Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Szia.
Semmi gond. Ha nem volt autora csatlakoztatva az interface akkor megcsinálta a tesztet a program és mint irtad a Mentés nem vált aktivvá. Természetesen auto sem volt diagolhato ilyen körülmény után. Autora csatlakoztatva végzett teszt után már a Mentés taszta aktiv lett, mentés után használhato volt a kábel. Attol , hogy nem tudsz egy bizonyos dolgot attol még nem vagy tudatlan. A másik az , hogy valahol el kell kezdeni.
Köszönöm hogy így állsz hozzám,és próbálsz segíteni. Amikor ezt kiírta a program,akkor az autóra volt csatlakoztatva a kábel .
16.8-as verziótól a klón kábeleket kinyírja az eredeti softver (nem csak a licenszt törli).
Az a gond, hogy egy ismeretlen eredetű klón kábelt használtál eredeti szoftverrel. Klón kábeleket csak a hozzá adott tört szoftverrel szabad használni. Ha a c:\Ross-Tech\VCDS-HGJ könyvtárban találsz d1.bin, d2.bin, d3.bin fájlokat és elküldöd őket privátban, akkor meg tudom nézni, hogy van-e rá valami....
Sziasztok,
Most tervezek egy klón 12.12 kábelt vásárolni saját célra. Bővebben: Link A kérdésem az, hogy hogyan használjam, hogy ne tegyem tönkre. Meddig "nem kaphat netet" a pc? Ameddig a kábelt csatlakoztatom, vagy ameddig a progi fel van telepítve? Csak azért kérdezem, mert ugye másra is használnám a gépet, nemcsak erre a célra... Köszi.
Sziasztok, Tudnatok segiteni nekem egy VCDS 805 angol telepito softal? Csak a driver-ert kellene Win7-re. Vagy, ha van mas megoldas, hogy mukodjon egy clon 805 win7 alatt, akkor az is jo lenne. Koszi
Sziasztok!
409.1-el kapcsolatban kéne egy kis segítség. Feltelepítettem, megcsináltam a hibakeresést, hogy meg legyen a sorozatszám, vagy mi az "ABOUT" menüben, de azt írja pirossal, hogy nincs regisztrálva. Szedtem le hozzá crack-et, amivel elértem azt, hogy azt írja teljes verziós lett, de csak addig, amíg el nem kezdem használni. Pár másodpercig megy a hibakeresés és felugrik egy kis ablak, hogy nem regisztrált a cucc. Megnézem az about menüben és tényleg megint pirosan írja, hogy nem regisztrált. Ha megint crack-elem akkor ugyan ez kezdődik elölről. Valakinek ötlete? Köszi előre is.
Loader kell ahhoz nem crack, full autoscan meg volt már?Honnan a program?
Veszel egy vcds 12 körüli verziót, vigyázol ne menjen netre, és megoldódik a problémád. Persze lehet újabb verzió is vagy eredeti én a legolcsóbb megoldást javasoltam.
Sziasztok, valakinek nincs véletlenül egy VCDS 15.7-es MAGYAR verziójú programja? Klón interfészem van, angol progival de ha van valakinek magyar akkor azt szívesen venném.
A label-es megoldást ismerem, de nekem komplett kellene, amennyiben van valakinek. Amúgy a fenti témához hozzászólva full interfészem van mindent enged és a netet se kell kilőnöm.
15.7.3-ig, onnantól ha feljebb frissítesz, halott a kábeled, legalábbis jelenlegi ismereteim szerint.
HGJ15071
ezt a magyart melyik kábellel lehet használni? Nekem van 805, 12.12, és 15.7. eddig csak angollal használtam ,de jól jönne a magyar..
15.7-el, de nem tudom megy e vele, nekem olyan van ami mindkét nyelvet tudja, próba szerencse.
Hello!
Nekem 16.8-s klonom van.megmondaná valaki ,ezt a "hazavágást" hogy kell pontosan érteni ??Egy echte Ross-Tech sw használata esetén aktuális ez a veszély??? Aktív Interface használat közben a bekapcsolt net nagyon veszélyes..,ezt értem, de esetleg akkor is problémás a bekapcsolt net , ha Interface egyáltalán nincs is laptopra dugva??? Bocsi a bénázó kérdésekért....annyi ilyesztő sztorit hallani ezekről....
Sziasztok, tudna valaki segíteni nekem? Win 10 64bit -en szeretném használni vag-com -ot (409.1) de nem igazán akar menni. Esetleg más driver kellene hozzá? Köszi
Sziasztok!
Kérésem lenne azokhoz aki valamilyen autós diagnosztikai programmal és/vagy eszközzel rendelkeznek. Megkérnélek benneteket, hogy nézzétek meg a kezelendő autók listájában, hogy 2003-as Chrysler Voyager, 2.5L CRD-t, hogy benne van e? Autocom sajnos a dízelt nem tudja ![]() Köszönöm Üdv.
Nem lehet, hogy Fahrenheitben írja ki? Üzem meleg motornál nem elképzelhetetlen. Az olyan 100 Celsius környékén van.
+5°C-ban is ezt írja ki hideg motornál
![]()
Tisztelt Fórumozók!
Egy valószínűleg hibás kábellel kapcsolatban tudnátok e segíteni: Van egy nemrég újonnan rendelt kábelem 15.7-es nek hirdetve /de nem adtak hozzá programot, azt írták egy linket fognak küldeni ahonnan letölthető de nem tették/ én a legújabb programmal próbáltam ki. /bár Autó és internet nélkül./ Itt nyomtam egy tesztet ahol megtalálta az interface-t de írta hogy nincs autóhoz csatlakoztatva Aztán utánaolvasva felraktam a 15.7-et. de nem akar működni Autó nélkül látja az interface-t de autóra csatlakozás után (bár a led zöldre vált) de a program azt írja nincs interface. A kábelt innen rendeltem: https://www.vag-hu.com/ Több mint egy hónap után Dobozban jött, még vonalkód és azonosító is van rajta. "USB/OBD INTERFACE FOR VAG" de a csatlakozón csak egy led és annyi hogy OBDII A levelekre nem válaszolnak. (milyen meglepő) Minden segítséget előre is köszönök!
Már megoldódott.
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy a VCDS 12.12 valahogy lehet magyarosítani?
Hello.
Ha valakinek kell a 15.7.1 es magyar szoftver az írjon. Ez a 12.12 es jelű interfésszel illik össze.
Szia! Engem érdekel! Fullos,vagy csak demo??
Sziasztok! Az mitől van hogy a kábelt (16.8.3) a vcds látja de amint csatlakoztatom az autóhoz nem találja? Ugyanakkor a dvd-n kapott minden másik programverzióval látja és ha részben is de működik vele.
Köszönöm segítségeteket & Boldog karácsonyt kábel |
Bejelentkezés
Hirdetés |