Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez még elég kezdőcipőben jár, de nagyobb árammal jó lessz az.
A képen egy saját varratom (nem dicsekvésképp) lehetne jobb is de nem vagyok hegesztő és nem minden nap gyakorlom a szakmát. Ez egy tartály varrata, azért fehér mert penetrálva van (varrat beolvadás, olvadási hibákat vizsgáló eljárás), mondjuk ez nem elektródával ,hanem AWI-val csináltam.
Végül milyen készüléket vettél, hagyományos transzformátorost, vagy inverterest?
Nem ismerem ezt a gyártmányt, de inkább inverteresnek nézem.
Sziasztok!
Most vagyok itt először, és remélem van köztetek néhány bringás aki tárcsafékkel nyomatja. Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy a képen látható kerékpár féktárcsa, aminek a "C" távolság hivatalos méretére, (tehát a felfogató csavarok középpontjának távolsága/átmérője) és a "D" csavarfelfogató furat méretére lennék kíváncsi. Meg tudja nekem mondani valaki? Még annyit, hogy létezik ebből több méret, vagy csak egy van? Köszi... A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2017
Egy nagyon szuper mondás: az embernek szerszámot kell vennie, nem ruhát. A szerszámmal kell megkeresni a ruhának az árát. És ha belegondolsz, egy jó heggesztő jól keres, az elején lehet "feketén" is csinálni, ismerősöknek. Persze, csak ha már elég ügyes az ember!
Kezdésnek jóvan az úgy!
![]()
Mondtam, hogy nem ismerem a gyártmányt.
![]() Idézet: „Most vagyok itt először, és remélem van köztetek néhány bringás aki tárcsafékkel nyomatja.” Idézet: „Regisztrált: Márc 4, 2009 (2959 napja regisztrált)” ![]() Akkor tárcsafékes biciklis, vagy hogy? ![]()
Már úgy értem, ebben a topikban most vagyok először. A kérdésem azért remélem egyértelmű...
Az az igazság, hogy 10-es bizti van a lakásba és csoda, hogy még nem vertem le.
Szia!
Ugyan nem vagyok profi bringás, de van egy jó alap gépem (most kicsit darabokban). Mivel márkát nem írtál, én kiválasztottam egy általánosat (Avid), amit alapul vehetsz. A PDF 12. oldalán találsz méreteket, amiket keresel. Bővebben: Link Ami leginkább változó méret, az az A szokott lenni, van belőle 140, 160, 180, 203, 220 és még talán más méretek is.
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok, de nem tudom, kihez forduljak a kérdésemmel. Apróban hirdetett itt valaki NYÁK gyártást, meg is egyeztünk, elküldtem neki a pénzt előre és ő felszívódott a pénzzel. Egyelőre nem akarom megnevezni, csak szeretném tudni, hogy kinek írhatok ez ügyben. Az adataira lenne szükségem, hogyha feljelentést tennék elenne. Köszi és még egyszer bocsi, hogy ide írtam...
A rendőrségen tehetsz feljelentést, és az ő megkeresésükre kiadja a HE a meglévő adatokat az illetőről.
Megértelek, de jóindulattal megkérdeznélek, hogy milyen adatokat vársz a HE-től? Maximum egy IP címet és egy telefonszámot tudnak megadni. A FreeWiFi és a feltöltőkártyás telefonok korában ezzel nem mész sokra szerintem. Egyébként tegyél "ismeretlen tettes" ellen feljelentést, a rendelkezésedre álló adatokkal és a rendörség továbbviszi az ügyet, amíg tudja.
Másrészt a regisztrációs név közzététele sem jelent sokat (bár az legalább nem semmi), mivel ha valaki csalásra utazik akkor majd regel egy másikat. Nekem viszont (szerencsére) csak jó tapasztalatim vannak az itt hirdetett holmikkal.
Üdv mindenkinek!
A motor egyre jobban készül a szezonra, ( a szelephézag még várat kicsit magára ) a héten lecseréltettem az első gumit, viszont ma hogy tüzetesebben átnéztem a hátsót, észrevettem rajta pár mikro repedést. Szerintetek kell aggódni emiatt? A gumi 2013/29 hetében készült.
Tini korba lépett, ne bízz benne.
Mellesleg ez valami spéci versenygumi, vagy csak ennyire lekopott róla a minta? ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2017
4 évesen már tini korú?
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2017
A Zsozsós piactéren jártunk majdnem így. Egy jóember hirdetett egy konyhabútort túl olcsón. Hívtam,persze beígért mindent,de utaljak előleget...mikor nem akartam utalni,rámb....ta a telefont.
Másnap Kiderült,hogy többen beugorhattak neki,s utaltak "előleget". Szomorú,hogy ide is begyűrűzött ez a dolog. Bár én titkon remélem,hogy valami közbejött a NYÁK gyártónak. (Német mondás: Erst haben,dann bezahlen,azaz először birtokolni,utána fizetni. Jó lenne ha ez itthon is így lenne. ) István
Ez úgy néz ki, mintha egy horzsolás lenne... UV ártalommal kombinálva.
Városi kerekezéshez talán jó lehet, de nekem még a trabantomon volt hasonló, amire a gumis azt mondta, hogy nem hajlandó föltenni, vigyem máshová.
Jól hangzik az a német mondás. Viszont! Ha a böcsületes eladó oldaláról nézzük akkor sem jobb. Az át nem vett csomagért a szállító ráveri ha nem is a kórságot de legalább a szállítási díjat, ami sok esetben vetekszik az áru értékével. Nem egyszerű ez.
Most gépen megnézve inkább gyalogos guminak látszik.... durrdefekt-esélyes.
![]()
Kérem a HE fórumról az azonnali és végleges törlésemet!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |