Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Úgy tűnik téged is sikerült megkavarnom az előző félrement hozzászólásommal ![]() Idézet: „Bocsánat benéztem, Gyulank-nak szerettem volna írni.” A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2021
Szia!
Megpróbálom, de előtte meg kell néznem hogy milyen hosszú az érzékelő része. Max 10cm átmérőjű részbe tudom csak beletenni.
Köszi a tippet, van egy mosógép szerelő ismerősöm,megkérdezem,hátha tud hasonlót szerezni nekem.
Üdv!
Mint ígértem, megkérdeztem a két legnagyobb szombathelyi villamos nagykert. 1.5-es, 2.5-es alumínium vezetéket valamikor a 80-as évek közepén, végén forgalmaztak utóljára. Alumíniumból csak földábelt árulnak, azt is csak 16-os keresztmetszettől felfelé. Ha esetleg megosztod velünk mire szeretnéd használni, valakinek biztos van ötlete mivel lehetne helyettesíteni.
Szerintem legközelebb Ukrajnában, Oroszországban.
Ukránul annyira nem tudok, de rákerestem az oroszoknál: (провод алюминиевый одножильный 2.5 мм2) https://руэл.рф/kabelno-provodnikovaya-produkciya/silovye-kabeli-i-provoda/alyuminievye-kabeli-1/
Sziasztok!
NCV1124 IC-t keresek. Ebay-en, Alin nem tudom mennyire megbízhatóak. Esetleg LM1815 és MAX9924 is szóba jöhet Köszönöm
Sziasztok!
Nagyon vékony vezetékre lenne szükségem, mint a képen. 1-1 SMD LED-et kell majd ellátnia. Hol lehet ilyet kapni?
Bővebben: Link Remélem elég vékony
Wrap huzal?
Külső átmérő 0,5 mm Bővebben: Link Esetleg vékony zománchuzal? (Ha nem okoz gondot, hogy esetleg zárlatos lesz.)
Köszönöm mindenkinek, szerintem ez lesz az. Elvileg 2 LEGO "henger" között 3,2 mm a hely, szóval a dupla szál a kép alapján max. 1 mm lehet. (Photoshop vonalzójával mérve kb. 24 px a köz, 7,2 px a duplaszál, (7,2/24)*3,2=0,96 mm)
Sziasztok! Ezt az alkatrészt keresem, játékgépemben meghibásodott.
Heber Ltd. Pluto 5 Köszönöm a segítséget! A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2021
Moderátor által szerkesztve
Ahogy elnézem, ez nem alkatrész hanem komplett alaplap, vlamilyen beágyazott rendszerrel. Keresd őket, gondolom valahogy meg lehet náluk vásárolni: Heber.
Köszönöm, de a Heber honlapján nem tudom megrendelni. Bízom benne,hogy a fórumon belül találok.
Mostmár, hogy valami elképzelésünk van róla, hogy mi a bánatot keresel, még az is lehet...
Eddig nem volt. ![]()
Lehet nekik írni, fel lehet őket hívni. Csak tudnak valami infót arról, kinél és hogyan tudsz beszerezni egyet.
Vagy megjavítani/megjavíttatni... A komplett alaplapon lehet csak valami banális hiba van, s meg lehet oldani új vásárlása nélkül is.
A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2021
Hát igen, és akkor az még ingyen is van.
Úgy látom nem szeretik a direkt megkereséseket, lehet érdemes beregisztrálni a fórumra (az is ingyen van). De ha a pirossal bekeretezett cimre elküldésre kerül valami hasonló, szerintem válaszolni fognak: Idézet: „Dear Support, my favorite Pluto 5 has died. Which is the best way from Hungary to repair/buy a new one? Best regards, Peter” A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2021
Ahogy hallom, már válaszoltak is. Van nekik raktáron...
![]() Miért is nekem kell itten blogolnom a fejleményeket? ![]()
Azt a szót, hogy "itten" meg se nem kellett volna tanulni ...
Köszönöm Gafly segitségét!
Ezt a választ kaptam: Dear Peter, Yes, we have some of these Pluto 5B boards in stock. The price is £198.60 GB Pounds each + postage. If you would like any of these just let me know and I can calculate the postage cost. We can accept payments by bank transfer or Paypal. Please note that you will need to take the two eproms (containing the game software) and the security FPGA chip from the original board and put them into the new Pluto 5B board for it to work. (We cannot provide the game software or programmed security FPGA chip. If you have any questions just let me know.) Tehát 200 Gb + posta... Marad a fórumon belüli használt pluto5 keresés. A gép,amiben működött Desperado. Kb. 20szor ki be kapcsoláskor 1szer felvillant a kijelző értelmetlen karaktereket irt ki majd néhány másodperc múlva elhalványodott,nem reagált a kezelő gombokra sem.
Jobb felső sarokban a fura zöld színű akku nem ment esetleg tönkre?
Lehet hogy egy vicces emberke üres epromot tett be, vagy táp és kondenzátor, stb...
Dehamár itten tartunk, akkor ebben a topicban ez jelentős mértékben OFF. Ami ide tartozott, az megválaszolódott (lehet kapni, csak drága)... ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2021
Persze, az egyiken töltötte fel a programot, a másik meg a verem túlcsordulás miatt kell
![]()
Uniman megoldotta a problémát. Ebayen van eladó.Téma részemről lezarva.
Nálam előkerült egy hasonló:
A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |