Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
5V, 5A dugasztápot keresek. Tud valaki ajánlani linket honnan tudnék rendelni? Sajnos én nem találtam konkrét vásárlási lehetőséget, csak gyártót és típust, illetve amit találtam Ali-n az elég necces kinézetre 5A-hez képest.
Szia,
Oda mentem először, de nagyon nincs semmi sem.
Köszönöm, de kihagytál egy részletet.
Idézet: „dugasztápot”
Szuper. Köszönöm.
Nem tudom én miért nem találtam meg. ![]()
Nem reklamáltam, csak nyomatékosítottam az igényeimet.
Az ember örüljön, hogy segíeteni akarnak neki. ![]()
Sziasztok SMD jumpert vagy SMD 1x2 tüskesort keresek.
Ha lehetséges minél kisebb raszterrel. Ilyesmire gondoltam Valaki tudna segíteni?
Sziasztok!
Ilyesmit lehet venni, vagy álljak neki a faragásnak? Bővebben: Link. Ami a videón van, céljaimnak tökéletes lenne. Előre is!
Előbb-utóbb az lesz, csak gondoltam, hátha emberi áron lehet venni ilyet. Amit eddig találtam, az vagy multifunkciós, vagy 2 x 4 cm-es "asztala" van. A linked egyébként egyezik az enyémmel.
![]()
Ez ugyanaz mint amit Bakman betett. Nem mosógép motoros. Az engem is érdekelne.
YouTube-on erre keress: homemade sand belt. Van közte mosógép motoros is.
Azt hittem van egy bevált, amit érdemes megépíteni. Van egy kézi szalagcsiszolóm. Annak csinálok állványt.
Éppen az ilyet akarom lecserélni egy szalagosra. Nekem nem jó, ha az asztal egyik felén felfelé, a másikon lefelé mozog a csiszolópapír.
Köszi szépen.
Ez a motor egy automata mosógépé? (volt) Milyen csiszolópapírt használsz? 40-es? 60-as? Hogyan rögzíted rá a csiszolópapírt? Még nem láttam boltban ilyen öntapadósat.
Na olyan motorom van. Hajdú 407-ből. Köszi az infót.
Éppen most árazták le. Bővebben: Link
Köszi, ezt megtaláltam, de messze nem jó. Egyrészt az "asztala" 2x4 cm, másrészt az asztalka is a henger előtt van, tehát ha valamilyen anyagot odanyomok, akkor a csiszolt felület íves lesz, nekem egyenes kell.
Ezt nézd meg, egészen egyszerű, és valószínűleg jó is.
A sárga fórumon szokott publikálni. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
Köszönöm a segítséget, úgy néz ki, építek egyet. A BS100-asról nem vagyok meggyőződve, hogy nekem olyan kell. Amilyen az általam linkelt videóban van, tökéletes számomra.
Szia!
Miért nem használsz tépőzárasat? Csiszolás technikai boltokban van különböző átmérőkben jobb helyeken meg akkorára vágják amire mondod. Tépőzárat meg ugyan ott kapsz hozzá ellendarabot amit fel ragaszthatsz örökre.
Kis segítség az építéshez.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
BP. VIII. ker. József krt. 65. Azúr vegyszerbolt, postáznak is.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2016
Sziasztok
Látom SSR téma volt nemrégen, ezügyben kérnék tippet, hol vagyek olcsón DC-DC változatot? 12V, 24V DC-t vezérelnék arduino-ról, tudom, hogy hagyományos relével megoldható, de az SSR hangtalan, és kisebb is. Ebay stb beszerzésre gondolok, de én több oldalon keresztül böngészve is csak DC-AC SSR-t találtam. Vagy ötlet hogy keressek rá, hogy ne kelljen kismillió találatot mazsolázni? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |