Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Androidos okos telefonok
 
Témaindító: Igi13, idő: Feb 26, 2012
Lapozás: OK   45 / 45
(#) Massawa válasza macsi01 hozzászólására (») Aug 9, 2020 /
 
Igen!
(#) D Wye hozzászólása Aug 13, 2020 /
 
Üdv!

Adott egy Galaxy Note 5 Sprint DS 64 Limited Edition telefon, droid 7-es rendszerrel.
Nap közben a melóhelyen Bluetooth-on szól a muzsika. Namost. Mivel gyakran megyek ki szervizelni, így az én telefonom is összeköttetésben van a céges autó belső rendszerével. A baj az, hogy valahányszor elmegy az irodám előtt a céges kocsi, abban a pillanatban a telefonom áthangolódik oda, elhallgat a hangfalam és azután sem kapcsolódik automatikusan vissza, miután az adott jármű nincs a láthatáron.
A kérdésem az volna, hogy miért csinálja és mit lehet ellene tenni?
(#) Kovidivi válasza D Wye hozzászólására (») Aug 13, 2020 /
 
A párosítást kell megszüntetni, ami lehet nem is olyan egyszerű.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Jún 11, 2021 /
 
Adott egy Lenovo A2010 telefon, az aggasztó probléma pedig a tárhely.
Pontosabban, a készülék max ~8 GB vagy kevesebb belső tárhellyel rendelkezik, és hiába tiltom le a frissítéseket a Google Play-ben, ugyanúgy frissül minden app, ami az utolsó bájt tárhelyet is felemészti! Tulajdonképpen: Android rendszer + frissülő appok = nincs szabad hely.
Már ott tartok, hogy nem tudok mit törölni a készülékről, hogy helyet szabadítsak fel! Dolphin böngészővel használom a (már SIM kártya nélküli) eszközt, de így már az is problémákba ütközik, emiatt gyári visszaállítást pedig nem szeretnék csinálni.
Szerintetek mit lehetne tenni ebben az elég necces helyzetben??
(#) Macsek71 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 11, 2021 /
 
Tegyél bele memóriakártyát, amit lehet telepíttess át rá.

AZ én öreg Phabletem* is így üzemel bő éve.

* 8" se nem telefon se nem tablet.
belső memóriája 4 Gb, mellette 16 Gb kártyával
(#) Balaa16 válasza Macsek71 hozzászólására (») Jún 12, 2021 /
 
Ez sajnos csak 7.0 android alatti verziókon működik. A 7.0 verziótól nem lehet SD kártyára telepíteni vagy arra áthelyezni alkalmazásokat. A Huawei P9 Lite telefonommal vagyok gondban, 7.0-ás android, 8GB belső tárhelyem van, és egyre kevesebb app fér el rajta. A frissítéseket pedig muszáj telepítenem, különben a google szolgáltatások nem működnének megfelelően egy idő után (tapasztalat). Csak a gyári visszaállítás maradt utolsó lehetőségnek, de attól tartok, hogy a szükséges frissítések telepítése után ugyanott tartanék, mint a visszaállítás előtt. Ezért úgy néz ki, hogy nemsokára kénytelen leszek új telefont venni. Szerintem Zsombornak sincsenek jobb kilátásai, ha 7.0 androidja van legalább.
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2021
(#) Udvari Zsombor válasza Macsek71 hozzászólására (») Jún 12, 2021 /
 
8 GB memóriája van a telefonnak. Az a probléma egyik része, hogy hiába tiltom le a frissítéseket a Google Play-ben, ugyanúgy frissül minden app. Lassan már az Android alap komponenseit gyomlálom ki cikis kínomban, annyira elfogy a maradék bájt hely is!
Sajnos Balaa16 jól írja, valóban nincsen kártyára áthelyezési lehetőség, tulajdonképpen meg vagyok lőve. Már nem ez a fő telefonom, kártya sincsen benne, kizárólag Dolphin böngészővel használnám YouTube elérésre, de így ez már nehézségekbe ütközik.
(#) Udvari Zsombor válasza Balaa16 hozzászólására (») Jún 12, 2021 /
 
Ugye Google fiók nélkül még ingyenes appok se telepíthetőek? Vagy valahogyan mégis igen? Pl. .apk telepítő fájlból? Azt szeretném elérni, hogy Dolphin böngésző legyen a készüléken, de ne frissíthessen semmi se, még a rendszer sem.
(#) Balaa16 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 12, 2021 /
 
Azt nem tudom. Ha nem akarod, hogy frissítsen, akkor szerintem próbáld meg az alkalmazások közül kilőni és letiltani a Google Play Áruházat és a Google Play-szolgáltatásokat. Ezzel nekem sikerült elérnem, hogy ne frissítse egyik appot se. A rendszerfrissítésekre nem tudom, hogy ez hatással van-e.
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2021
(#) morgo válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Jún 13, 2021 /
 
Rootold a telefont, akkor sok alkalmazás áthelyezhető sd kártyára. Google fiók nélkül is telepíthetsz appokat. Rengeteg app áruház létezik, nem csak a Google playstore.
(#) Régi motoros hozzászólása Jún 27, 2021 /
 
Sziasztok. Nekem inkább programozással kapcsolatos kérdésem volna, de bepróbálkozok itt.
Az érdekelne egy android *.apk fájlt windows rendszeren milyen módon lehet kicsomagolni, hogy a benne lévő képek, ikonok kicserélhetőek, szövegek szerkeszthetőek legyenek. Majd ez után visszacsomagolni, hogy így telepíthető legyen. Autós multimédiáról van szó, Android 8.1Go rendszerrel.

Ha simán átnevezem *.zip -re, akkor bele lehet turkálni, de nem tudom ez mennyire konzisztens.
Valamint szöveget nem igazán találok, vagy csak olyat ami nem magában van, csak valami mással együtt egy fájlba beágyazva.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2021
(#) bbb válasza Régi motoros hozzászólására (») Jún 27, 2021 /
 
APK decompiler kulcsszóra keress rá és találsz majd pár szép leírást a folyamatról.
(#) Régi motoros válasza bbb hozzászólására (») Jún 27, 2021 /
 
Az APKtool jónak tűnik, kipróbálom. Csak paranssoros (miért ne).
Következő: »»   45 / 45
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem