Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Golf IV elektronika
 
Témaindító: Tomszy, idő: Jún 28, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   38 / 48
(#) martin96 válasza VIM hozzászólására (») Máj 19, 2018 /
 
Ez a része. Kinyitom az ajtót, nem világít a belső világítás, műszerfalon sem jelzi és az ajtóban sem világít a lámpa. Ha viszont olyat csinálok, mint a videóban is, akkor a belső világítást is felkapcsolja, műszerfalon is mutatja, meg az ajtóban is világít a lámpa.
(#) Laszlo81 hozzászólása Máj 19, 2018 /
 
Koszonom! Leszedem a karpitot meglesem mi van ott...
(#) dave500 válasza martin96 hozzászólására (») Máj 19, 2018 /
 
És az lehetséges, hogy mindkét zárban rossz ez a kapcsoló? mert a belső világítást kapcsolja, csak az ajtóban lévőt nem.
De majd szetszedem, mert a zár sem jó( csak a másik oldalt lehet bezarni) a "távirányítós" zár vezérlőjet hol találom? Hiába nyomkodom, nem csinál semmit.
(#) Laszlo81 hozzászólása Máj 20, 2018 /
 
Szétszedtem az ajtót, nincs benne semmi plusz vezeték, csati! Az ajto zárhoz megy, hangszóró aztan kb ennyi... a komfort modul néztem az 2 csatis nem tudom szamit e valamit...
(#) putti hozzászólása Máj 20, 2018 /
 
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Golf IV 1.6 16v, 2003-as BCB motorkód. Villogó check lámpa, kimérés , hármas henger szakadás a hibakód. Gyertyasor csere, hármas henger gyújtó trafó csere . Két nap újra sárga villogó check lámpa. Hibakód újfent hármas henger kihagyás. Szerintetek hogy folytassam tovább?? Mert össze vissza beszélnek hármas injektort , lambda szondát, stb csere. Valakinek ilyen tapasztalata , jó tanácsa ötlete?? Pillanatnyilag folyamatosan világító check engine-l üzemel, nem rángat nem dadog, bár melegen nagyon alacsonynak találom az alapjáratát, 600-630 csak. Bár azt mondják ennél a motor típusnál 630-730 ig van gyárilag. Valakinek ilyen típusú ,évjáratú autója, és tapasztalata ha volna nagy segítség lenne . Előre is köszönöm a válaszokat.
(#) increduluszoltan hozzászólása Máj 24, 2018 /
 
Sziasztok!
Anyósom Golf IV-es 1.4 autójával ha megyünk,villog az olajnyomásjelző lámpa..néha elalszik...olaj rendben,gombát kicseréltük..tud valaki segíteni,mi lehet a gond?
(#) zolika60 válasza increduluszoltan hozzászólására (») Máj 24, 2018 /
 
Két gomba van benne, mindkettőt cseréltétek? Ha igen, akkor vagy valóban kevés az olajnyomás, vagy a kilométerórában található elektronika hibás, esetleg a vezetékezéssel vannak gondok.
(#) VIM válasza increduluszoltan hozzászólására (») Máj 24, 2018 /
 
Szia! Hány Kilométer van a kocsiban és milyen olaj van benne?
(#) increduluszoltan válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 25, 2018 /
 
Az első gomba lett cserélve,hol van a másik?
(#) increduluszoltan válasza VIM hozzászólására (») Máj 25, 2018 /
 
Olajcsere frissen...250 000 kb..
(#) cupika97 hozzászólása Máj 25, 2018 /
 
Sziasztok. Golf IV 1.9 TDI, 66kw. Első fényszórót ka megkocogtatom, elkezd a lámpaállító zúgni. Mitől lehet?
(#) martin96 hozzászólása Máj 26, 2018 /
 
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy egy 2003-as golf IV Ocean felszereltségben van-e gyárilag távirányítós központi zár? Vagy hogyan tudnám megnézni, hogy van-e. Jelenleg egy kulcs van hozzá, de az csak sima. Ha vennék hozzá távirányítósat, akkor fel tudnám programozni, hogy ki lehessen úgy is nyitni?
(#) VIM válasza increduluszoltan hozzászólására (») Máj 27, 2018 /
 
A milyen olaj volna a fontos kérdés, mert már lehet, hogy az 5W helyett már a 10W-s kellene. Ezek az olajok, (még a jobbak is) idő előtt elhasználódnak, mert már a hazai viszonylatban a nagy melegben már nem a mérsékelt égövi elvárások érvényesülnek hanem a forró égövi és oda már az 5W kevés lesz pl. a városi araszolgatásban.
(#) putti hozzászólása Máj 27, 2018 /
 
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni . Golf IV 1.6 16v 2003-as BCB motorkód.. Állítólag gyári riasztós fotót mellékelem, van ugyan kód szám de nem biztos hogy ez az igazi kódja. Hogy lehet át kódolni hogy a risztó ne tiltson le 3 perc múlva. Lehet-e újra kódolni vagy át kódolni hogy ne tiltson le. honnan tudom hogy működik vagy nem. Ha lezárom kulccsal az ajtót a az ajtón lévő kis led pirosan villog, ez a riasztóé vagy az imobilaijzer? a A riasztó kódoló billentyűzete melletti led zölden villog akár be van zárva kulccsal a kocsi akár nincs.Ha le van riasztózva ennek pirosan kell villognia?? Most nem merem használni mert nem vagyok biztos a kódban. Ha a kulcson lévő gombbal le riasztózom , hogyan lehet fel oldani , ugyan azzal a gombbal vagy a kulcs elfordításával?? Előre is köszönök minden segítséget.
(#) zolika60 válasza cupika97 hozzászólására (») Máj 27, 2018 /
 
Csak zúg, vagy állít is? Lehet leszakadt a motor mechanikája a tükörről.
(#) cupika97 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 28, 2018 /
 
Picikét állít is. Nem a tukor zúg, hanem a fényszóró állító motor.
(#) zolika60 válasza cupika97 hozzászólására (») Máj 28, 2018 /
 
A fényszóróban is van tükör. Annak a magasságát állítja a motor.
A hozzászólás módosítva: Máj 28, 2018
(#) cupika97 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 28, 2018 /
 
Mindent rendben találtam. Ha jól tudom a magasságot a potival lehet fel-le állítani. Érdekes hogy magától állít rajta, mikor megutogetem a lámpát.
(#) nagyan1 hozzászólása Máj 28, 2018 /
 
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy kulcsos központi zárnál a jobb hátsó ajtó állandóan zárva van(nyitás, zárás). Valamint a csomagtér ajtó hol nyit hol nem(ha nyílik utána bezá rendesen). Mi lehet a probléma? Köszönettel András.
(#) dave500 hozzászólása Jún 8, 2018 /
 
Sziasztok!
Ugyan nem elektronika, de megkérdezem.

Nem működik a hűtésem, a felső cső tűzforró, az alsó hideg. Fűtés van (így jöttem haza)
Termosztát? A hűtőviz tiszta, és elegendő van benne!

Előre is köszönöm!
(#) zolika60 válasza dave500 hozzászólására (») Jún 8, 2018 /
 
Igen.
(#) dave500 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 9, 2018 /
 
Köszönöm a gyors választ, akkor holnap cserélem.
(#) dave500 válasza dave500 hozzászólására (») Jún 9, 2018 /
 
Bocsi a dupla hsz-ért.
Sajnos lekéstem, bezárt a bolt, hétfőn megyek venni, a kérdésem annyi lenne, hogy nagy meló cserélni? Találtam Youtubeon videót, ott jó sok hűtővíz elfolyt, azt csak "simán" pótolom, vagy engedjem le az egészet?
Nem ártana frisset belerakni, ha jól tudom fagyálló meg deszt. víz keverékét kell?!

(ha esetleg van ezzel foglalkozó téma, átmennék oda, de nem találtam)

Köszönöm, kellemes hétvégét!
(#) telnagyapo hozzászólása Jún 14, 2018 /
 
Üdv! Segítségeteket kérem. WV caddy 1,9-em van (elektronikailag,elvileg golf4) Olajcsere után, a szerviz időpont beállítása után a KM óra "error" -t ír (villog) a gyújtás ráadása után. Ha megnyomom a napi számláló gombját, akkor rendesen mutatja a kilométert. Villamosságis Flash-t cserélt, de a helyzet nem változott. Ötlet, tipp??? Segítségeteket előre is köszi!
(#) bastion hozzászólása Jún 22, 2018 /
 
Sziasztok. Nemrég vásároltam egy Golf IV 2000 es évjáratú 1.4 est.
Minden működik kivéve az alpha rádió és a szivargyújtó. Biztosítékot néztem nincs kiégve, valamint ki is cseréltem, de mégsem működik. A rádió konkrétan semmilyen jelzést világítást nem ad.
bármiféle segítséget meghallgatok. Előre is köszönöm
(#) VIM válasza bastion hozzászólására (») Jún 22, 2018 /
 
Szia! Talán már nem az első eset, hogy próbálkoztak a bekapcsolással és lezárt. "Bekapcsolva" kell hagyni egy órányit és akkor kel megnézni, hogy mit ír ki. Talán akkor megjelenik a SAFE2 felirat, vagy kikapcsolod és nyomod a TA, TP gombokat és így kapcsolod be. Ehhez a rádióhoz talán van fenn a neten kódgenerátor ha nem ismeretes a belépőkód.
(#) VIM válasza bastion hozzászólására (») Jún 22, 2018 /
 
... persze lehet, hogy a gyújtás is kell hozzá, hogy ezt a kód beadási procedúrát meg lehessen csinálni.
(#) bastion válasza VIM hozzászólására (») Jún 24, 2018 /
 
Köszönöm. Mindenesetre megpróbálom.
(#) Linduska81823 hozzászólása Júl 1, 2018 /
 
Sziasztok! Golf VI. 1,6 benzin 98-as autómon az irányjelző egyik napról a másikra a következő hibát produkálta. Irányjelzésnél folyamatosan világít nem villog, de nem állandóan. Kb. ezután észre vettem, hogy bal oldalon sem elöl sem hátul világít a helyzetjelző. Elöl viszont minden más világít, hátul viszont csak a féklámpa. Szerintetek mi lehet a gond? A héten mennénk Németországba, fontos lenne a javítás. Szerelő csak jövő héten ér rá ...
(#) VIM válasza Linduska81823 hozzászólására (») Júl 1, 2018 /
 
Szia! Talán az irányjelző relét kellene kicserélni és az izzófoglalatokban az érintkezéseket feszessé tenni. Az elakadás jelző kapcsolót próbáltad, hogy akkor mit villognak az indexek? Az utánfutó csatlakozó ajzatban (ha van) nem ér össze valamelyik bekötés? Ha három lábas a relé akkor (nem egy nagy összeg) első körben azt kellene kicserélni, hogy a relé hibája ki legyen zárva.
Következő: »»   38 / 48
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem