felfutási idő.
(#) enree válasza pont hozzászólására (») Dec 2, 2015 /

Hogy mekkora áram fog folyni a ledeken, azt nem tudom, de tuti találok a fiókban otthon két IRFXXXX-fetet, ha a mikrokontroller kimenete azt hajtja, az nekem tökéletes.
Ha egy fel-le dimmelési szakasz lezajlik kb3-4másodperc alatt, az tökéletes lenne
Ja és két led kell, ellen fázisban vezérelve, a rajzon, amit küldtél, csak egy led van.
Köszi: E.
A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2015
(#) pont válasza enree hozzászólására (») Dec 2, 2015 / 1

Attiny2313-ra. A 15. és a 16. lábra kell kötni. Ahogy a képen van, le lett próbálva, ha mégis rosszul értettem, hogy is váltakozzon, módosítunk rajt.
Következő: »»   288 / 380
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem