Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2724 / 3649
(#) Stewe válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Segítség önképzéshez:
Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Ez még elég kezdőcipőben jár, de nagyobb árammal jó lessz az.
A képen egy saját varratom (nem dicsekvésképp) lehetne jobb is de nem vagyok hegesztő és nem minden nap gyakorlom a szakmát.
Ez egy tartály varrata, azért fehér mert penetrálva van (varrat beolvadás, olvadási hibákat vizsgáló eljárás), mondjuk ez nem elektródával ,hanem AWI-val csináltam.
(#) Szárnyas válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Végül milyen készüléket vettél, hagyományos transzformátorost, vagy inverterest?
(#) jani1987 válasza Szárnyas hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Ilyet.
(#) Szárnyas válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Nem ismerem ezt a gyártmányt, de inkább inverteresnek nézem.
(#) RoliNyh hozzászólása Ápr 10, 2017 /

Sziasztok!

Most vagyok itt először, és remélem van köztetek néhány bringás aki tárcsafékkel nyomatja.
Szóval azt szeretném megkérdezni, hogy a képen látható kerékpár féktárcsa, aminek a "C" távolság hivatalos méretére, (tehát a felfogató csavarok középpontjának távolsága/átmérője)
és a "D" csavarfelfogató furat méretére lennék kíváncsi. Meg tudja nekem mondani valaki?
Még annyit, hogy létezik ebből több méret, vagy csak egy van?

Köszi...
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2017

Discbrake.gif

(#) Kovidivi válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Egy nagyon szuper mondás: az embernek szerszámot kell vennie, nem ruhát. A szerszámmal kell megkeresni a ruhának az árát. És ha belegondolsz, egy jó heggesztő jól keres, az elején lehet "feketén" is csinálni, ismerősöknek. Persze, csak ha már elég ügyes az ember!
(#) Remci válasza Szárnyas hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Ez nem inverteres, síma trafós.
(#) kitartás válasza jani1987 hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Kezdésnek jóvan az úgy! Majd később, ha gyakorolsz beállítod az áramerősséget, meg a kezed is egyre jobban rááll. Meg ugye látni is kell hegestés közben az olvadékot meg a salakot is. SZóval hajrá !!
(#) Szárnyas válasza Remci hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Mondtam, hogy nem ismerem a gyártmányt. A méretéből gondoltam, hogy az, de úgy lehet, ahogy írod.
(#) Gafly válasza RoliNyh hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Idézet:
„Most vagyok itt először, és remélem van köztetek néhány bringás aki tárcsafékkel nyomatja.”

Idézet:
„Regisztrált: Márc 4, 2009
(2959 napja regisztrált)”

Akkor tárcsafékes biciklis, vagy hogy?
(#) RoliNyh válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Már úgy értem, ebben a topikban most vagyok először. A kérdésem azért remélem egyértelmű...
(#) Gafly válasza RoliNyh hozzászólására (») Ápr 10, 2017 / 1

Nem lehetett kihagyni
(#) jani1987 válasza Szárnyas hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Az az igazság, hogy 10-es bizti van a lakásba és csoda, hogy még nem vertem le.
(#) Norberto válasza RoliNyh hozzászólására (») Ápr 10, 2017 / 1

Szia!

Ugyan nem vagyok profi bringás, de van egy jó alap gépem (most kicsit darabokban).

Mivel márkát nem írtál, én kiválasztottam egy általánosat (Avid), amit alapul vehetsz.

A PDF 12. oldalán találsz méreteket, amiket keresel.

Ami leginkább változó méret, az az A szokott lenni, van belőle 140, 160, 180, 203, 220 és még talán más méretek is.
(#) RoliNyh válasza Norberto hozzászólására (») Ápr 10, 2017 /

Szuper, ezt kerestem. Köszi...
(#) mohinger hozzászólása Ápr 11, 2017 /

Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok, de nem tudom, kihez forduljak a kérdésemmel. Apróban hirdetett itt valaki NYÁK gyártást, meg is egyeztünk, elküldtem neki a pénzt előre és ő felszívódott a pénzzel. Egyelőre nem akarom megnevezni, csak szeretném tudni, hogy kinek írhatok ez ügyben. Az adataira lenne szükségem, hogyha feljelentést tennék elenne.

Köszi és még egyszer bocsi, hogy ide írtam...
(#) szamóca válasza mohinger hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

A rendőrségen tehetsz feljelentést, és az ő megkeresésükre kiadja a HE a meglévő adatokat az illetőről.
(#) goreny válasza mohinger hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

Megértelek, de jóindulattal megkérdeznélek, hogy milyen adatokat vársz a HE-től? Maximum egy IP címet és egy telefonszámot tudnak megadni. A FreeWiFi és a feltöltőkártyás telefonok korában ezzel nem mész sokra szerintem. Egyébként tegyél "ismeretlen tettes" ellen feljelentést, a rendelkezésedre álló adatokkal és a rendörség továbbviszi az ügyet, amíg tudja.
(#) kitartás válasza goreny hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

Másrészt a regisztrációs név közzététele sem jelent sokat (bár az legalább nem semmi), mivel ha valaki csalásra utazik akkor majd regel egy másikat. Nekem viszont (szerencsére) csak jó tapasztalatim vannak az itt hirdetett holmikkal.
(#) Petyaa hozzászólása Ápr 11, 2017 /

Üdv mindenkinek!
A motor egyre jobban készül a szezonra, ( a szelephézag még várat kicsit magára ) a héten lecseréltettem az első gumit, viszont ma hogy tüzetesebben átnéztem a hátsót, észrevettem rajta pár mikro repedést.
Szerintetek kell aggódni emiatt? A gumi 2013/29 hetében készült.
(#) Gafly válasza Petyaa hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

Tini korba lépett, ne bízz benne.
Mellesleg ez valami spéci versenygumi, vagy csak ennyire lekopott róla a minta?
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2017
(#) Petyaa válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

4 évesen már tini korú? Sima motorkerékpárra való gumi ( Dunlop márkájú ) a minta nem látszik a képen, de nagyjából 6mm lehet. Megközelítőleg 10ekm van a gumiban.
A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2017
(#) Gafly válasza Petyaa hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

Bocs, benéztem a számot egy tizessel
(#) Petyaa válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

Előfordul, emberek vagyunk
(#) BarnaPili válasza kitartás hozzászólására (») Ápr 11, 2017 /

A Zsozsós piactéren jártunk majdnem így. Egy jóember hirdetett egy konyhabútort túl olcsón. Hívtam,persze beígért mindent,de utaljak előleget...mikor nem akartam utalni,rámb....ta a telefont.
Másnap Kiderült,hogy többen beugorhattak neki,s utaltak "előleget".
Szomorú,hogy ide is begyűrűzött ez a dolog. Bár én titkon remélem,hogy valami közbejött a NYÁK gyártónak.
(Német mondás: Erst haben,dann bezahlen,azaz először birtokolni,utána fizetni. Jó lenne ha ez itthon is így lenne. )
István
(#) Stewe válasza Petyaa hozzászólására (») Ápr 12, 2017 /

Ez úgy néz ki, mintha egy horzsolás lenne... UV ártalommal kombinálva.
Városi kerekezéshez talán jó lehet, de nekem még a trabantomon volt hasonló, amire a gumis azt mondta, hogy nem hajlandó föltenni, vigyem máshová.
(#) kitartás válasza BarnaPili hozzászólására (») Ápr 12, 2017 /

Jól hangzik az a német mondás. Viszont! Ha a böcsületes eladó oldaláról nézzük akkor sem jobb. Az át nem vett csomagért a szállító ráveri ha nem is a kórságot de legalább a szállítási díjat, ami sok esetben vetekszik az áru értékével. Nem egyszerű ez.
(#) Stewe válasza Petyaa hozzászólására (») Ápr 12, 2017 /

Most gépen megnézve inkább gyalogos guminak látszik.... durrdefekt-esélyes.
(#) (Felhasználó 58569) hozzászólása Ápr 12, 2017 /

Kérem a HE fórumról az azonnali és végleges törlésemet!
Következő: »»   2724 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem