Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ma ismét megmutattam (magamnak) hogy mikre nem vagyok képes.
Az autóba már régóta keresgéltem könyöklőt, sikertelenül, találtam egyet itt helyben 5K-ért, de nem volt típus azonos... megoldottam. Az autó F Astra, a könyöklő B Vectrából való. Eredeti váltóbox Közdarab a módosításhoz Könyöklő keret fölszerelve Kész a műtét!
Szia!
Tökéletes! ![]() Megtámadom, remélhetőleg sikerül rábeszélnem. ![]() Köszönöm a segítséged!
Szépen megoldottad, bár kapható könnyen beszerelhető univerzális. is.
Univerzálist, kifejezetten nem szerettem volna
![]() Ebben van egy elég nagy "rakodóhely" ![]() A hozzászólás módosítva: Feb 4, 2016
Nekem kis könyörgésre, megoldja a gondjaimat.
![]()
Most már ez is az. B Vectából F Astrába.
![]()
Nekem már csak ilyen moslék autóm van...
F Astra.. B Vectra könyöklő, B2 Omega Intervallumos ablaktörlő kar ![]()
Sőt ha jól sejtem, a hátsó fékje is hamarosan GTI lesz.
![]()
Nagyon csúnyácska volt, mint egy oszlop, és mintha egy másik ráesett volna, lejtett is balra. No meg az ismerkedés ezen formája nem nekem való.
Idézet: „Sőt ha jól sejtem, a hátsó fékje is hamarosan GTI lesz.” Igen, honnan sejted? Valójában nem GTI az Opelnél GSI van ![]()
Gyakran látom terepjáró kategóriás autóknál, hogy a gyári hátsó lámpatest ki van kötve (?) és a lökösbe épített hátsó lámpatest üzemel helyette. Valaki tudja esetleg, hogy ez miért van?
Nagyjából megtaláltam a megfejtést: Bővebben: Link.
![]()
Más oka is van. Nekem volt egy Ferozám, abban is két lámpatest volt, A sarkokban levőkben ott fityegtek a csatlakozók. Én úgy gondolom, mivel eredetileg Ausztrál/amerikai piacra készültek, ahol az index is piros ( a sarok lámpában nem is volt sárga "üveg"), az eu piacra a másik, sárga indexes lámpatestet kötötték be.
Üdv Mindenkinek
Annyit gondolkodtam már a következő kiíráson, mennyire helyes ez ? Vendéglő, vagyis bemegyek a "Vendéglő"-be és akkor én ott lövöldözhetek ?? Vagy hogy is van ez ?
Megvendégel, vendégelő, vendég'lő...
Sziasztok volna egy kérdésem :
a kocsim egyik pillanatról a másikra amikor le állítottam nem akart beindulni csak betolással , és most már azzal se nagyon , amikor be is indul nehezem az alapjárat ingadozik megy rajta a vészvillogó pedig nincs is bekapcsolva rajta és villol az a felirat , hogy" check engine" !! Mi baja lehet?
Szia! Ugrott egyet a hypertérben.
![]() A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2016
Általános jelentés, csak annyi, hogy a motorvezérlő hibát észlelt, ez bármi lehet.
Szervizben hibakód kiolvasás mondhat többet, hogy konkrétan milyen hibát észlelt.
Az akku feszültséget mérted? Lehet csak egyszerűen nincs töltésed, csak valami ok miatt ezt a töltésjelző nem jelzi. Egyébként ezt egy autós topicban kellett volna kérdezned. Például itt.
Ihlet az új kerékpár védelmi topichoz.
A hozzászólás módosítva: Feb 6, 2016
Sok olyan szó van, amelynek egy része önállóan is egy külön szó, pl. híradó: hír, ír, adó; ökörszem [madár], ökör, szem stb.
Sokat eszembe jut ilyen téma felvetésénél egy szó, "nyerőgép", avagy félkarú rabló.
Itt most a nyerőgépen van a hangsúly. Sok ember nem valami perfekt magyar nyelvből, köztük én sem, de annyit felértem ésszel, hogy egy nyerőgépbe nem dobálom a pénzem, várva a nagy csodát. ![]()
Ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy itthon pénzkereseti lehetőségként tekintettek (és ma is tekintenek) a dologra és úgy is használták.
Hogy jártam, elszállt a vezérlő IC-m, szerdán jön az új, addig ez megy:
![]()
Meg van ugye a hatalmasok.
Erre gondolsz?
Azt mondják a hatalmasok hogy akinek hatalma sok, az már elég hatalmas ok hogy ne legyen hat alma sok! Nagyon találó A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2016
Igen! Ezt még valamikor általános iskolában hallottam nyelvtan órán.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |