Fórum témák
» Több friss téma |
Ha nem kapnál, nálam van pincében (ha igaz). Ha meglelem, Húsvétra Pesten lesz.
Köszönöm.
Köszönöm, biztosan lesz itt is.
Ezt a fajta hangfal kábel csatlakozót keresném. Hol lehet itthon beszerezni?
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2021
Ez valami csili-vili banánhüvely? Azt körülbelül mindenhol. Hol találtad?
Pontosan.
Google képkeresés ![]() De itthon nem nagyon találok ilyet. Pótolni kellene egy erősítőn 3db töröttet, ezért kellene ilyen, vagy nagyon hasonló
Sziasztok!
Tudtok olyan boltot ami holnap (04.06.) nyitva van személyes átvételre Budapesten? Köszi
HQ? Lomex? Ha nem is egyszerűen, de működnek.
A Lomex normál üzemben működik az új helyén, a HQ -nál csak előrendelésre szolgálnak ki.
Legjobb tudomásom szerint a HR Elektronika (Vörösmarty utca) rendes üzemben működik.
Sziasztok!
Valakinek van ötlete itthoni boltra, ahol MX25L12873 SOP-8 tokozású IC-t lehetne venni?
Sziasztok! Van ötletetek ,hogy honnan tudnék vásárolni 1s05 sharp optocsatolót ? Alin kivűl nem találtam ☹️
Más nem jó? Bővebben: Link
Sziasztok!
Szükségem lenne 1-2 darab SC2272-M4, vagy PT2272-M4 dekóder IC-re. Hol kapható hazai forrásból? Vagy érdekel bontott is ha van valakinek elfekvőben. Természetesen nem ingyen kérem. Üdv. A hozzászólás módosítva: Ápr 11, 2021
Hali!
Ilyen dugvillát keresek. Esetleg valakinek?
Sziasztok,
Egy Dell monitorhoz keresek 33u 100V THT kondit. Mivel a LED háttérvilágítás tápjában van gondolom ESR kell oda. Hestore-ban SMD-t találtam, de csak végső esetben szeretnék barkácsolni. Valaki nem találkozott véletlenül ilyennel Mo-n?
Ha kiegyenesíted a lábát THT lesz belőle.
![]()
Köszönöm, túl pesszimista voltam. Kiszedtem a rossz kondit és esélyes, hogy a furat nagysága elegendő lesz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2021
Sziasztok!
Az alábbi képen látható szalagkábel csatlakozót keresem. Fél mm-es lábtávolságot mértem, és 15 lába van. A fehér rész a mozgatható. Ha valakinek van ötlete, kérem, segítsen. A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2021
FFC csatlakozóknak (és szalagkábelnek) hívják ezeket. A leggyakoribb 0.5 illetve 1 mm-es lábtávúak, viszonylag könnyen beszerezhető. Ha így keresed, lesz találat.
Kösz, idáig én is eljutottam. Írtam is a kérdésben, hogy 0.5mm lábtávú a csatlakozó.
A baj inkább az hogy túl sok találat van. Rendeltem két különféle típust is, de egyik sem passzol, úgyhogy nem akarok még x félét rendelni, amiről kiderül, hogy nem jó.
Találtam de sok idő. Bővebben: Link
Milyen márkájú és hány kb éves a noti?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |